Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor bildirimi

Canım çıktı. Göbek eritme diye program indirdim. Geçen gün Kmsl Hnd baklavalarını meydana serince kiskandim, benim neden baklavam yok dedim insallah azmimi kaybetmeden programı 30 gün tamamlarım. bugün pert oldum.

3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p

Birde aşağıda görsel ekledim programdan bölgesel yaptım. Net süresi 8 dakika - 48 p

Ayrıca ayni program uzerinden plank egzersizi yaptım yukarıda ki 100 saniyelik plank haricinde. Onunda süresi 300 saniye- 300 p
Toplamda 602 puan

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20210501-213635_Lose Belly Fat.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 22
sardunya1038 bana bak dondurmayi unut dün yicektinbeni rezil etmeyin
Dün markete çıkamadım çok yorgundum
Bugün aldım o yüzden
rezil etmeyiz kaptanım sen rahat ol en azından kendi adima elimden gelenin fazlasını yapacak bu hafta İnşaAllah
Biz kazanacak

Hadi bakalim baklavalari görcez

Hadi bakalım canım 1 ay pes etmeden devam et senden de foto bekliyoruzzzzzz_

Aksamin hafif canim tavuklu makarna yerine salatanin ustune tavuk koysaydin
Hiç aklıma gelmedi valla. Tamamdır canım bi daha öyle yaparım.
Afiyet olsun canım
Selam cancagizlarim nasilsiniz...ben yeşil cay eşliğinde geçmişi okudum geldim...
Selam canım Afiyet olsun
Hadi bakalim baklavalari görcez
Ay insallahhh

Burdaki adim sayilarini yazmamissin canim sadece puanlarini yazmissin kac adim attin

Ya insallah çok beğendim seni maşallah diyorum. Bugünde uygulama reklam olarak çıkınca yükledim.
Kız ben normalde sporu hiç sevmem yani otobüsle bir yere giderken şoför 2 dk önden indirse söylenirim o derece yani

Ama pilates çok iyi sıkılaştırıyor ekstradan hareket yapınca çok güzel oluyor

Canım sen dün spor yapmadın mi?

Canım adımların sayısını da yazar mısın ? Bir de bu adımları Leslie yaparken atmadın değil mi? O zaann çift puan hesaplanmış oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…