Çok tatlı maşşallahKızlar napiyosunuz şuan başım agriyo küçügum (2.5) yaşında dışarı çıktık tişört giydirdim ağlayıp kollarını saklıyo giymek istemiyo, kollarını posetime sokmaya çalışıyo üff çok inat bı çocuk bugünde hava çok sıcak bunaldım . Yarın şorta gecicem bakalım nasıl gecicem onu düşünüyorum bileği bile gozukse hemen cekistiriyo pacasını
Bugün ben de kayan yıldız olacağım maalesef.Bahçede cikan otlari yoldum simdi eve girdim
Yükselen yildiz da olabiliyormusum
Insallah kaymam bugun
Çok tatlı. Adresini de buldum. Gelirim çaya.Kızlar napiyosunuz şuan başım agriyo küçügum (2.5) yaşında dışarı çıktık tişört giydirdim ağlayıp kollarını saklıyo giymek istemiyo, kollarını posetime sokmaya çalışıyo üff çok inat bı çocuk bugünde hava çok sıcak bunaldım . Yarın şorta gecicem bakalım nasıl gecicem onu düşünüyorum bileği bile gozukse hemen cekistiriyo pacasını
Ne yapıyon dünya turu mu?
Kız oruclu oruclu napiyosun senNe yapıyon dünya turu mu?ben yaptım Eva. Çok halsizim gene.
Çok geçmiş olsun tatlım.Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ
Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Sorma yaa kollarım kalkmıyor deyimini çok iyi anlıyorum. Mira sağolsun kollar hep havada.Kız oruclu oruclu napiyosun sen
Hareketleri o kadar uzun yapıyor ki çok sıkılıyorum bitmek bilmiyor bir hareket, leslie o bakımdan iyi tadında bırakıyorSorma yaa kollarım kalkmıyor deyimini çok iyi anlıyorum. Mira sağolsun kollar hep havada.
Sorma yaa kollarım kalkmıyor deyimini çok iyi anlıyorum. Mira sağolsun kollar hep havada.
Ben bir kere yaparken eşim görmüştü delirdin herhalde dediHareketleri o kadar uzun yapıyor ki çok sıkılıyorum bitmek bilmiyor bir hareket, leslie o bakımdan iyi tadında bırakıyor
Afiyet olsun canımSahur
Biraz mumbar,,, 1 dilim çavdar ekmeği,,, 2 dilim hindi füme
İftqr.
5 kaşık susuz pastırmalı kuru fasulye,,, 5 kaşık sade mantar kavurma,,, salata,,, 1 bardak ayran,,,, 6 tane malüm meyve
Şimdi Zencefilli çay yaptım içiyorum
Suyu 2.5 a tamamlarım
Kahve içerim birazdan
Mira oruclu degilSorma yaa kollarım kalkmıyor deyimini çok iyi anlıyorum. Mira sağolsun kollar hep havada.
Geldim kendime.Mira oruclu degil
Ben de.Nick degistirmek istiyorun
Bak bakalim kimi etiketlemisinBen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?