Geçmiş olsun canım dikkat et kendineWoaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ
Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
| Üye | ||
1 |
| |
| C Chikolata_gozlum | |
3 |
| |
4 | @Tostombalakanne | |
5 |
|
Ben sporumu yaptımYemek hazırladım Spora baslicam. Sen ne yapıyorsun cano?
Bahçede cikan otlari yoldum simdi eve girdimNapıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Yükselen yildiz da olabiliyormusumHerkese Merhaba,
Dünkü spor bildirimleri muhteşemmmmm.
Süpersiniz.
Spor yarışında minicik bir farkla Şampiyonlar önde. Berabere diyebiliriz. 9177 ye 9081
Her iki takımı da tebrik ederim.
Yükselen Yıldızlarımız
Zipzip-
M MissHayaLet
Tutku44
@sardunya1038
Herkes sporunu artırmış. Herkesi etiketleyecektim.
@Migim nerdesin efsanem?
Teşekkür ederim kaptanım, 2 gundur sahurda ekmek yiyorum ondan mı yoksa artık sıcaklar mı vurmaya başladı bilmiyorum, kalkamıyorum hiç.
Anladım canim oruç bazen yoruyor bugün spor yaptım şimdi den boğazım kuruduaynı böyleyim ruhumu teslim etmek üzereyim... çok uykum var halsizim dün gece sahur saati uyudu oğlum ben de sahur yapamadan küt bayılmışım 3 saatlik uyku ile ayaktayım
Afiyet olsun canımYemek yapmam gerekirken ben ise kahve iciyomm
Geçmiş olsun kuzumWoaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ
Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Fit olanlar üstüne alınmış tabi
Kolay gelsinTatlı ve tuzlu siparişi
Oh iyi yapmışsın kuzumEv halkına resti çektim siz ne yiyorsanız yiyin ben evden yapacam
Pastırmalı kuru fasulye yaptım pişiyor(yarına da kalsın)
Mantar kavurdum
Salata ayran
Onlar ne yerse yesin
Hahaha bendeBahçede cikan otlari yoldum simdi eve girdim
Yükselen yildiz da olabiliyormusum
Insallah kaymam bugun
Sıcaklarin da etkisi olabilir canım gecen haftaya göre havalar daha sicak vücut ister istemez susuz kalıyorTeşekkür ederim kaptanım, 2 gundur sahurda ekmek yiyorum ondan mı yoksa artık sıcaklar mı vurmaya başladı bilmiyorum, kalkamıyorum hiç.
Sagol canim sana kolay gelsinHahaha bendekolay gelsin canım
Erkekler öyle galiba erkek kardeşim de öyleydi çorap giyerdi terlikle gezmez şort hayatta giymezdi şimdi oğlu aynısıKızlar napiyosunuz şuan başım agriyo küçügum (2.5) yaşında dışarı çıktık tişört giydirdim ağlayıp kollarını saklıyo giymek istemiyo, kollarını posetime sokmaya çalışıyo üff çok inat bı çocuk bugünde hava çok sıcak bunaldım . Yarın şorta gecicem bakalım nasıl gecicem onu düşünüyorum bileği bile gozukse hemen cekistiriyo pacasını
Hahahahhaha maşallahhh kuzumaKızlar napiyosunuz şuan başım agriyo küçügum (2.5) yaşında dışarı çıktık tişört giydirdim ağlayıp kollarını saklıyo giymek istemiyo, kollarını posetime sokmaya çalışıyo üff çok inat bı çocuk bugünde hava çok sıcak bunaldım . Yarın şorta gecicem bakalım nasıl gecicem onu düşünüyorum bileği bile gozukse hemen cekistiriyo pacasını
Benimki kız da öyle yapıyor gerçi hiç kıza benzer huyları yokErkekler öyle galiba erkek kardeşim de öyleydi çorap giyerdi terlikle gezmez şort hayatta giymezdi şimdi oğlu aynısıbakalım benimki ne yapacak o zamanlar
Benim ufak kızda aynı severken bile kendini sıkıyor ,Benimki kız da öyle yapıyor gerçi hiç kıza benzer huyları yok
Yaaaaa şapşik ler ama ne kadar tatlılar dimiiBenim ufak kızda aynı severken bile kendini sıkıyor ,
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 2 dilim köy peyniri 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin salatalık 1 çatal çikolqta
İftar mangalda patlıcan kebabı 4 patlıcan(ince uzun şeklinde kesilmiş) 4 kıymasından 1 közlenmiş kapya biber çeyrek lavaş 1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 3152 adım 90 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Ya çok fena başım ağrıdı vallahi abisi giymez bu çıkarmaz tuhaflarErkekler öyle galiba erkek kardeşim de öyleydi çorap giyerdi terlikle gezmez şort hayatta giymezdi şimdi oğlu aynısıbakalım benimki ne yapacak o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?