- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Bende Ramazan'ın başında ciktim mecburen daha da çıkmadım haftaya ufaklığı aşısı var o zaman cikicam.Çok büyük vebale giriyorlar ben kaç gün oldu burnumun ucunu çıkarmadım dışarı da bu insanların rahatlığı beni benden aldı
Afiyet olsun canımDunku menumudw yazamadım ikisini bir arada yazayım da cıksın aradan
Bugünkü menum
Kahvaltı 12 30
1 dılım t.b ekmek
1 dilim peynir
Zeytin domates
2 parca kasar
1 t.k bal
Ara 2 kare çikolata granül kahve sütlü
Ara 1 Armut
Aksam
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 tane karnıyarık
Salata yogurt
2 lt su
Dunku menum
Kahvaltı klasik .uzun uzun yazmaya usendım:)
Arada yulaf ezmesi sütlü
Yarım avakado
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
4 köfte 4,5 patates fırında
Salata turşu
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Aman kim duyuyo onlari sağır ol sen boşver
Ayni şeyi bende düşündümKizlar bugun dünya mercimek günü filan mi herkes yemiş
oy maşaAllah tam yemelik
Cuma günü de kaptanları yattı onlar napsinlar derler bunlar bizeAman kim duyuyo onlari sağır ol sen boşver
Sen korkma ben onlarin ağızlarını kapatirimCuma günü de kaptanları yattı onlar napsinlar derler bunlar bize
Heyyt be kimin Kaptanı tabiki kapatırsınSen korkma ben onlarin ağızlarını kapatirim
Deriz ben derim.Cuma günü de kaptanları yattı onlar napsinlar derler bunlar bize
Dur hele onlardan artı gelen olursa lafı şapdadanak vurcam yüzlerineHeyyt be kimin Kaptanı tabiki kapatırsın
Maymun nerden çıktı.Afiyet olsun canım
Beni beni bihterini etiketle
probiyotik eczane den reçetesiz alabiliyormuyuz canımSeni alıntıladım ama sözüm tüm wc sorunlulara, alın probiyotik 2. Gün çıkın wcye, belki ilk başladığınızda daha uzun olur ama sonra düzenli çıkarsınız, bağırsak sağlığı için de iyi, gerek var mı 3-5 gün bekleyip ot çöp çayları içmeye.
Bizim ağzımız kapalı zaten yemiyoruzSen korkma ben onlarin ağızlarını kapatirim
Nerde maymunMaymun nerden çıktı.
Sizden artı gelen olursa öpücük mü vercen?Dur hele onlardan artı gelen olursa lafı şapdadanak vurcam yüzlerine
Pis espri yapmisBizim ağzımız kapalı zaten yemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?