Eline sağlık. Güle güle kullanın. Hiç kirlenmesin.Hiç işim yokmuş gibi fayans aralrını boyama giriştim bugundeAmq guzel oldu tertemiz cıktı ortayaEki Görüntüle 2839447
Zaten var.Az kaldı orda da çıkar
Tesekkur ederim cnmEline sağlık. Güle güle kullanın. Hiç kirlenmesin.
Afiyet olsun canım burda hava sıcak olunca çocuklar iyi yiyorlarZaten var.Ne bilim hava soğuktu almadık. Alalım hemen.
Tamam canim
Eline sağlık neyle boyadın canımHiç işim yokmuş gibi fayans aralrını boyama giriştim bugundeAmq guzel oldu tertemiz cıktı ortayaEki Görüntüle 2839447
Daha tatları yoktur az zaman geçsin de alırız en sevdiğim karpuz ve kavun yanına peynir ekmek bile aramamBakayım canım ona o zaman. Ben youtube üzerinden direk baktım top vs vardi
Ay dalanlarım 7 dakika da şişiyor sanki. Anlamıyorum yapamıyorum ki sonra. Bugün 10 dakikaya cikaririm
Bilmiyodum Canım bakayim ona da.
Gunaydin canimm
Günaydın tatlım
Günaydın canimmmmm
Gunaydinnn
Ay cıktı çıktı da çok pahalı ve tadı daha yok sanki
Hoşgeldin kuzumGünaydınn 6.takimin güzel hatunları
Ben pes ediyorum.Canım bence sen eski spor listelerine bir bak.
Tesekkur ederim cnm.Cadence markanın akrilik boyası ileEline sağlık neyle boyadın canım
iyi gidiyor seninle tanısamadik hoşgeldin
benimde 6 yasinda kızim var ve aynı dedigin gibi. walla baş kalmadı ... evin merkezi anne .. sehrin merkezi gibi düsün
madamhd doğum günün kutlu olsun canımm
Ben kavuncuyum bı yarım yıyıbılırım bır seferdeDaha tatları yoktur az zaman geçsin de alırız en sevdiğim karpuz ve kavun yanına peynir ekmek bile aramam
Hoşgeldin kuzum
Maşallah çok güzel spor yapıyorsunBen pes ediyorum.Sana yetişemem.
Anaaa nasil kar òyle amaninKöyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
Bizim koyden daha soguk köyler varmisKöyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
Buraya kışın çok kar yağıyor havalar sıcak olmasına rağmen tam erimedi hala. Evin çevresinde kar yokta yürüyüş yapmak için dağa çıktık annemle karın arasından geçmekte ayrı zevkliAnaaa nasil kar òyle amanin
Kışın çok soğuk oluyor ama ben geldiğimden beri havalar iyi gidiyor çok şükür bugün yaz gibi sıcak var tişörtle dolandımBizim koyden daha soguk köyler varmis
Ne guzel görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?