Baharım sende ne güzel kılo vermıssın tebrik
Sen hakettin ama benim yapmaya yuzum yok zatenKanka ben yaptim sen acigi kapat
Teşekkürler Canım. Ben sabaha kadar uyumuyorum. Uyumadıgim için vermedigimi düşünüyorum. Birde çok su içiyorum oruç tutacağım diye.. su tutuyor da olabilirim. Bir de geçen hafta bu saliya kadar dolu dolu iftar yaptım. Bakalım kalori takibi de yapıyorum.canim sahurdan sonra hemen yatiyor musun ben erişin diye 1.30 saat sonra yatıyorum az verdim neden dedigin için soruyorum
sağol canim
Afiyet olsun canim
Yok canim daha devamo suan midem o kadar rahatsız ki soda içiyorum yememek ne güzelmiş
Canım böyle olmaz. Koruma yapmalısın.Şimdi ben takım içi yarışmaya katılmak için kilo bildirimi yapıcam, lütfen herkes gözlerini kapatsınçok utanıyorum.
Koruma yapamıyorum, tekrar vermeye geçmeliyim. Umudum yeni diyet listem, yarın yeni bir başlangıç yapmalıyım. Gerçi burda hiç malzemem yok, alacak yer de yok neyse bahane yokCanım böyle olmaz. Koruma yapmalısın.
Bölgesel hareketlere giriyor canım. Dk puanı hesapla.Ben de evadan sonra pilates yapıyorum. Bunu da eklerim olmazsa. Eee bunu kaç puandan hesaplıcaz
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
1 bardak süt ve granula
İftar
1 kepçe domates çorbası
1 /2 icli köfte
3yk havuc tarator
1 kk kadar dondurma tiramisu
Zipzip- E Elif_Eylul Kmsl Hnd
Aaa sen de yazmadin mi yenelim diyePühhh sana kaptan hiç yakistiramadim
Heheeee yazdimsa yazdim sen yazamazsinAaa sen de yazmadin mi yenelim diye
Takimi gaza getirmeye calisiyorum
Az az yediysen tabiki çorba oldu mideAyyy vallahi bugün menü yazmasam olur mu aslında abartmadım ama gün menüsü gibi yaptım herşeyden az az yedim ve şuan acayip midem bulanıyor karıştırdım herhaldee
Evet yaaaaaaa sahur da yapamam büyük ihtimalleAz az yediysen tabiki çorba oldu mide
Aaa niye yazamiyormusumHeheeee yazdimsa yazdim sen yazamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?