Etiketlemiş ya profil resimde çıkmış.Nerde maymun
Bizden gelmezSizden artı gelen olursa öpücük mü vercen?
Yaaa elif abla o sitenin onur üyesi profil resmi öyleEtiketlemiş ya profil resimde çıkmış.
Ver gazı ver gazı. Vınnnnn vın.Bizden gelmezben güveniyorum
Sus sende mikserVer gazı ver gazı. Vınnnnn vın.
Senden bekleriz zatenDeriz ben derim.
Dur hele onlardan artı gelen olursa lafı şapdadanak vurcam yüzlerine
Sus sende mikser
Git yantarafta mirayla oynaSenden bekleriz zaten
valla bizim kaptan yürümüyor koşuyor resmen ayağınızı denk alına
Amin herkese versin bana da bir tane daha versin kız inşallah aminAy evde küçük olunca insan tedirgin oluyor. Olsun annesi de istemez tabi bu durumda çok misafir biz 1 sene de doğurduk büyüttük bile çok şükür. Rabbim eksiklerini göstermesin 5 sene de çocuğa doydum diyebilirimRabbim olmayip isteyenlere çifter çifter nasip etsin inşallah
Küstüm ben onaGit yantarafta mirayla oyna
Oturduğu yerden yetiyor diyorsunSenden bekleriz zaten
valla bizim kaptan yürümüyor koşuyor resmen ayağınızı denk alına
İnşallah canım benim gönlüne göre versin RabbimAmin herkese versin bana da bir tane daha versin kız inşallah amin
Valla canım atışma güzel oluyorGece gece iyi güldük valla
Belli sizin kaptandan ses yok baksana yürümekten sesi k kesilmis sanırım bi bakın istersenizOturduğu yerden yetiyor diyorsunasıl bizim kaptan yürüyor 54 bile görmüş naberrrr
Bugun 54.0 tü, yarina 53 u görürüm benceOturduğu yerden yetiyor diyorsunasıl bizim kaptan yürüyor 54 bile görmüş naberrrr
Dizi izliyorum yaa kardeşimle:)))Belli sizin kaptandan ses yok baksana yürümekten sesi k kesilmis sanırım bi bakın isterseniz
Arkadan geliyor kaptan sesi kisilmaz ancak yürümekten erir biter eksi gelirBelli sizin kaptandan ses yok baksana yürümekten sesi k kesilmis sanırım bi bakın isterseniz
Oturduğu yerden eritiyor diyoruz biz onaOturduğu yerden yetiyor diyorsunasıl bizim kaptan yürüyor 54 bile görmüş naberrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?