Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İftar
1 kase yeşil mercimek çorbası, fırında et 3 parça ,patates 3 dilim , 2 küçük domates ,
1 kase salata, 1 bardak ayran.
Su 2.5 litre
Yeşil çay 1 fincan
Spor
20.000 adım 600 pn
2800 atlama 700 pn
130 squat 130 pn
Jillian 196 pn
Toplam 1626
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

haaayyy masallah subhanallah arkadaşimm 6 takım gurur duyar seninle

Henüz yapamadim canim temizlik yaptim gün boyu detayli şekilde yapabilirsem sahurakadat yapmaya calisicam

Güzel görünüyor canım neresi burası???
Ben Muş 'un bir köyünde çalışmıştım da bekarken aynı böyleydi köyde kalıyorduk 3 kız öğretmen

Madam gözlerim kamaşirdi neresi orası

Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ

Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Trabzonun bi köyü. “Uzungöl”ü duydunuz mu bilmiyorum ordan biraz daha yukardayız.
Bugün çektim resmi

Çağla yemeği nasıl bişi ilk defa duydum
Çağlayı 2 ye bölüyorsun. Kavrulmuş salça ve sarımsak la biraz çevirip kaynar su ilave ediyorsun. İsteğe göre çok az sumak suyu da ilave edilebilir. Bazıları taze sarımsakla da yapar. Çok lezzetli ben severim. Çağlanın ekşiliiğini.

Menüm
Sahur 3.30
3 kaşık yoğurt icine yulaf ve chia
Domates salatalik peynir
1 sekersiz cay
Iftar 20.00
1 kepçe tarhana çorbası
Yarim ev yapımı lahmacun
Bol salata 2 kaşık yoğurt
21.00 5 tane çağla 2 dilim elma
21.30 1 sade türkkahvesi
22.00 küçük kutu kefir. Kabizlik durumum cok etkilemeye basladi beni 2 gundur inanilmaz bas ve karin agrim var kefir umarim fayda eder.
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul

Canım puanın kaç oldu.? Ne kadar bölgesel yaptın?
Puanımı hesaplayamadım.ben yattığım yerden bacak hareketleri yapmayı düşünüyorum. Bisiklet çevirme vb. Üst bacak kalın.20 dk yaptım sanırım. Sadece yürüyüş puanımı hesaplayalım çok karışık yapıyorum puan hesaplayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…