- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Darısı başıma bende yeşil göreyimsenin ibren yesile dönmüs antep fıstigi olmussun
yine 1000 üzeri sporda tamam yarin guzel olacak insa
aman allah korusun canım benim takıldik bizAaa ben size ne yaptım biryerlerim kırılır mazallah
Anladım canım bende komiklik olsun diye yazdımaman allah korusun canım benim takıldik biz
Anladım canım bende komiklik olsun diye yazdım
Gerçekten damakta kalacak şehir çok seviyorum burayi bendeordada 1 sene yasadim cok guzel tadi damagimda kaldı şehrin
Yordum yordum sırılsıklam olmuşumkendini çok yorma agrin varsa canim
Bugün getirden biseyler almistim hic aklima gelmedi bitki cayi almak hangileri ise yariyor bir daha verirsem siparis alayim. Kefir aldim birsürü ay bide küçük şişede bir guzeller bayildim ekliyim hatta ise yararsabirakmam bunu da artikSağol canım evet küçüktü, büyüklüğü 1 liradan az daha büyüktü, o yüzden 3 tane yedim.
Afiyet olsun canım, günkurusu olanlardan kayısı al, suya koy aksamdan 3 4 tane. Sonra sahurda onu iç kayisiyida ye. Kabızlığa iyi gelir. Yada iftarda çorba peşine şalgam iç acılı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, tuzlu yoğurt çok severim
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, cuma pizza olmamış maalesef. Yanında da şehriye çorbası var birde.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Spor yaptım geldim
Afiyet olsun canım, bitki çayı ile çözmeye çalış en azından. Online sipariş verebileceğin bir konumda isen, banabi ve getir de çok güzel çaylar var
1 adet 1 puan sanirim
Gerçekten damakta kalacak şehir çok seviyorum burayi bendeordada 1 sene yasadim cok guzel tadi damagimda kaldı şehrin
Bugün getirden biseyler almistim hic aklima gelmedi bitki cayi almak hangileri ise yariyor bir daha verirsem siparis alayim. Kefir aldim birsürü ay bide küçük şişede bir guzeller bayildim ekliyim hatta ise yararsabirakmam bunu da artikSağol canım evet küçüktü, büyüklüğü 1 liradan az daha büyüktü, o yüzden 3 tane yedim.
Afiyet olsun canım, günkurusu olanlardan kayısı al, suya koy aksamdan 3 4 tane. Sonra sahurda onu iç kayisiyida ye. Kabızlığa iyi gelir. Yada iftarda çorba peşine şalgam iç acılı.
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, cuma pizza olmamış maalesef. Yanında da şehriye çorbası var birde.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Spor yaptım geldim
Afiyet olsun canım, bitki çayı ile çözmeye çalış en azından. Online sipariş verebileceğin bir konumda isen, banabi ve getir de çok güzel çaylar var
1 adet 1 puan sanirim
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Spor yaptım geldim
1 adet 1 puan sanirim
Yordun kendini kuzum. İyi misin?Sporum
32 dk pilates 192 puan
30 mekik 30 puan
100 ic bacak hareket 100 puan
130 twist 8 puan
100 russian twist 100 puan
15 dk leslie boosted 90 puan
25 squat 25 puan
3560 adım 90 puan
3 saat temizlik 90 puan
Toplam 725 puanZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
60 squat 60 puan132 dk eva 16,932 adım 924 puan
30 dk leslie blosted 3858 adım 180 puan
12,184 adım 371 puan
Toplam adımım 33,174
Eki Görüntüle 2839844
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Birinci olacağım diyorsun. Sen neden şampiyon değilsin..60 squat 60 puan
310 iç bacak egzersizi 310 puan
Yukarda ki sporlarımla beraber
Toplam 1,845 puan
Cordelia
Afiyet olsun canım.Kızlar menüme ek yapıyorum ara 1 bardak tarçınlı ballı süt çiğ badem fınfık top 20.
InsaAllah canım kısmet efsaneler de olmak varmış canım bir daha ki sefere beraber aynı gruba düşeriz belkiBirinci olacağım diyorsun. Sen neden şampiyon değilsin..
Muhallebili kadayıf tatlisi mi çok severim ama ödül mü canım?Menümü de yazayım
Sahur 3.30
1 haşlanmış yumurta
1 kırmızı pancar 2 kaşık yoğurt
1 kk beyaz peynir az yeşillik
Iftar 20.08
2 servis kaşığı kıymalı patlıcan yemeği
2 çiğ köfte
1 kaşık kabak havuç tarator
1 kase salata
1 tatlı kaşığı muhallebili kadayıf tatlısı
1.5 lt su
3 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?