Efsane :))Taçhangisi oluyor
Dün paylaşmadığım için kusura bakma,6. Takım Spor Yarışması başladı. Dün tatildi galiba. Kimse spor yapmamış.
Günümüzü Aydınlatan Yıldızlar
Yükselen Yıldızımız
sidelya
Efsaneleri tebrik ediyorum. İlk Gün spor yarışında açık ara öndeler.
Üye 30 Nisan Cuma Cordelia 1.230 1.096@Tostombalakanne 635sidelya 630@sulisim 375@T u t a s t e 362@birazhuzurdu2008 180@I-cell_84 157Zipzip- 150@Titizz1 120
Efsaneler önde değil miydiZipzip- atladiklarim olmuş. Beni etiketlemeyen olmuş. Şimdi bakıyorum. Düzeltmeleri akşam atacağım. Şampiyonlar onde. Şimdi Efsaneler düşünsün.
6. Takım Spor Yarışması başladı. Dün tatildi galiba. Kimse spor yapmamış.
Yükselen Yıldızımız
sidelya
Üye 30 Nisan Cuma Cordelia 1.230 1.096@Tostombalakanne 635sidelya 630@sulisim 375@T u t a s t e 362@birazhuzurdu2008 180@I-cell_84 157Zipzip- 150@Titizz1 120
Efsaneler zaten öndeydi. Fark kapanmaz artık. Şampiyonlarrrrrrr
Zipzip- atladiklarim olmuş. Beni etiketlemeyen olmuş. Şimdi bakıyorum. Düzeltmeleri akşam atacağım. Şampiyonlar onde. Şimdi Efsaneler düşünsün.
Benim kafa çorba olduEfsaneler önde değil miydi
Çokk guzel olmus ellerine sağlıkSürprizzzz.
Dünkü spor
50 dk Leslie = 200
30 dk cardio = 210
2 dk plank = 120
5 dk koşu = 30
Adım = 322
Toplam = 882
Bugünkü spor
45 dk Leslie = 180
40 dk cardio = 280
60 dk bisiklet = 180
Adım = 733
Toplam = 1.373
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Merhaba. Yazının eski fakat merak ettim. Bu dr’a ne için gidecektiniz? Otizm İçin mi? Eğer öyleyse bu süre zarfında neler oldu? Teşekkür ederimSorma ya bi “Hasan Önal” olayı var ki Türkiye de aşina olmayan bilmez.. nerdeyse bütün dünya adamdan randevu alma peşinde.. diyet ve takviyelerle otizmin semptomlarını azaltıyor olay bu. Özel randevu grubu var mesaj geldi randevular açıldı diye de öyle aradım. Sanki üniversite sınavında 1. olmuş gibiyim çok büyük bir başarı kazanmış gibi hissediyorum. Eve gelince 2 rekat namaz kıldım ki hayatta hiçbir şeye bu kadar sevinmedim. Hayatımda kıldığım belki de ilk şükür namazı....
Canım ne kadar düşüncelisin, eline sağlık Çok teşekkür ederim
Ya biliyor musun ben kilo yarısı var sandim yine. Spor yarısı olayını anlamamışım. Bugün tam gaz devam o zaman. Iyiki hatırlattın6. Takım Spor Yarışması başladı. Dün tatildi galiba. Kimse spor yapmamış.
Yükselen Yıldızımız
sidelya
Yaaa çokkkk güzell. Teşekkür ederim ben bu gazla bu haftada birinci olurum
Emin misin? Beni çok hafife alıyorsun?Yaaa çokkkk güzell. Teşekkür ederim ben bu gazla bu haftada birinci olurum
İyi olan kazansın diyelim o zamanEmin misin? Beni çok hafife alıyorsun?
Halbuki 2kere etiket yaptim
Eee bugün ne kadar spor yapacaksın. Merakımdan sordum öylesineeEmin misin? Beni çok hafife alıyorsun?
Bugün çok halsizim. 1000 yaparım kesin de gerisine emin değilim.Eee bugün ne kadar spor yapacaksın. Merakımdan sordum öylesinee
Banada gerisi gerekti zatenBugün çok halsizim. 1000 yaparım kesin de gerisine emin değilim.
Benimki de olmuştu canım. Bir kahve içeyim düzelteceğim.Benim kafa çorba oldu
Nice sağlıklı fit güzel yaşların olsun.
Di mi 1000 zaten hergun yapiyorum.Banada gerisi gerekti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?