Pek aldim sayilmaz cnm :) izin kilosundan 1 kilo artiyim onu koruyorumorucun ilk zamanlari baya kotuydum .. yapamiyodum .. simdi iftradan sonra turk kahvesi baya iyi geliyo sonra yaoiyorumsen napiyosun kilo aldin mi de bi bakım
Senin diğer adin mira oldugu icin sana şaşirmiyorumİftardan önce 62 dk Eva yaptım. Gerisi bütün gece. Abarttım biraz. Kendi adıma.Bugün gündüz baslicam. Sen ne zaman başlıcann diyete?
Baban niye senin kilona takık ki cnmHava serin yaa kalin giyiyorum hirka felan belli olmuyor
Birde babamin yaninda demedim 54 kilo oldum
Geçmiş olsun tatlimTeşekkür ederim kaptanım, 2 gundur sahurda ekmek yiyorum ondan mı yoksa artık sıcaklar mı vurmaya başladı bilmiyorum, kalkamıyorum hiç.
EylulElif olsa
Cocuk belki tesettürlü takilmak istiyordurİnanki tam deli tamam öyle yapayim bı kaç gün sonra şorta geçelim yanakları al al oluyoda yine hırkayı bile çıkarmak istemiyo inat
Bizdensin artır artıra bildiğin kadar60 squat 60 puan
310 iç bacak egzersizi 310 puan
Yukarda ki sporlarımla beraber
Toplam 1,845 puan
Cordelia
Bu kadar çok spor yapıp kendini yorma canım. Dinlen yarın.pazar menusu
sahur 3 yk menemen,1 kase domates corbasi 1 tk kasar 4 kucuk kup dilim ekmek ile..
iftar: kabak haslama uzerine kiymalı sote ,domates corbası 1 tatlikasigi kaşarpeynirli,çorbaya3 kuru kücük kup ekmek ,1 kase salata
23.00 1 limonlu yesilcay
su 2 lt
spor
3363 adım ,=101p
200 bacak hare=200p
120 dk ev temiz dipkose = 60 p
32squat. =32 p
160ip. = 40 p
chloe karın 2.gün video~~110 hareke=110 puan
chloe bacak 1.gün video1. ~~396 harket=396 p
chloe bacak1.gun video2. ~~191 hr=191 p
toplam=1130 p
Cordelia
@Elif Eylul
Zipzip-
Sağol canım benim C Chikolata_gozlum le sırtladık efsaneleribu yarışma efsane kızlarımızla sizi yeneceğiz
Benim adım tombalak valla elimden geleni yapıyorum canım ha gayret diyorum yakında bacaklarım bana istifasını sunacak diye korkuyorumBizdensin artır artıra bildiğin kadar
Yokya takıma katıldığımdan beri yapıyorum onun öncesinde spor yapmışlığım yok. Çok az yürüyüş yapıyordum oda bazen.Burdayım canım. Benim rutinim bu canım. Spor bıraktığında kilo alırsin dedi doktorum. 4. Takımla yarışırken bir istisna yaptım. Kendi takımımızda hırs yapmıyorum. Bu arada sen uzun zamandır spor yapıyorsun sanırım.
Senin kızın vardı normal doğum mu? Ben spora ilk başladigim.ay bu kadar Spor yapamıyordum. Hele ve zıplamak çok yoruyordu beni. Şimdi vücudum alıştı. Sen daha 1 ay olmadan çok iyi ilerledin.Yokya takıma katıldığımdan beri yapıyorum onun öncesinde spor yapmışlığım yok. Çok az yürüyüş yapıyordum oda bazen.
Hergün spor yaptığımda bugün son yarın az yapıcam diyorum. Ama bir başlıyorum gerisi geliyor. Zaten 10-15 dk sonra enerjim yerine geliyor. Yine yapasım geliyoBenim adım tombalak valla elimden geleni yapıyorum canım ha gayret diyorum yakında bacaklarım bana istifasını sunacak diye korkuyorumbittim bugün ama dermanim kalmadi
Yok canım sezeryan. 3 yıl geçti üstünden. Benim kızım çok aktif peşinden koşa koşa kendimi gelişdirdim herhaldeSenin kızın vardı normal doğum mu? Ben spora ilk başladigim.ay bu kadar Spor yapamıyordum. Hele ve zıplamak çok yoruyordu beni. Şimdi vücudum alıştı. Sen daha 1 ay olmadan çok iyi ilerledin.
