- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
40 squat daha yaptım canım toplam 2012 puan olduSporumu yazayım
3797 adım leslie blosted 30 dk 180 puan
16,405 adım 492 puan
300 squat 300 puan
800 iç bacak egzersizi 800 puan
200 zıpzıp 200 puan
Toplam = 1972 puan
Toplam adımım 20,202
Eki Görüntüle 2840763
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Dünkü kefir fayda etti sanki banabiraz cok şükür amabitki caylarini da deniyim canm cok sagol. Normalde böyle sıkıntı yasamazdim ama ramazan basından beri durum felaketKayısılı karışık form çay ve kiraz sapı çayı alabilirsin canım, farklı çaylar var yine ama onları bilmiyorum
Afiyet olsun canım
Uygulamadan mi giriyorsun canım? Tarayıcıdan giriyorsan belki ondan sorun vardir
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım helva cok severim canim çekti
Günaydın kizlar
Ben anlamadim ya seni etiketlemem gerekiyordu dimi degistirdin mi ismi takip edemeyince ne yazdigimi bile farketmemisim aceledenAhaaa bu elifelülde degisikmis
Insallah dahaguzel olur cumayaEkside olman guzel canim
Dogru hatırlıyorsun canim eksidesin cumaya daha guzel olur
Normalde wc sıkıntısı cekmezdim ramazan ve yer degistirmek olumsuz etkiledi
Kiraz sapli cay aldim ictigim gunler rahat çıkıyorum bence denemelisin
Ekside olman guzel canim
Artilari iyi atmissin canim
Yanlis kisiyi etiketlemisim galibaEtiketine güldüm
Çok iyi fikir bence, spor konusunda teşvige ve dürtülmeye ihtiyacım var17-24 mayıs arası hariç her zaman varım.
Olmaz mıen çok da spor puanından sayılmaması caydırıcı, gitti 5000 adım
Valla ben de bir tane daha istiyorum nasip olur inşAmin herkese versin bana da bir tane daha versin kız inşallah amin
Dünkü kefir fayda etti sanki banabiraz cok şükür amabitki caylarini da deniyim canm cok sagol. Normalde böyle sıkıntı yasamazdim ama ramazan basından beri durum felaketKayısılı karışık form çay ve kiraz sapı çayı alabilirsin canım, farklı çaylar var yine ama onları bilmiyorum
Afiyet olsun canım
Uygulamadan mi giriyorsun canım? Tarayıcıdan giriyorsan belki ondan sorun vardir
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım helva cok severim canim çekti
Günaydın kizlar
Ben anlamadim ya seni etiketlemem gerekiyordu dimi degistirdin mi ismi takip edemeyince ne yazdigimi bile farketmemisim aceledenAhaaa bu elifelülde degisikmis
Insallah dahaguzel olur cumayaEkside olman guzel canim
Dogru hatırlıyorsun canim eksidesin cumaya daha guzel olur
Normalde wc sıkıntısı cekmezdim ramazan ve yer degistirmek olumsuz etkiledi
Kiraz sapli cay aldim ictigim gunler rahat çıkıyorum bence denemelisin
Ekside olman guzel canim
Artilari iyi atmissin canim
Yanlis kisiyi etiketlemisim galibaEtiketine güldüm
Çok iyi fikir bence, spor konusunda teşvige ve dürtülmeye ihtiyacım var17-24 mayıs arası hariç her zaman varım.
Olmaz mıen çok da spor puanından sayılmaması caydırıcı, gitti 5000 adım
Sabah chole ting akşam iftara yakın Leslie yapmışımbende iftar oncesi yaptim ama çok kotuyum yatiyorum az kalsin istifra edicektim
Hep yanlış etiketleniyor başkaları rahatsız oluyor diye ismini değiştirdi, artık filizzz16 olduDünkü kefir fayda etti sanki banabiraz cok şükür amabitki caylarini da deniyim canm cok sagol. Normalde böyle sıkıntı yasamazdim ama ramazan basından beri durum felaket
Tarayicidan giriyorum canim
Ben anlamadim ya seni etiketlemem gerekiyordu dimi degistirdin mi ismi takip edemeyince ne yazdigimi bile farketmemisim aceleden
Insallah dahaguzel olur cumayakiraz sapliyi duymustum alip deniyim canm cok sagol
Yanlis kisiyi etiketlemisim galibaelif eylul cikmiyor artik dimi filizzz16 mi etiketliyoruz
94 Eva yaptım. Gündüz az yapmıstim.Şampiyonların sesi çıkmıyor bak gün sonunda hepsi sporları yazacak
Nereye geliyor hepsi uyuyoree.Tabi ki bizsavulun şampiyonlar geliyoreee
Afiyet olsun patates olmamis ama sporun güzel oldugu için yakmissindir onuIyi geceler arkadaslar menüm
Sahur 2.30
4 kasik yogurt icine 1 muz 3 cilek yulaf ve chia biraz sa pulbiber attim her şey tuvalete cikmak icin
Iftar 20.01
1 kepce şehriye çorbası
5 6 tane patates kizartmasi
4 tane firin mantar
Bol salata
Su 1.5 lt
22.00 5 kucuk dilim kavun
23.00 1 shut kefir
Zipzip- E Elif_Eylul
Dogru etiketlemiş olayim nolur
Sporumu da yaptim biraz daha yapacağım yazarimm
Afiyet olsun canımOğlum çok geç uyudu hem vaktimi hem enerjimi aldı götürdü. Ama kaldırdım totomu eva yaptım. Çok da iyi oldu. Hem vicdanım rahat hem kaybolan enerjim geri geldi
Menümü yazayım
Sahur
1 haşhaşlı lokum
5 zeytin
Domates salatalık
Çatalın ucuyla Krem peynir
İftar
6 yk pastırmalı kuru fasulye
3 yk pilav
1 hurma
1 bardak ayran
2 lt su
4000 adım 120
150 sn plank 150
46 dk eva 322
Toplam 592 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Benim ki sarı mercimekti oda olur muAfiyet olsun. Dünya yeşil mercimek günün kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?