- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sardunyam durumun nedir dune gore nasilsin ben bugun dun senin gördüğünü gordum :)Teşekkür ederim İnşaAllah canım
bende yaptım onu bugün yiyecek
Teşekkür ederim İnşaAllah canım
bende yaptım onu bugün yiyecek
Dün evi süpğrdüm toz aldım dağınıklığı toparladım yorganları havalandırdım çamaşırları astım yemek yaptım 2600 adım anca olmuş, oNi454 onbin adımı nasıl atıyorki acaba twist yaparakm
ne güzel yazmişsın "efseneler "Ben geldimmmmm.
3 Mayıs Pazartesi günümüzü aydınlatan Muhteşem Yıldızlarrr
3 Mayıs Pazartesi Yükselen Muhteşem Yıldızlarrrrrr
@sardunya1038
@kackaloribu
@bengisu022
Büyük Derbide son Durum
Şampiyonlar 21.517 puan
Efseneler 20.396 puan
Not: Lütfen spor yaparken sağlığınızı 1.planda tutun. Bilinçsiz spor yapmak çok tehlikelidir.
Ben değil benim ablam canim ablamoturur gibi yapiyor bak eli havada kol kası sart
kim gömdü acaba :)
Yok kiz saklamiyor ben giyiyorum aynen meydanda :)
Vayy migim dun bir bakayim dedim 2dk yürü git seninle simdi olmaz dedim :)
Ben bilmem dun ki +200 yaninda fazlasiyla eksi götürmüş daha bugün sali
koladan 10-20cal düşük sadece bir maden suyu 80kusur cal olursa sekerdir zaten bende Elmalı severdim onceden şimdi limon sıkıyorum
Bende eksi gördümSardunyam durumun nedir dune gore nasilsin ben bugun dun senin gördüğünü gordum :)
Aslında bende gün içinde yürüyüş olarak değil de tüm gün 4000 kusur atıyorum adım. Ozellikle atacak olursam 5 dk 600adim oluyor zaten.Dün evi süpğrdüm toz aldım dağınıklığı toparladım yorganları havalandırdım çamaşırları astım yemek yaptım 2600 adım anca olmuş, oNi454 onbin adımı nasıl atıyorki acaba twist yaparakmı
Kulagima soyle bunlar kompla kurarlar ben seni tutuyorumBende eksi gördüm
2 hafta önceki kilomdan -100 GrKulagima soyle bunlar kompla kurarlar ben seni tutuyorum
Bende evdeyim kız kaç haftadır çıkmadımSokak cıvıl cıvıl birtek ben camdaki kız gibi evdeyim herhalde
X-y = 100 diyorsun x, y ye değer vererek mi ilerlememi istersin2 hafta önceki kilomdan -100 Gr
Sikayet etsem poliste uğraşmıyor artık bu korona bi tek bize varBende evdeyim kız kaç haftadır çıkmadım
Evet öyle ilerle gerçek kilomu bul kilomu yaparsın senX-y = 100 diyorsun x, y ye değer vererek mi ilerlememi istersin
Yok kız polislerde bıkmışSikayet etsem poliste uğraşmıyor artık bu korona bi tek bize var
Afiyet olsun canımPazarTesi menüm
Sahur/2 d.ekmek ,yumurta,1 sb ayran, domates,yeşil zeytin,biber
İftar/,2 kepçe çorba,2 sk.tavuk ciğer,1/8 pide
Ara/ st.türk kahve
Su/1,5 litre
Cezam 5000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2841429
Eki Görüntüle 2841430
Afiyet olsun canımpazartesi menusu
gece 2. 1 kakao serpistirilmis bir muz ve 5 fındık 1 ceviz
sahur 3 catal yumurta,1 salatalik,3 zeytin 1 dlm ekmek
iftar: kabak haslama uzerine kiymalısote ,1 kepce yesilmercimek corbasi ,1 kase cacık
23.00 1 limonlu yesilcay
su 2 lt
spor
2372adım ,=71p
chloe karın 3 gun .. 400 egzersiz (iftardan once yapinca malesef cok kotu oldum ve uzun sure uzandim iftar yapip geri yattim .. )
toplam puan 471 oldu spor yapamadim
@Cordeliaa E Elif_EylulZipzip-
sagol canim benimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımpazartesi menusu
gece 2. 1 kakao serpistirilmis bir muz ve 5 fındık 1 ceviz
sahur 3 catal yumurta,1 salatalik,3 zeytin 1 dlm ekmek
iftar: kabak haslama uzerine kiymalısote ,1 kepce yesilmercimek corbasi ,1 kase cacık
23.00 1 limonlu yesilcay
su 2 lt
spor
2372adım ,=71p
chloe karın 3 gun .. 400 egzersiz (iftardan once yapinca malesef cok kotu oldum ve uzun sure uzandim iftar yapip geri yattim .. )
toplam puan 471 oldu spor yapamadim
@Cordeliaa E Elif_EylulZipzip-
Telefonla..yok 2-3 saatlik iş buGün boyu ayaktayım canım sabah 7 8 gibi kalkıp gece 1 e kadar oturma yok. 30 bin yapan arkadaşlar da varonlara sorsan daha iyi olur senin bileklikğin var mı
Dişarıda yürürken 4-5 bin oluyo yavaş yürüyorumAslında bende gün içinde yürüyüş olarak değil de tüm gün 4000 kusur atıyorum adım. Ozellikle atacak olursam 5 dk 600adim oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?