Ben dr öyleyim canım bir de takım yarısı var ya onun için ekstra çabalıyorum sabah kalkıyorum ya elim ayağım sis uyanıyorum sen de öyle misinHergün spor yaptığımda bugün son yarın az yapıcam diyorum. Ama bir başlıyorum gerisi geliyor. Zaten 10-15 dk sonra enerjim yerine geliyor. Yine yapasım geliyoanormalmiyim neyim
Allah bağışlasın. Sezeryanla çok iyi spor yapıyorsun maşallah.Yok canım sezeryan. 3 yıl geçti üstünden. Benim kızım çok aktif peşinden koşa koşa kendimi gelişdirdim herhaldeo yüzden çok zorlanmadım.
Evet fazla spordanmı o şişBen dr öyleyim canım bir de takım yarısı var ya onun için ekstra çabalıyorum sabah kalkıyorum ya elim ayağım sis uyanıyorum sen de öyle misin
Yoo biz takımız. Efsane şampiyon el ele . Hep beraber finale.
oo 1 kilo iyi bari cok degilPek aldim sayilmaz cnm :) izin kilosundan 1 kilo artiyim onu koruyorum
Senin diğer adin mira oldugu icin sana şaşirmiyorum
Allahim senin azminin yarisini bana verse, coook aminnnn
Ramazan bitsin bitkisel hayattan cikayim cnm :)))
Burayi okuyunca sizi özlediğimi farkediyorum
Baban niye senin kilona takık ki cnm
Geçmiş olsun tatlim
Sen emziriyodun heralde
Zorlaniyorsan tutma
EylulElif olsa
Cocuk belki tesettürlü takilmak istiyordur
tamam kuzumBu kadar çok spor yapıp kendini yorma canım. Dinlen yarın.
Yokya takıma katıldığımdan beri yapıyorum onun öncesinde spor yapmışlığım yok. Çok az yürüyüş yapıyordum oda bazen.
bende oyleyim spor yapmaya kalkmak zor geliyo ama bi basladim mi devam ediyorum hele zamanim varsa ..Hergün spor yaptığımda bugün son yarın az yapıcam diyorum. Ama bir başlıyorum gerisi geliyor. Zaten 10-15 dk sonra enerjim yerine geliyor. Yine yapasım geliyoanormalmiyim neyim
Ben yorulduğum için diye düşünmüştüm akşama doğru geçiyor amaEvet fazla spordanmı o şişödemmi tutuyor vücudumuz?
olabilir canım persembeleri vucudu dinlendirmek gerekEvet fazla spordanmı o şişödemmi tutuyor vücudumuz?
Çok özledik canım gel artık.Pek aldim sayilmaz cnm :) izin kilosundan 1 kilo artiyim onu koruyorum
Senin diğer adin mira oldugu icin sana şaşirmiyorum
Allahim senin azminin yarisini bana verse, coook aminnnn
Ramazan bitsin bitkisel hayattan cikayim cnm :)))
Burayi okuyunca sizi özlediğimi farkediyorum
Baban niye senin kilona takık ki cnm
Geçmiş olsun tatlim
Sen emziriyodun heralde
Zorlaniyorsan tutma
EylulElif olsa
Cocuk belki tesettürlü takilmak istiyordur
Ben geceleride uyumuyorum çoğu zaman . Ondanda ola bilir diye düşünüyorum.Ben yorulduğum için diye düşünmüştüm akşama doğru geçiyor ama
Perşembeleri sadece yürüyüşmü yapsam.olabilir canım persembeleri vucudu dinlendirmek gerek
oyle yapmak lazim canim yada leslie 15 dk likPerşembeleri sadece yürüyüşmü yapsam.
Aç karna ketentohumu yagida iyi geliyor cnmBen sallama yeşil çay içmiyorum normalde de aktardan aldığımla denedim o gün tok tutuyor ama ertesi günler aç kurt gibi yemeklere saldırıyorsun
Sinameke bende karin ağrısı yaptı bıraktım
Açlık otu kullandım oda iyi geliyor kabızlık ama fazla kullanmak bağırsaktaki faydalı bakterileri de yok ediyor mus o yüzden
onu da bıraktım
Sporda birini seç duzenli olarak yap zamanla zorlukları artır kolaya kaçarsan faydasını göremezsin yaptığınla kalırsın
Çok özledik canım gel artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?