Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız küçücük bebelerle nasıl yapıyorsun maşallahhh
Beraber yapıyoruz onlara ayrı müzik açıyorum küçükle büyük baya eğleniyor arada ağlamalar vs de oluyor ama olayın etkisiyle cabuk geri dönüyorlar spora çizgi film saatleri var ona ayarladım az önce 2 saat 1 saatin de spor yaptım leslie yi

Süpersin benim kızla açsam 15. Dakika hadi kovalama oynayalım diyor koşarken düşüyor
Çizgi film zaten hiç izlemez

Sana cevap yapmayacaktım ama lanet olasica ruhum duramiyor , insan vucudunda ortalama 10kg kemik vardır sadece kafatasin 800g gelir tartidaki kemik orani yanlış yüzden oranları doğru xiaomi almissin vucut yasinda fazla cikar benim diyetisyenle xiaomi tartida 30 yas fark cikti yag oranindan kaynakli fazla hesaplıyor . Ama haftalik yag su kaybini düzgün gösteriyor

Tutku44 canım nasılsın? Dün spor yapmadın dimi? Kaçırmadim inşallah.
pazartesi menusu

gece 2. 1 kakao serpistirilmis bir muz ve 5 fındık 1 ceviz
sahur 3 catal yumurta,1 salatalik,3 zeytin 1 dlm ekmek

iftar: kabak haslama uzerine kiymalısote ,1 kepce yesilmercimek corbasi ,1 kase cacık

23.00 1 limonlu yesilcay

su 2 lt
spor
2372adım ,=71p
chloe karın 3 gun .. 400 egzersiz (iftardan once yapinca malesef cok kotu oldum ve uzun sure uzandim iftar yapip geri yattim .. )
toplam puan 471 oldu spor yapamadim

Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-

Efsane Kaptan, spor yapıyor. (Oturarak yapan)
oturur gibi yapiyor bak eli havada kol kası sart

Sen de o kadar gömme şimdi ablamı yapar o yapar yaptım mi tam yapar 1 hafta yapmaz
kim gömdü acaba :)

Hiçç..
Bende giysem siyahları 30 kiloyu saklarmı,senin görüntüne 30 yapıştır işte o ben kaptançoook zayıfsın çoook
Yok kiz saklamiyor ben giyiyorum aynen meydanda :)
22:20 dk chole ting bazı hareketleri uzattım karın kaslarım agrıypr ‍♀ Cordelia Eki Görüntüle 2841115
Vayy migim dun bir bakayim dedim 2dk yürü git seninle simdi olmaz dedim :)
Canım sen bana yetişene kadar bende yerimde durmucam yani soyliyim
Ben bilmem dun ki +200 yaninda fazlasiyla eksi götürmüş daha bugün sali
Bende sade içemiyorum yaaa
Diyetisyenim de meyveli içeceksen kendin koy diyor dışardakilerde şeker var diyor
koladan 10-20cal düşük sadece bir maden suyu 80kusur cal olursa sekerdir zaten bende Elmalı severdim onceden şimdi limon sıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…