Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne guzel canim

Resmen pertim çıktı. Oturma odasıyla çocuk odasının yerini değiştirdik. Yemek masası da oturma odasindaydi. Eşime kalsa bütün büyük eşyaları satacak
Kolay gelsin canım .Esın benım kafa banada esyaların cpgu batıyor cok ıstıyorum sadeleşmeyi

iftar menüsü hazir şimdi dinleniyorum İfrar öncesi temizlik yaptım
Kızımın giysileri ayıkladım
Küçülenleri ayırdım
Yarın da evdeyım inşallah eşim yarın işe gider amin
Hadi sana geçmiş olsun bana kolay gelsin..
Küçülenleri ayır verilecekleri ayır 2 sene sonra olacak kıyafetleri ayır hatıralık kıyafetleri ayır falan fişman derken daha işim yeni başladı biter elbet..

Napıyor bu 6. Takımın fit hatunları acaba
aynı böyleyim ruhumu teslim etmek üzereyim... çok uykum var halsizim dün gece sahur saati uyudu oğlum ben de sahur yapamadan küt bayılmışım 3 saatlik uyku ile ayaktayım

Hadi sana geçmiş olsun bana kolay gelsin..
Küçülenleri ayır verilecekleri ayır 2 sene sonra olacak kıyafetleri ayır hatıralık kıyafetleri ayır falan fişman derken daha işim yeni başladı biter elbet..
Ayıklayana kadar canım çıktı hele kıza da denedim tam mı küçük mü bazıları küçük bazıları degil kıyafetlerı 5-6 yaş almama rağmen küçülüyor benim kız 4 yaşında

Herkese Merhaba,
Dünkü spor bildirimleri muhteşemmmmm.
Süpersiniz.

Spor yarışında minicik bir farkla Şampiyonlar önde. Berabere diyebiliriz. 9177 ye 9081
Her iki takımı da tebrik ederim.

Yükselen Yıldızlarımız

Zipzip-
M MissHayaLet
Tutku44
sardunya1038

Herkes sporunu artırmış. Herkesi etiketleyecektim.

AseliccA nerdesin efsanem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…