Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cordelia

55 dk yürüyüş = ceza
18 dk leslie 1724 adım *3= 54
25 squat= 25
3 dk plank = 180 sn*1= 180
270 bölgesel = 270

Toplam adım; 10892
Ceza; 5000
Aktivite; 1724
Kalan; 4168 = 120

Toplam; 120+270+180+54+25= 649

Eklentiler

• IMG_20210504_000154.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 23
Dünkü kefir fayda etti sanki banabiraz cok şükür amabitki caylarini da deniyim canm cok sagol. Normalde böyle sıkıntı yasamazdim ama ramazan basından beri durum felaket
Tarayicidan giriyorum canim
Ahaaa bu elifelülde degisikmis
Ben anlamadim ya seni etiketlemem gerekiyordu dimi degistirdin mi ismi takip edemeyince ne yazdigimi bile farketmemisim aceleden
Insallah dahaguzel olur cumaya kiraz sapliyi duymustum alip deniyim canm cok sagol
Yanlis kisiyi etiketlemisim galiba elif eylul cikmiyor artik dimi filizzz16 mi etiketliyoruz

Dünkü kefir fayda etti sanki banabiraz cok şükür amabitki caylarini da deniyim canm cok sagol. Normalde böyle sıkıntı yasamazdim ama ramazan basından beri durum felaket
Tarayicidan giriyorum canim
Ahaaa bu elifelülde degisikmis
Ben anlamadim ya seni etiketlemem gerekiyordu dimi degistirdin mi ismi takip edemeyince ne yazdigimi bile farketmemisim aceleden
Insallah dahaguzel olur cumaya kiraz sapliyi duymustum alip deniyim canm cok sagol
Yanlis kisiyi etiketlemisim galiba elif eylul cikmiyor artik dimi filizzz16 mi etiketliyoruz

bende iftar oncesi yaptim ama çok kotuyum yatiyorum az kalsin istifra edicektim
Sabah chole ting akşam iftara yakın Leslie yapmışım sabah bütün gün temizlik yaptım mutfağı firçaladım yağlı olmuş her taraf valla canım sıktı sonra 4 te uyudum eşim 6 da yemek yapmak için uyandırdı yemek hazırladım
Yarın çamaşirları katlayıp yerleştireceğim.
çok işim var evde olunca bi sürü iş çıktı başıma

Iyi geceler arkadaslar menüm
Sahur 2.30
4 kasik yogurt icine 1 muz 3 cilek yulaf ve chia biraz sa pulbiber attim her şey tuvalete cikmak icin
Iftar 20.01
1 kepce şehriye çorbası
5 6 tane patates kizartmasi
4 tane firin mantar
Bol salata
Su 1.5 lt
22.00 5 kucuk dilim kavun
23.00 1 shut kefir
Zipzip- E Elif_Eylul
Dogru etiketlemiş olayim nolur
Sporumu da yaptim biraz daha yapacağım yazarimm

Hep yanlış etiketleniyor başkaları rahatsız oluyor diye ismini değiştirdi, artık filizzz16 oldu

Sporum
25 dk pilates 150 puan
30 squat 30 puan
30 mekik 30 puan
300 ic bacak hareket 300 puan
30 sn plank 30 puan
150 twist 10 puan
3526 adim 90 puan (spor yaparken leslie ozellikle adim daha cok oluyordur aslinda ama telefon elimde olmadigindan ekleyemiyorum onu)
11 dk leslie boosted 66 puan
Toplam 706 puan Zipzip- Cordelia

Oğlum çok geç uyudu hem vaktimi hem enerjimi aldı götürdü. Ama kaldırdım totomu eva yaptım. Çok da iyi oldu. Hem vicdanım rahat hem kaybolan enerjim geri geldi
Menümü yazayım
Sahur
1 haşhaşlı lokum
5 zeytin
Domates salatalık
Çatalın ucuyla Krem peynir

İftar
6 yk pastırmalı kuru fasulye
3 yk pilav
1 hurma
1 bardak ayran

2 lt su

4000 adım 120
150 sn plank 150
46 dk eva 322
Toplam 592 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun patates olmamis ama sporun güzel oldugu için yakmissindir onu
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…