- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam canim
Her hafta takip ediyorum sizi bu haftaki birinciliğinizi tebrik ederim kaptanım ne çok kişiye yardımın dokundu ne çok hayır duası aldın zipzipim benim.....
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1,310
2. (9. TAKIM) ==> %1,165
3. (10.TAKIM) ==> %1,029
BİREYSEL DERECELER
1. C Chikolata_gozlum ==> %3,664==>6.TAKIM
2. Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM
3. SanSebastianCheesecake ==> % 3,333==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Bravequeen ==> -%1,602==> 13. TAKIM
Tabiki görüyoruz takip ettiginiHer hafta takip ediyorum sizi bu haftaki birinciliğinizi tebrik ederim kaptanım ne çok kişiye yardımın dokundu ne çok hayır duası aldın zipzipim benim.....
Onlari asagida görüyorum da selam vereyim dedim
Siz kazanacakmişsiniz ona gülüyom.
Yaaa cook teşekkür ederim canım yardimim dokunduysa ne mutlu banaHer hafta takip ediyorum sizi bu haftaki birinciliğinizi tebrik ederim kaptanım ne çok kişiye yardımın dokundu ne çok hayır duası aldın zipzipim benim.....
PehhhhSiz kazanacakmişsiniz ona gülüyom.
Sormaaaa. Herkesin eline emeğine sağlık.Inanamadin dime aylar sonra
Aynen valla çok faydan dokundu bi de aile sıcaklığı var burda yengeçsin ya herkesi koruyup kucaklayan bir yapın var. Başımız sıkışırsa geleceğimiz yeri biliyoruz. Allah seni eksik etmesin hayatımızdan....Yaaa cook teşekkür ederim canım yardimim dokunduysa ne mutlu bana
Artik çok geç benim icin beni bırakın kalanlar kendini kurtarsinHaydi kizlar bu hafta sizden güzel yüzdeler bekliyorum hazirmiyiz yarismaya
(Efsaneler)
@Tostombalakanne
@Migim
@sulisim
North River
@kackaloribu
sardunya1038
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
@TekrarDene
@birazhuzurdu2008
Menulere dikkat edelim kacamak yapan bugun yada yarin yapsin gerci yapmazsaniz daha guzel olur haydiii oyun başlasin
Biliyorum canım takılıyorum benOnlari asagida görüyorum da selam vereyim dedim
Seninle her zaman konuşuyoruz
Nasilsin bakalim canim
Çok aşkTabiki görüyoruz takip ettigini
Nasil yaniArtik çok geç benim icin beni bırakın kalanlar kendini kurtarsin
Nasıl yaniArtik çok geç benim icin beni bırakın kalanlar kendini kurtarsin
Nasil yani
Ben yedim yani :)Nasıl yani
Teşekkür ederim gel arada özletme kendiniAynen valla çok faydan dokundu bi de aile sıcaklığı var burda yengeçsin ya herkesi koruyup kucaklayan bir yapın var. Başımız sıkışırsa geleceğimiz yeri biliyoruz. Allah seni eksik etmesin hayatımızdan....
Iki haftadir guzel kilo verdin bu hafta az vermen cok normaldi canim haftaya eminim daha guzel kilo vereceksinBiliyorum canım takılıyorum ben
Teşekkür ederim iyim çok şükür
Az eksim oldu diye üzüldüm ama
1. Olduk çok sevindim
Haftaya daha iyi oluruz İnşaAllah
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?