Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünki menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 2 dilim köy peyniri 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin salatalık 1 çatal çikolqta

İftar mangalda patlıcan kebabı 4 patlıcan(ince uzun şeklinde kesilmiş) 4 kıymasından 1 közlenmiş kapya biber çeyrek lavaş 1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 3152 adım 90 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ

Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Napıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Bahçede cikan otlari yoldum simdi eve girdim
Yükselen yildiz da olabiliyormusum

Insallah kaymam bugun

aynı böyleyim ruhumu teslim etmek üzereyim... çok uykum var halsizim dün gece sahur saati uyudu oğlum ben de sahur yapamadan küt bayılmışım 3 saatlik uyku ile ayaktayım
Anladım canim oruç bazen yoruyor bugün spor yaptım şimdi den boğazım kurudu
Yemek yapmam gerekirken ben ise kahve iciyomm
Afiyet olsun canım
Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ

Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Geçmiş olsun kuzum
Fit olanlar üstüne alınmış tabi
Hepimiz bir gün fit olacağız
Tatlı ve tuzlu siparişi
Kolay gelsin
Ev halkına resti çektim siz ne yiyorsanız yiyin ben evden yapacam

Pastırmalı kuru fasulye yaptım pişiyor(yarına da kalsın)
Mantar kavurdum
Salata ayran

Onlar ne yerse yesin
Oh iyi yapmışsın kuzum celmesinler aklını
Bahçede cikan otlari yoldum simdi eve girdim

Yükselen yildiz da olabiliyormusum

Insallah kaymam bugun
Hahaha bende kolay gelsin canım

Kızlar napiyosunuz şuan başım agriyo küçügum (2.5) yaşında dışarı çıktık tişört giydirdim ağlayıp kollarını saklıyo giymek istemiyo, kollarını posetime sokmaya çalışıyo üff çok inat bı çocuk bugünde hava çok sıcak bunaldım . Yarın şorta gecicem bakalım nasıl gecicem onu düşünüyorum bileği bile gozukse hemen cekistiriyo pacasını

Eklentiler

• IMG_20210502_182105.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 40
Erkekler öyle galiba erkek kardeşim de öyleydi çorap giyerdi terlikle gezmez şort hayatta giymezdi şimdi oğlu aynısı bakalım benimki ne yapacak o zamanlar

Hahahahhaha maşallahhh kuzuma

Kız benim kızda 2.5 yaşında ona da tişört giydirene kadar canım çıktı ağlaya ağlaya alıştı ama şortu istemiyor kilotla geziyor ama yine de şort giymem diyor

Erkekler öyle galiba erkek kardeşim de öyleydi çorap giyerdi terlikle gezmez şort hayatta giymezdi şimdi oğlu aynısı bakalım benimki ne yapacak o zamanlar
Benimki kız da öyle yapıyor gerçi hiç kıza benzer huyları yok

Afiyet olsun canım

Ya çok fena başım ağrıdı vallahi abisi giymez bu çıkarmaz tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…