Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende bugun dipli bucakli temizlik yaptim orucum gidecekti nerdeyse canım aynı sahura kadar bende tamamlicam insa
Valla sorma bugun bir de cok sıcaktı burasi kapilar camlar açık kurudum resmen bas agrimbelki sicaktan oldu bilmiyorim hala gecmedi.
En son banyoya giriştim buz gibi suyla yikadim her yeri azcik hararetim gitsin diye

Geçmiş olsun canım.

Valla sorma bugun bir de cok sıcaktı burasi kapilar camlar açık kurudum resmen bas agrimbelki sicaktan oldu bilmiyorim hala gecmedi.
En son banyoya giriştim buz gibi suyla yikadim her yeri azcik hararetim gitsin diye
bana izmiri hatirlattin orda ben oyleydim sicaktan başim agrirdi

bana izmiri hatirlattin orda ben oyleydim sicaktan başim agrirdi
Eskisehirdeyim burada her daim 4 mevsim ama bugun anlamadim ne oldu valla kapilari acsak sicak hava üfledi resmen alışkın degilim burada bu sıcaklığa

Bir de bu adımdan daha fazlasını yürüdüm. Bahçede baya yürüdüm tel arabada kaldı köpek korkusundan gidip alamadım. Sürekli yürüdüm zaten bahçemizde.
Canım telefon önemli değil. Dk yürüyüş puanları var ilk sayfada. Tempolu yürüyüş dk. 2,5 puan yavaş yürüyüş dk 1 puan. Örn 30 dk yavaş yürüdün 30 puan. 30 dk tempolu yürüdüm 75 puan. V

Başlasak mi beraber
İftardan sonra hiç halim kalmıyor
İftardan önce yapsak iyi oluyor bana dönüşümlü nedeniyle evdeyim perşembe cuma işe gideceğim
Olur başlayalım ama bende iftar önce yapamam . Sana nasıl uygunsa o zaman yap. Bende iftardan sonra yapıyım. Hele dur bakalım yarın bir deneyelim yapabiliyormuyuz

Afiyet olsun canım kofte kücukmuyduki 3tane yedin
Sağol canım evet küçüktü, büyüklüğü 1 liradan az daha büyüktü, o yüzden 3 tane yedim.
Afiyet olsun canım, günkurusu olanlardan kayısı al, suya koy aksamdan 3 4 tane. Sonra sahurda onu iç kayisiyida ye. Kabızlığa iyi gelir. Yada iftarda çorba peşine şalgam iç acılı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, tuzlu yoğurt çok severim
Menü
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik

İftar
1 kepçe corba
3yk Meksika fasulyesi
4 cicek brokoli salatasi
1yk sade dondurma

Zipzip- Kmsl Hnd E Elif_Eylul
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler kizlar
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, cuma pizza olmamış maalesef. Yanında da şehriye çorbası var birde.
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar kızlar 2 gün çok yoğundum. Hemen menü yazayım.
Sahur
1 yumurta
1 d ekmek
1 d peynir
Dom sal
1 çay k bal

İftar
Ciğer
Kavrulmuş ot
Salata Cacık
Yarım d ekmek
Afiyet olsun canım
Şampiyonlar spor yapıyor efsaneler nerde yahu
Spor yaptım geldim
Afiyet olsun canım, bitki çayı ile çözmeye çalış en azından. Online sipariş verebileceğin bir konumda isen, banabi ve getir de çok güzel çaylar var
Kıslar squat puanı kaç
1 adet 1 puan sanirim

Chloe tingi yapanların videolarna baktım bende . Ağzım açık kaldı 2 haftada Kmsl Hnd Gibi kasların oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…