Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canin kabizligi çözeceğim derken patojen mikroorganizmalardan hasta olursun cig sutte ciddi oranda brucella, streptecocus, salmonella var aman ha baska yontem bul
Biliyorum ama napim her yolu deniyorum
Ama bir daha içmem ne öyle

Harikasın tatlım.

Spor:
40 dk Cardio = 280
60 dk Lesli 30 dk si
cezam = 270
100 dk Ev temizliği = 50
2 dk plank = 120
Toplam = 720

Canım Leslie kaç puan 270 puan nasıl hesapladın.
Teşekkür ederim
30 dk 3 mil
30 dk 5 mil
Yaptım canım
Yanlış mi hesaplamışım yoksa

Selamlar
Sahur 4:00
1 haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında)
1 dilim ekmek (kaymak bal ) olmadı biliyorum)
çay
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
5 adet kanat tavuk
Mini kase kasa pilav
Mini kade yogurt
Salata
Ekmek yok
Tatlı da yemedim
Arkasından çay ve kahve
Spor yok bütün gün temizlik yemekle geçti

2 günde 5 kilo verdiren sütlü Yeşilçay merak edıyorum size faydası gördünüz mü
Bide chole ting 2 week ABS ve Leslie 2 mil başlamak istıyorum faydasını gördünüz mü
Chloe ting bende başlamak istiyorum. Yyarın bir deneyeyim diyorum. Birdefa denedim yapamadım ama o zaman hamdı vücudum hiç spor yapmamıştım şimdi biraz alışdım spora yarın İftardan sonra denicem. Ama ben 2 haftalık challengeye başlamak istiyorum.

Başlasak mi beraber
İftardan sonra hiç halim kalmıyor
İftardan önce yapsak iyi oluyor bana dönüşümlü nedeniyle evdeyim perşembe cuma işe gideceğim

İyi geceler kızlar menüleri yazmayı unutuyorum cuma iftar menüsü çocuklar pizza istedi bende 2 dilim yedim 1 kase şehriye çorbası içtim.
Cumartesi iftar menüsü 1 kase mercimek çorbası patlıcan köfte kebabı közlenmiş domates biber 1 kase cacık 3 kaşık pilav
Bugün iftarda kahvaltılık hazırladım zeytin peynir 2 dilim ekmek domates yedim.
Zipzip-

Bide chole ting 2 week ABS ve Leslie 2 mil başlamak istıyorum faydasını gördünüz mü
Ben bir gün yaptım sütlü yeşil çayı evet 1 kilo verdim ama sonraki iki gün doymak bilmedim o kadar yemek yedim geri aldım hiç sağlıklı değil genede sen bilirsin canım
Lesli bende yeni başladım çok iyi geldi bana bayrama kadar yapmayı istiyorum bakalım
+ cardio da yapıyorum arkasına

Sütlü Yeşilçay tok tutmuyor mu nette gerçekçi yeşil çay almam lazım aktardan bide sinemeski bitki almam lazım ( burada gördüm kabızlıga iyi geliyormuş )
2 gündür WC yok şimdi bende yarın artı geleceğim kesin bu hafta 78 görmek için çabalamam lazım
Netten sporlara bakıyorum
Bende günlük egzersiz yüklü hepsi var orada hangisi kolaysa onu yapıyorum
Chole ting merak sardım hareketleri çok zor gözüküyor yine de denemek şart

Ben sallama yeşil çay içmiyorum normalde de aktardan aldığımla denedim o gün tok tutuyor ama ertesi günler aç kurt gibi yemeklere saldırıyorsun
Sinameke bende karin ağrısı yaptı bıraktım
Açlık otu kullandım oda iyi geliyor kabızlık ama fazla kullanmak bağırsaktaki faydalı bakterileri de yok ediyor mus o yüzden
onu da bıraktım
Sporda birini seç duzenli olarak yap zamanla zorlukları artır kolaya kaçarsan faydasını göremezsin yaptığınla kalırsın

Hep birirlerini etiketliyolar

eveettt
C Chikolata_gozlum ün ayağının altına sabun koyayım o zaman
abowwww .

Wilma11 sporla aran nasil bilmiyorum leslie daha once yaptın mı canım .. o baya rahat .. ısınma olur senin icin diye dusunuyorum ..

kızlar ben dun chloe basladim butun vucut olvulerimi aldim isterseniz sizde baslayin hareketler cok tanidık daha once yapatigim hareketler arka arkaya baya terletiyo insa faydasinolur .. dun göbek icin basladim bugun bacak icinde baslicam insa

Şampiyon takım yarın pazartesi insallah guzel eksiler görecegiz

Poni Bon M MissHayaLet

Cordelia Chedarice

@Ytmz

bengisu022

sidelya

Kmsl Hnd

T Titizz1

Ni454
kaymak balın afiyet olsun efsanem
15.544 adım =466 puan
20 dk hit cardio = 140 pn
50 squat =50 pn
Toplam =656 pn

Cordelia
harikaaaa spor bir sampiyooon
Kizlar dun spor etiketlemeyi unuttim sanırım 3200 adım 90 puan Cordelia Zipzip-
bugun spor yapabildin mi canim
afiyet olsun şampiyon adımlar atilmış ohh misss
Menüm
Sahur
1 peynir
1tb ekmek
1 dilim prynirli börek yağsız kuru yufkadan
8-9 zeytin
Salata

İftar;
Çorba 6yk
Salata
2 küçük köfte
1kemalpaşa
abooww kemalpasaa bugun spor yapabildinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…