Afiyet olsun cnmOğlum çok geç uyudu hem vaktimi hem enerjimi aldı götürdü. Ama kaldırdım totomu eva yaptım. Çok da iyi oldu. Hem vicdanım rahat hem kaybolan enerjim geri geldi
Menümü yazayım
Sahur
1 haşhaşlı lokum
5 zeytin
Domates salatalık
Çatalın ucuyla Krem peynir
İftar
6 yk pastırmalı kuru fasulye
3 yk pilav
1 hurma
1 bardak ayran
2 lt su
4000 adım 120
150 sn plank 150
46 dk eva 322
Toplam 592 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Et dönerin döneri nasıl oluyor panpaMenu
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
İftar
1 kucuk kase corba
1 kucuk kase yoğurt
3yk meksika fasulyesi
2yk et donerin döneri
1 dlm pancar turşusu
Zipzip- E Elif_Eylul
Bende de en degüşük köz patlıcan corbası var onuda 1 kere yaptimCanım valla çorba bizde tarhana yoğurt şehriye mercimek kırmızı yeşil döndürüp duruyorumen değişik çorbam mantar oluyor galiba yada brokoli napalım be ya
Akrabamın esı bugün vefat etti beyn kanamasındqn hastanede yatıyordu butun yogun bakımdakı hastalar korana olmuşAz önce polis geçti sokaktan hiç abartmıyorum belki 60 kişi çoluk çocuk dışardaydı anons geçti herkes evine dağılsın diye polisler de bıkmış bu insanlardan hangi birine ceza kesecek şaşırmış durumdalar bi de polise kafa tutuyorlar utanmadan napalım havadamı almayalım sokağındamı çıkmayalım diyorlar pes gerçekten pes bitmez ki bu virüs
Allah rahmet eylesin DilekimAkrabamın esı bugün vefat etti beyn kanamasındqn hastanede yatıyordu butun yogun bakımdakı hastalar korana olmuş
Koranadan öldü yani.
Hala işin ciddiyetini anlamadı bizim insqnımız
Ekmeksiz sadece döneri iste kizEt dönerin döneri nasıl oluyor panpa
Başınız sağolsun canım çok üzüldümAkrabamın esı bugün vefat etti beyn kanamasındqn hastanede yatıyordu butun yogun bakımdakı hastalar korana olmuş
Koranadan öldü yani.
Hala işin ciddiyetini anlamadı bizim insqnımız
Kız maşallah ona tabiki basla demekki artik bezini istemiyo,gece bezi kuru kalktiginda wc baslamalisin diyo doktorlar keske benimkide öyle olsaHanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar dün evd büyük temizlik yaptım giremedim menumude yazayım gce bir salata iki hurma 2 bardak su
İftar 20.08
1 kepçe ayran çorbası
5 kasık pirinç pilavı 3 kasık barbunya
Bol salata
Başka yemeğim yoktu mecburen yedim
1 kase cacık
1 dilim pide
Akşam 9.30 da uyuya kalmışım
Dolu dolu 3 saat ev temizliği cam perde yer aklınıza ne gelirse
Ayriyeten markete gittik oğlumla yine dışarda dolaştık 6000 adım
1 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sağol kaptanimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?