- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
BakBugun 54.0 tü, yarina 53 u görürüm bence
Kim dedi yürüyor diye bak dizi izliyormuşDizi izliyorum yaa kardeşimle:)))
Birde sabah erken kalktim yorulmuşum:))
İzle kaptanım dinlen sen. Bütün gün yürümeyenler düşünsün.Dizi izliyorum yaa kardeşimle:)))
Birde sabah erken kalktim yorulmuşum:))
İnşallah eritiyordur diyelim o zamanOturduğu yerden eritiyor diyoruz biz ona
Gündüz hic oturmadim ki yaa aksam da mi yürüyelimKim dedi yürüyor diye bak dizi izliyormuş
Biri oturuyor biri yatıyor vay halimize
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 kucuk kase corba
1 kucuk kase yoğurt
3yk meksika fasulyesi
2yk et donerin döneri
1 dlm pancar turşusu
Zipzip- E Elif_Eylul
Bu laflar banamiİzle kaptanım dinlen sen. Bütün gün yürümeyenler düşünsün.
Kaptanım yeter al eline bir çay keyfi yap sen yoksa yakında gorulmeyeceksinGündüz hic oturmadim ki yaa aksam da mi yürüyelim
Yok canım +200 dum 14de ama aksam uzeri -50 :) sende durum ne wc icin probiyotik eczanede de var ama nette daha uygun nbl probiyotik oneririm ben cocuklara da onu kullanıyorum
Yaa bence o kadar zayif değilim yaa boy kisa oluncaKaptanım yeter al eline bir çay keyfi yap sen yoksa yakında gorulmeyeceksin
Tabiki, ister eczaneden al ister güvendiğin internet sitelerinden. İlaç değil ki reçeteyle satılsın takviye.probiyotik eczane den reçetesiz alabiliyormuyuz canım
Siz iyi dinlenin de yedikleriniz otursun mideye iyiceİzle kaptanım dinlen sen. Bütün gün yürümeyenler düşünsün.
İnşaAllah bence öyle umit ediyorumİnşallah eritiyordur diyelim o zaman
Ayyy senden gına geldi artık 1.58 boy Türkiye standartlarina uyan bir boyYaa bence o kadar zayif değilim yaa boy kisa olunca
Belki de yag oranim fazladır
Bölgesel yap o zamanYaa bence o kadar zayif değilim yaa boy kisa olunca
Belki de yag oranim fazladır
Ramazandan sonra yapalim hep birlikte
Umut fakirin ekmeği diyorsun yaniSiz iyi dinlenin de yedikleriniz otursun mideye iyice
İnşaAllah bence öyle umit ediyorum
Olur vallaRamazandan sonra yapalim hep birlikte
Dur şimdi söylemeyimYok canım +200 dum 14de ama aksam uzeri -50 :) sende durum ne wc icin probiyotik eczanede de var ama nette daha uygun nbl probiyotik oneririm ben cocuklara da onu kullanıyorum
Teşekkür ederim canım hiç kullanmadığım icin bilmiyorumTabiki, ister eczaneden al ister güvendiğin internet sitelerinden. İlaç değil ki reçeteyle satılsın takviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?