Kız küçücük bebelerle nasıl yapıyorsun maşallahhh60 dk leslie bloosted yaptım
Harika görünüyorsun canım ya. Darısı başımıza.Yuruyuse devam et canım
75 e düştüğün zaman daha da incelir
Teşekkür ederim canımHarika görünüyorsun canım ya. Darısı başımıza.
Beraber yapıyoruz onlara ayrı müzik açıyorum küçükle büyük baya eğleniyor arada ağlamalar vs de oluyor ama olayın etkisiyle cabuk geri dönüyorlar sporaKız küçücük bebelerle nasıl yapıyorsun maşallahhh
Süpersin benim kızla açsam 15. Dakika hadi kovalama oynayalım diyor koşarken düşüyorBeraber yapıyoruz onlara ayrı müzik açıyorum küçükle büyük baya eğleniyor arada ağlamalar vs de oluyor ama olayın etkisiyle cabuk geri dönüyorlar sporaçizgi film saatleri var ona ayarladım az önce 2 saat 1 saatin de spor yaptım leslie yi
Kız ben dün spor yapmadımkiBen geldimmmmm.
3 Mayıs Pazartesi günümüzü aydınlatan Muhteşem Yıldızlarrr
3 Mayıs Pazartesi Yükselen Muhteşem Yıldızlarrrrrr
sardunya1038
@kackaloribu
@bengisu022
Büyük Derbide son Durum
Şampiyonlar 21.517 puan
Efseneler 20.396 puan
Not: Lütfen spor yaparken sağlığınızı 1.planda tutun. Bilinçsiz spor yapmak çok tehlikelidir.
Aaa 1 gün yapmadım sadece. Onuda hemen gör
Hepsi değişik bu bebelerinSüpersin benim kızla açsam 15. Dakika hadi kovalama oynayalım diyor koşarken düşüyor
Çizgi film zaten hiç izlemez
Şaka yapıyorum şekerim.Aaa 1 gün yapmadım sadece. Onuda hemen görneyse bugün telafi edicem inşallah
Kızlar neredeEvet bakalım ufaklık banaanneye götürdüm durursa uzaticam ayağımı kocamda dışarıdan yemek getirecek corbam var
Bende muz var dondurucu da ama denemedim dahaTatlı olarak muz ve donmuş çilek az sut ile dondurma yaptım bakalım nasıl olacak
Afiyet olsun canım suyu artirsan guzel olurPazarTesi menüm
Sahur/2 d.ekmek ,yumurta,1 sb ayran, domates,yeşil zeytin,biber
İftar/,2 kepçe çorba,2 sk.tavuk ciğer,1/8 pide
Ara/ st.türk kahve
Su/1,5 litre
Cezam 5000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2841429
Eki Görüntüle 2841430
Bakalım beğenirsem söylerim sana da yap diyeBende muz var dondurucu da ama denemedim daha
Sana cevap yapmayacaktım ama lanet olasica ruhum duramiyorKendimden utandım vallakızlar aldığm tartıya göre maşallah 47 kg kas var bende 3 kg kemik zaten bu ikisi 50 kg ediyor. Benim 50 li kilolarda olmam mümkün değil. 65 görmek de mucize gibi plur bence.. 75 razıyım 70 kg iken 38 beden giyiniyordum
Teşekkür ederim İnşaAllah canımSende güzel spor yapmışsın canım spor vücudu sıkılaştırır şekle sokar. Diyet ile birlikte daha da güzel sonuç alınır
bende yaptım onu bugün yiyecekTatlı olarak muz ve donmuş çilek az sut ile dondurma yaptım bakalım nasıl olacak
Tutku44 canım nasılsın? Dün spor yapmadın dimi? Kaçırmadim inşallah.
oturur gibi yapiyor bak eli havada kol kası sartEfsane Kaptan, spor yapıyor. (Oturarak yapan)
kim gömdü acaba :)Sen de o kadar gömme şimdi ablamıyapar o yapar yaptım mi tam yapar 1 hafta yapmaz
Yok kiz saklamiyor ben giyiyorum aynen meydanda :)Hiçç..
Bende giysem siyahları 30 kiloyu saklarmı,senin görüntüne 30 yapıştır işte o ben kaptançoook zayıfsın çoook
Vayy migim dun bir bakayim dedim 2dk yürü git seninle simdi olmaz dedim :)22:20 dk chole ting bazı hareketleri uzattımkarın kaslarım agrıypr ♀ Cordelia Eki Görüntüle 2841115
Ben bilmem dun ki +200 yaninda fazlasiyla eksi götürmüş daha bugün saliCanım sen bana yetişene kadar bende yerimde durmucam yani soyliyim
koladan 10-20cal düşük sadece bir maden suyu 80kusur cal olursa sekerdir zaten bende Elmalı severdim onceden şimdi limon sıkıyorumBende sade içemiyorum yaaa
Diyetisyenim de meyveli içeceksen kendin koy diyor dışardakilerde şeker var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?