Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun cnm Ramazan da spor yapmqk ayrı bır başarı kesinlikle

Canım valla çorba bizde tarhana yoğurt şehriye mercimek kırmızı yeşil döndürüp duruyorum en değişik çorbam mantar oluyor galiba yada brokoli napalım be ya
Bende de en degüşük köz patlıcan corbası var onuda 1 kere yaptim Dedın gıbı anam babam usulu bu çorbalrı yaparım

Akrabamın esı bugün vefat etti beyn kanamasındqn hastanede yatıyordu butun yogun bakımdakı hastalar korana olmuş
Koranadan öldü yani.
Hala işin ciddiyetini anlamadı bizim insqnımız

Akrabamın esı bugün vefat etti beyn kanamasındqn hastanede yatıyordu butun yogun bakımdakı hastalar korana olmuş
Koranadan öldü yani.
Hala işin ciddiyetini anlamadı bizim insqnımız
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm insanoğlu bizzat kendi yaşamadan akıllanmaz halen polise kafa tutanları gördüm ya daha hiç bir şeye şaşırmam

Hanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam

Kız maşallah ona tabiki basla demekki artik bezini istemiyo,gece bezi kuru kalktiginda wc baslamalisin diyo doktorlar keske benimkide öyle olsa

Günaydın kızlar dün evd büyük temizlik yaptım giremedim menumude yazayım gce bir salata iki hurma 2 bardak su
İftar 20.08
1 kepçe ayran çorbası
5 kasık pirinç pilavı 3 kasık barbunya
Bol salata
Başka yemeğim yoktu mecburen yedim
1 kase cacık
1 dilim pide
Akşam 9.30 da uyuya kalmışım
Dolu dolu 3 saat ev temizliği cam perde yer aklınıza ne gelirse
Ayriyeten markete gittik oğlumla yine dışarda dolaştık 6000 adım
1 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…