Ayy inşallah.InsaAllah canım kısmet efsaneler de olmak varmış canım bir daha ki sefere beraber aynı gruba düşeriz belki
1 tatlı kaşığı yedim canım sorun olursa yarın ekstra 1000 adim atarım onun içinMuhallebili kadayıf tatlisi mi çok severim ama ödül mü canım?
Benim için sorun değil. Efsaneler sınırsız yiyebilir.1 tatlı kaşığı yedim canım sorun olursa yarın ekstra 1000 adim atarım onun için
Gerçekten damakta kalacak şehir çok seviyorum burayi bende
Yordum yordum sırılsıklam olmuşum
Bugün getirden biseyler almistim hic aklima gelmedi bitki cayi almak hangileri ise yariyor bir daha verirsem siparis alayim. Kefir aldim birsürü ay bide küçük şişede bir guzeller bayildim ekliyim hatta ise yararsabirakmam bunu da artik
oyyy baya yormussun kendini lutfen dikkat et canimmSporum
32 dk pilates 192 puan
30 mekik 30 puan
100 ic bacak hareket 100 puan
130 twist 8 puan
100 russian twist 100 puan
15 dk leslie boosted 90 puan
25 squat 25 puan
3560 adım 90 puan
3 saat temizlik 90 puan
Toplam 725 puanZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
60 squat 60 puan
310 iç bacak egzersizi 310 puan
Yukarda ki sporlarımla beraber
Toplam 1,845 puan
Cordelia
yarın elif okuyacakBenim için sorun değil. Efsaneler sınırsız yiyebilir.
Sağol canım benim C Chikolata_gozlum le sırtladık efsanelerioyyy baya yormussun kendini lutfen dikkat et canimm
baya baya 1800 yazıyor
masallah arkadaşimm
18000000 kusurunle 1 tatlı kaşıgı cooktan cöp oldu1 tatlı kaşığı yedim canım sorun olursa yarın ekstra 1000 adim atarım onun için
Iyiyim canim iyiyim hatta bas agrim hafifledi neden anlamadimYordun kendini kuzum. İyi misin?
Kıs 1 tatlı kaşığı yedim 1 dilim değil bilsem yemezdimyarın elif okuyacako zaman durum degisir
1 kaşık tatlı kaşığı ise birşey demez. Canım kaptanım benim.yarın elif okuyacako zaman durum degisir
İşte orası henüz belli değil.Sağol canım benim C Chikolata_gozlum le sırtladık efsaneleribu yarışma efsane kızlarımızla sizi yeneceğiz
Neyse ben yarın onu hallederim 1000 adim atıp E Elif_Eylul kaptancığım affeder beni1 kaşık tatlı kaşığı ise birşey demez. Canım kaptanım benim.
Sağol canım benim C Chikolata_gozlum le sırtladık efsaneleribu yarışma efsane kızlarımızla sizi yeneceğiz
Cuma belli olurİşte orası henüz belli değil.
Bu siyah kedi bana benziyor.
kiz onlar efsanelerBu siyah kedi bana benziyor.
Burdayım canım. Benim rutinim bu canım. Spor bıraktığında kilo alırsin dedi doktorum. 4. Takımla yarışırken bir istisna yaptım. Kendi takımımızda hırs yapmıyorum. Bu arada sen uzun zamandır spor yapıyorsun sanırım.
Yoo biz takımız. Efsane şampiyon el ele . Hep beraber finale.kiz onlar efsaneler
senin uykun mu geldi
Çok tatlı ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?