- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Günaydın canımGünaydın, hayırlı cumalar kızlar
Afiyet olsun canımDün okula gittim, alış verişe gittim, eşimle küsüştükAkşamda kızlardan fırsat bulamadım.
Dünkü menüm
Sahur
1 su b. Sütlü kahve
İftar
1 hurma
1 d ekmek
6 yk patates yemeği
4 yk yoğurt
Salatalık
Su 2 lt
Spor 3400 adımda kaldım
Afiyet olsun canımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Sahurda yazıyordum uyuyakalmışım.
Dünün menüsü
Sahur
1 elma
5 yk yoğurt
İftar
2 yk beğendi
2 yk et
Salata
1,5 lt su
64 dk eva 448
1000 adım 30
478 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımDün okula gittim, alış verişe gittim, eşimle küsüştükAkşamda kızlardan fırsat bulamadım.
Dünkü menüm
Sahur
1 su b. Sütlü kahve
İftar
1 hurma
1 d ekmek
6 yk patates yemeği
4 yk yoğurt
Salatalık
Su 2 lt
Spor 3400 adımda kaldım
Hamileyken poşet poşet yerdim tuzla sonra davul gibi şişmiştimEkşi erik candır hele tuzla yenince
Afiyet olsun canımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Sahurda yazıyordum uyuyakalmışım.
Dünün menüsü
Sahur
1 elma
5 yk yoğurt
İftar
2 yk beğendi
2 yk et
Salata
1,5 lt su
64 dk eva 448
1000 adım 30
478 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Geçen sene çok güzeldi her meyveden yedik çocuklarlaHamileyken poşet poşet yerdim tuzla sonra davul gibi şişmiştimşimdi de yiyemiyorum bi tuhaf oluyorum
Düş canım düş tabi bugünden itibaren mi başlıyorSuper canımyarışma değilde kilolar yakin herkes birbirinin pesinde :) mesela senin pesine düşebilirim bak cok az kalmis aramizda
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.canım kızm hasta aksam kustu su anda atesli duaninbekliyorum canim
Ekşi erik candır hele tuzla yenince
Menülerinde görüyorum.Offfff var ya erik benim hassas noktam bayılıyorum hele tuzla yemesine ama tuzlayamıyorum
Ben normalde akşamları 1 oturuşta 1 kilo erik yiyiyorım ama şimdi 3 5 tane ile idare ediyorum
Eksin cok güzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2837796
Yarım saattir İnternete giremiyorum sıkıntı var sanırım hatlarda
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Reglim ona göre iyi diye düşünüyorumZipzip-
Eksin guzel canim tebriklerEki Görüntüle 2837796
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Eki Görüntüle 2837796
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Maşallah canım hem regl hem eksiEki Görüntüle 2837796
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Tebrik ederim canım çok güzel eksi regle rağmen. Haftaya çok daha iyi olurEki Görüntüle 2837796
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Markete gidip gelebelirsinde yürüyüş de sıkıntı olabilir canim dikkat etKızlar şimdi bugün yasak var ama benim yürüyüşe çıkmam da lazım polis görse ceza yazarmi acaba varmı bilginiz yürüyüş serbetsmi? . Hafta sonuda çıktığımda yasak olmasına rağmen polis görüyordum ama geçip gidiyordu. Acaba bugün durum nasıl olur???
Zaten marketler kasaplar ve diğer yerler açık canım ben bu dönemde hiç yürüyüşe gitmediğim için bilemedimKızlar şimdi bugün yasak var ama benim yürüyüşe çıkmam da lazım polis görse ceza yazarmi acaba varmı bilginiz yürüyüş serbetsmi? . Hafta sonuda çıktığımda yasak olmasına rağmen polis görüyordum ama geçip gidiyordu. Acaba bugün durum nasıl olur???
Yürüyüş serbest değil canım. Denetimler sıkılaşacak diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Eşim vardiyalı çalışıyor. İlk defa izin belgesi sormuş geçen akşam bekçiler. Riske atma istersen.Kızlar şimdi bugün yasak var ama benim yürüyüşe çıkmam da lazım polis görse ceza yazarmi acaba varmı bilginiz yürüyüş serbetsmi? . Hafta sonuda çıktığımda yasak olmasına rağmen polis görüyordum ama geçip gidiyordu. Acaba bugün durum nasıl olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?