- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Aman Elif eylül gitmiş filiz gelmiş iyi olmuş adınAfiyet olsun canım
Suyu arttır
Afiyet olsun canımSahur
3 y.k yulaf ezmesi
1 yumurta
1 y.k lor peynir
Hepsini karıştırıp tavada pişirdim
5 erik 5 çilek
İftar
1 hurma
1 bardak sade kefir
1 kase yeşil m. çorbası
1 kutu probiyotik yoğurt
Ara
1 bardak sade kefir
Su: 3 lt
Spor
40 dk Lesli = 160
40 dk bölgesel hareketler=240
450 karın bacak hareketi= 450
120 sn plank= 120
Toplam = 970
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Teşekkür ederim canımAman Elif eylül gitmiş filiz gelmiş iyi olmuş adın
Topluca derdimiz oldu bu wcBen de uyuyakalmışım iftardan önce 19 gibi tartıldım ne kadar doğrudur bilmiyorum. Sabit çıktım regl bekliyorum artık ve 3 gündür wc yok.
Afiyet olsun canım..Sahur
3 y.k yulaf ezmesi
1 yumurta
1 y.k lor peynir
Hepsini karıştırıp tavada pişirdim
5 erik 5 çilek
İftar
1 hurma
1 bardak sade kefir
1 kase yeşil m. çorbası
1 kutu probiyotik yoğurt
Ara
1 bardak sade kefir
Su: 3 lt
Spor
40 dk Lesli = 160
40 dk bölgesel hareketler=240
450 karın bacak hareketi= 450
120 sn plank= 120
Toplam = 970
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Adın iyi oldu. Kolayca buluyorum. Diğerini de hiç yanlış yazmadım zaten .Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Aynen hiç yazmadinAdın iyi oldu. Kolayca buluyorum. Diğerini de hiç yanlış yazmadım zaten .
bende iftar oncesi yaptim ama çok kotuyum yatiyorum az kalsin istifra edicektim
Geçmiş olsun canım. İftar öncesi ben de yapıyorum. Bazen bayılacak gibi oluyorum.bende iftar oncesi yaptim ama çok kotuyum yatiyorum az kalsin istifra edicektim
gereke yok ya canimiza yazık oruc oruc olmuyor. baska yurlude iftardan sonra geceye kaliyor biraz yaoacak birsey yokGeçmiş olsun canım. İftar öncesi ben de yapıyorum. Bazen bayılacak gibi oluyorum.
Ben kilo veremedigim için mecburen yapıyorum.gereke yok ya canimiza yazık oruc oruc olmuyor. baska yurlude iftardan sonra geceye kaliyor biraz yaoacak birsey yok
Afiyet olsun canımAh kızlar can kızlar hemen menümü yazayım da adım dışında spor da yapamadım efsaneler bu hafta kötü yoğun işlerim oğlumda mızmız bakalım deneyeceğim erken uyursa inşallah amacım Leslie karışık bişeylerCordelia
Menüm
Sahur: 5 zeytin domates salatalık çeyrek yumurta kalan yarım lavaşım la
İftar: 2 kaşık pirinç pilav, 2 3 kaşık kuru fasülye , sebzeli mercimek çorbası 1,5 kepçe, 1 dilim tb ekmek salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Sagol canim
Afferim kiz sana ben yatiyorumBen tüm gün oruçlu cocuklar uyuyunca yorgunluktan uyuyorum gEce sahura kalkınca çay demlenip yumurta kaynayana kadar o ara spor yapıyorum
Seni alıntıladım ama sözüm tüm wc sorunlulara, alın probiyotik 2. Gün çıkın wcye, belki ilk başladığınızda daha uzun olur ama sonra düzenli çıkarsınız, bağırsak sağlığı için de iyi, gerek var mı 3-5 gün bekleyip ot çöp çayları içmeye.Topluca derdimiz oldu bu wc
Erik yerim demiyor da meyve yerim diyor.Sahur
1 tavada yumurta,,, 1 dilim peynir,,, 1 dilim hindi füme,,, 1 dilim dana füme,,, domates,,, salatalık
. İftar
1,5 tavuk sarma fırında üzerine 1 tatlı kaşığı beşamel sos,,, salata,,,, 1 kaşık kuru fasulye
Birqzdan meyve yerim
Türk kahvesi içerim
Suyu yatana kadar 2.5 dan fazla içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?