- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Hos buldum canimHoşgeldin kuzum
Köyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
Ne guzel canimBuraya kışın çok kar yağıyor havalar sıcak olmasına rağmen tam erimedi hala. Evin çevresinde kar yokta yürüyüş yapmak için dağa çıktık annemle karın arasından geçmekte ayrı zevkli
Kışın çok soğuk oluyor ama ben geldiğimden beri havalar iyi gidiyor çok şükür bugün yaz gibi sıcak var tişörtle dolandım
Kolay gelsin canım .Esın benım kafa banada esyaların cpgu batıyor cok ıstıyorum sadeleşmeyiResmen pertim çıktı. Oturma odasıyla çocuk odasının yerini değiştirdik. Yemek masası da oturma odasindaydi. Eşime kalsa bütün büyük eşyaları satacak
Yemek hazırladım Spora baslicam. Sen ne yapıyorsun cano?Napıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Güzel görünüyor canım neresi burası???Köyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
YemekNapıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Gece 4 te uyanıyor benim cimcimeAklın yolu bırNeyse Ramazan cıksın bı düzene gorwrız elbet
Hadi sana geçmiş olsun bana kolay gelsin..iftar menüsü hazir şimdi dinleniyorumİfrar öncesi temizlik yaptım
Kızımın giysileri ayıkladım
Küçülenleri ayırdım
Yarın da evdeyım inşallah eşim yarın işe gider amin
Madam gözlerim kamaşirdi neresi orasıKöyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
Napıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Ayıklayana kadar canım çıktı hele kıza da denedim tam mı küçük müHadi sana geçmiş olsun bana kolay gelsin..
Küçülenleri ayır verilecekleri ayır 2 sene sonra olacak kıyafetleri ayır hatıralık kıyafetleri ayır falan fişman derken daha işim yeni başladı biter elbet..
Yemek yapmam gerekirken ben ise kahve iciyommNapıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œKöyümüzden bikaç manzara resmi atayım size
Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.Napıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Fit olanlar üstüne alınmış tabiNapıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
Tatlı ve tuzlu siparişiNapıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?