Yeşilin öbür ucunda olmak istiyorumm. inşallah yarın eksi geliriz.senin ibren yesile dönmüs antep fıstigi olmussun
yine 1000 üzeri sporda tamam yarin guzel olacak insa
haaayyy masallah subhanallah arkadaşimm 6 takım gurur duyar seninleİftar
1 kase yeşil mercimek çorbası, fırında et 3 parça ,patates 3 dilim , 2 küçük domates ,
1 kase salata, 1 bardak ayran.
Su 2.5 litre
Yeşil çay 1 fincan
Spor
20.000 adım 600 pn
2800 atlama 700 pn
130 squat 130 pn
Jillian 196 pn
Toplam 1626
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
bise yok kuzum sen git duşunu al uyuSporu şimdi bitirdim . Bir duş alıp gelicem geçmiş yapmaya . Demin okudum sabunuda anlamadım bakıcam birdaha
aminn bende bir yeşillensem nasıl mutlu olurummYeşilin öbür ucunda olmak istiyorumm. inşallah yarın eksi geliriz.
Az kaldı inşallah en kısa zamanda yeşil olacaksın.aminn bende bir yeşillensem nasıl mutlu olurumm
Şampiyonlar spor yapıyor efsaneler nerde yahu
afiyet olsun canımm yogunmussunİyi akşamlar kızlar 2 gün çok yoğundum. Hemen menü yazayım.
Sahur
1 yumurta
1 d ekmek
1 d peynir
Dom sal
1 çay k bal
İftar
Ciğer
Kavrulmuş ot
Salata Cacık
Yarım d ekmek
Şampiyonlar spor yapıyor efsaneler nerde yahu
Efsaneler sporlarını bitirdi, aynen uyuyorlar.
yediklerini eritmeleri icin uyudular
Henüz yapamadim canim temizlik yaptim gün boyu detayli şekilde yapabilirsem sahurakadat yapmaya calisicamŞampiyon takım yarın pazartesi insallah guzel eksiler görecegiz
@Poni Bon @sena zeynep
Cordelia @Cedarice
@Ytmz
bengisu022
@s i d e l y a
@Kmsl Hnd
T Titizz1
@Nilay5454
kaymak balın afiyet olsun efsanem
harikaaaa spor bir sampiyooon
bugun spor yapabildin mi canim
afiyet olsun şampiyon adımlar atilmış ohh misss
abooww kemalpasaabugun spor yapabildinmi canım
Güzel görünüyor canım neresi burası???
Ben Muş 'un bir köyünde çalışmıştım da bekarken aynı böyleydi köyde kalıyorduk 3 kız öğretmen
Madam gözlerim kamaşirdi neresi orası
Trabzonun bi köyü. “Uzungöl”ü duydunuz mu bilmiyorum ordan biraz daha yukardayız.Woaww ne kadar güzel yerler, çoo değişik geldi bana, œ
Yatıyorum walla 2 gündür midem bulanıyor tansiyonum düşüyor ayakta durunca, yarın da deneyeceğim devam ederse bırakıcam orucu sanırım.
Bugün çektim resmiayyy ne guzel yaa bende malatyaya gidince giderim daglaraaa yukseklere huzur verir sakinlikkarı gorunce sok oldummm hey masallahhh bu ne zamanin fotografi canım
yıldız yükselmiş 3 olmuş
havalar baya ısınmış desenebizim kizda ne zaman kisa kol giyecez diyo
Çağlayı 2 ye bölüyorsun. Kavrulmuş salça ve sarımsak la biraz çevirip kaynar su ilave ediyorsun. İsteğe göre çok az sumak suyu da ilave edilebilir. Bazıları taze sarımsakla da yapar. Çok lezzetli ben severim. Çağlanın ekşiliiğini.Çağla yemeği nasıl bişi ilk defa duydum
bende bugun dipli bucakli temizlik yaptim orucum gidecekti nerdeyse canımHenüz yapamadim canim temizlik yaptim gün boyu detayli şekilde yapabilirsem sahurakadat yapmaya calisicam
yooooookk artıkkkTrabzonun bi köyü. “Uzungöl”ü duydunuz mu bilmiyorum ordan biraz daha yukardayız.
Bugün çektim resmi
Puanımı hesaplayamadım.ben yattığım yerden bacak hareketleri yapmayı düşünüyorum. Bisiklet çevirme vb. Üst bacak kalın.20 dk yaptım sanırım. Sadece yürüyüş puanımı hesaplayalım çok karışık yapıyorum puan hesaplayamayız.Canım puanın kaç oldu.? Ne kadar bölgesel yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?