Su icmezsen olmaz ki canimHiç icemedim kaptanım canım istemiyo midem yemek yiyince sisiyo su içemiyorum ama içerim yatana kadar
Biliyorum ama napim her yolu deniyorumCanin kabizligi çözeceğim derken patojen mikroorganizmalardan hasta olursun cig sutte ciddi oranda brucella, streptecocus, salmonella var aman ha baska yontem bul
Teşekkür ederimHarikasın tatlım.
Spor:
40 dk Cardio = 280
60 dk Lesli 30 dk si
cezam= 270
100 dk Ev temizliği = 50
2 dk plank = 120
Toplam = 720
Canım Leslie kaç puan 270 puan nasıl hesapladın.
Yemek yemeden su içersen hem az yemek yersin bende su içmiş olursun canım aman dikkat etHiç icemedim kaptanım canım istemiyo midem yemek yiyince sisiyo su içemiyorum ama içerim yatana kadar
Chloe ting bende başlamak istiyorum. Yyarın bir deneyeyim diyorum. Birdefa denedim yapamadım ama o zaman hamdı vücudum hiç spor yapmamıştım şimdi biraz alışdım spora yarın İftardan sonra denicem. Ama ben 2 haftalık challengeye başlamak istiyorum.2 günde 5 kilo verdiren sütlü Yeşilçay merak edıyorum size faydası gördünüz mü
Bide chole ting 2 week ABS ve Leslie 2 mil başlamak istıyorum faydasını gördünüz mü
Başlasak mi beraberChloe ting bende başlamak istiyorum. Yyarın bir deneyeyim diyorum. Birdefa denedim yapamadım ama o zaman hamdı vücudum hiç spor yapmamıştım şimdi biraz alışdım spora yarın İftardan sonra denicem. Ama ben 2 haftalık challengeye başlamak istiyorum.
Ben bir gün yaptım sütlü yeşil çayı evet 1 kilo verdim ama sonraki iki gün doymak bilmedim o kadar yemek yedim geri aldım hiç sağlıklı değil genede sen bilirsin canım2 günde 5 kilo verdiren sütlü Yeşilçay merak edıyorum size faydası gördünüz mü
Bide chole ting 2 week ABS ve Leslie 2 mil başlamak istıyorum faydasını gördünüz mü
Sütlü Yeşilçay tok tutmuyor muBen bir gün yaptım sütlü yeşil çayı evet 1 kilo verdim ama sonraki iki gün doymak bilmedim o kadar yemek yedim geri aldım hiç sağlıklı değil genede sen bilirsin canım
Lesli bende yeni başladım çok iyi geldi bana bayrama kadar yapmayı istiyorum bakalım
+ cardio da yapıyorum arkasına
Ben sallama yeşil çay içmiyorum normalde de aktardan aldığımla denedim o gün tok tutuyor ama ertesi günler aç kurt gibi yemeklere saldırıyorsunSütlü Yeşilçay tok tutmuyor munette gerçekçi yeşil çay almam lazım aktardan bide sinemeski bitki almam lazım ( burada gördüm kabızlıga iyi geliyormuş )
2 gündür WC yok şimdi bende yarın artı geleceğim kesinbu hafta 78 görmek için çabalamam lazım
Netten sporlara bakıyorum
Bende günlük egzersiz yüklü hepsi var orada hangisi kolaysa onu yapıyorum
Chole ting merak sardım hareketleri çok zor gözüküyor yine de denemek şart
Hep birirlerini etiketliyolar
eveetttKomikmi
abowwww
2 günde 5 kilo verdiren sütlü Yeşilçay merak edıyorum size faydası gördünüz mü
Chloe ting bende başlamak istiyorum. Yyarın bir deneyeyim diyorum. Birdefa denedim yapamadım ama o zaman hamdı vücudum hiç spor yapmamıştım şimdi biraz alışdım spora yarın İftardan sonra denicem. Ama ben 2 haftalık challengeye başlamak istiyorum.
kaymak balın afiyet olsun efsanemSelamlar
Sahur 4:00
1 haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında)
1 dilim ekmek (kaymak bal ) olmadı biliyorum)
çay
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
5 adet kanat tavuk
Mini kase kasa pilav
Mini kade yogurt
Salata
Ekmek yok
Tatlı da yemedim
Arkasından çay ve kahve
Spor yok bütün gün temizlik yemekle geçti
harikaaaa spor bir sampiyooon
bugun spor yapabildin mi canim
afiyet olsun şampiyon adımlar atilmış ohh misssMenüm
Sahur
2 d ekmek
2 d peynir
Domates salatalık
İftar
1 kase taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 d ekmek
1 kase cacık
1 hurma
Ara
10 kadar çiğ kabak çekirdeği
Şu 1 şimdilik
Spor 10512 adım 315 puan @cordeli
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2839772
abooww kemalpasaaMenüm
Sahur
1 peynir
1tb ekmek
1 dilim prynirli börek yağsız kuru yufkadan
8-9 zeytin
Salata
İftar;
Çorba 6yk
Salata
2 küçük köfte
1kemalpaşa
Harikasın fıstıkım.Şampiyon takım yarın pazartesi insallah guzel eksiler görecegiz
Poni Bon M MissHayaLet
Cordelia Chedarice
@Ytmz
bengisu022
sidelya
Kmsl Hnd
T Titizz1
Ni454
kaymak balın afiyet olsun efsanem
harikaaaa spor bir sampiyooon
bugun spor yapabildin mi canim
afiyet olsun şampiyon adımlar atilmış ohh misss
abooww kemalpasaabugun spor yapabildinmi canım
senin ibren yesile dönmüs antep fıstigi olmussunHarikasın fıstıkım.
3 mil dk sı 4 puan, 5 mil dk sı 5 puan.Teşekkür ederim
30 dk 3 mil
30 dk 5 mil
Yaptım canım
Yanlış mi hesaplamışım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?