- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bence 20dk yeterliEda kalbimi sıkıştırıyor yapamıyorum
Leslie olabilirkabul
2 mil leslie boosted yap.4000 adımı geciyo...Eda kalbimi sıkıştırıyor yapamıyorum
Leslie olabilirkabul
Dün markete çıkamadım çok yorgundum
Kaç dk2 mil leslie boosted yap.4000 adımı geciyo...
Hadi bakalim baklavalari görcezSpor bildirimi
Canım çıktı. Göbek eritme diye program indirdim. Geçen günKmsl Hnd baklavalarını meydana serince kiskandim, benim neden baklavam yok dedim insallah azmimi kaybetmeden programı 30 gün tamamlarım. bugün pert oldum.
3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p
Birde aşağıda görsel ekledim programdan bölgesel yaptım. Net süresi 8 dakika - 48 p
Ayrıca ayni program uzerinden plank egzersizi yaptım yukarıda ki 100 saniyelik plank haricinde. Onunda süresi 300 saniye- 300 p
Toplamda 602 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tamam canim leslie yapabilirssin300 değil ama 250 kalori cezaya girer mi
Not: Adım sayarım olmadığı için adım cezası vermeyin bana
Hadi bakalım canım 1 ay pes etmeden devam et senden de foto bekliyoruzzzzzz_Spor bildirimi
Canım çıktı. Göbek eritme diye program indirdim. Geçen günKmsl Hnd baklavalarını meydana serince kiskandim, benim neden baklavam yok dedim insallah azmimi kaybetmeden programı 30 gün tamamlarım. bugün pert oldum.
3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p
Birde aşağıda görsel ekledim programdan bölgesel yaptım. Net süresi 8 dakika - 48 p
Ayrıca ayni program uzerinden plank egzersizi yaptım yukarıda ki 100 saniyelik plank haricinde. Onunda süresi 300 saniye- 300 p
Toplamda 602 puan
Teşekkür ederim merhametli kaptanım benimBence 20dk yeterli
Hiç aklıma gelmedi valla. Tamamdır canım bi daha öyle yaparım.Aksamin hafif canim tavuklu makarna yerine salatanin ustune tavuk koysaydin
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Sahur
1 kase erik
İftar
3 kaşık kısır,,, 4 parça küçük çıtır tavuk,,, salata,,, ayran
Ara
Türk kahvesi,,, 1 kare bitter
Su yatana kadar 2.5 olur
Zipzip- E Elif_Eylul @T u t a s t e
Selam canım Afiyet olsunSelam cancagizlarim nasilsiniz...ben yeşil cay eşliğinde geçmişi okudum geldim...
Ay insallahhhHadi bakalim baklavalari görcez
Burdaki adim sayilarini yazmamissin canim sadece puanlarini yazmissin kac adim attinDünkü spor
50 dk Leslie = 200
30 dk cardio = 210
2 dk plank = 120
5 dk koşu = 30
Adım = 322
Toplam = 882
Bugünkü spor
45 dk Leslie = 180
40 dk cardio = 280
60 dk bisiklet = 180
Adım = 733
Toplam = 1.373
30 dkKaç dk
Ya insallah çok beğendim seni maşallah diyorum. Bugünde uygulama reklam olarak çıkınca yükledim.Hadi bakalım canım 1 ay pes etmeden devam et senden de foto bekliyoruzzzzzz_
Kız ben normalde sporu hiç sevmem yani otobüsle bir yere giderken şoför 2 dk önden indirse söylenirim o derece yaniYa insallah çok beğendim seni maşallah diyorum. Bugünde uygulama reklam olarak çıkınca yükledim.
Canım sen dün spor yapmadın mi?Spor bildirimi
3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p
Toplamda 602 puan
Canım adımların sayısını da yazar mısın ? Bir de bu adımları Leslie yaparken atmadın değil mi? O zaann çift puan hesaplanmış oluyor?Dünkü spor
50 dk Leslie = 200
30 dk cardio = 210
2 dk plank = 120
5 dk koşu = 30
Adım = 322
Toplam = 882
Bugünkü spor
45 dk Leslie = 180
40 dk cardio = 280
60 dk bisiklet = 180
Adım = 733
Toplam = 1.373
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sahur 3 30 da
1 kırmızı pancar 3 kaşık yoğurt
Iftar 20.08 de
1 kase salata çeyrek avokadolu
2 çatal makarna
2 kaşık tavuk sote
1 lokma ekmek
25 ml ramazan şerbeti
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?