Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın.
Bademciklerim kafam kadar şişmiş, inşallah covid belirtisi falan değildir.
Günaydın canım Geçmiş olsun
Günaaaydinnn herkeseee

Günaydın kizlar

Günaydın kızlar

Günaydın kizlar
Günaydın kızlar herkese

Penguen tebrikler canım mezuniyetin kutlu olsun.

Cordelia Mira'yi profil resmi yapmışsın, Mira seni tanımalı bence artik

Günaydın tatlım. Tanışacagiz. Güney Koreye gitmek istiyorum. Ordan Vietnama geceriz. Birlikte spor yaparız.

Biliyorum kaptanım ama cok lazim olmadikca bakmam birsey varki gizlemis

Surup yan gelip yatsan yaramiyor canım ama kuru fırçalama yapip sürüp üstüne spor yapinca sezeryan olanlar bilir spinal anestezi alınca sicacik olur belden altın ayni oyle sonra yanıyorsun ama kizariklik yada can acisi verecek bir yanma değil

Teşekkür ederim yine devam ediyorum dikkat etmeye 58 i görene kadar Elif hanım FREE listeden devam edebilir miyim

Benim ufak kız telefonumu saklamış sessizede almış 2 gündür arıyorum altını üstüne getirdim evn yok bulamadım yatagın altına sokmuş bişey kızınca saklıyor hemen öncede alyansımı kolyemi evin anahtarını sakladı nasıl aşarım bu saklama problemini bazen çok bunaltıyor

Hıiuhuhuubhuuuuuu desene tatlıyı hakettin

Eşim çok güzel bir büskivi almış burçak ın bende onu hedefledim nescafe ile yicem verebilirsem
Burcagin kesme benzeri cikmis o mu :) suan evde var hayir dunde izmir bombasının üstüne dondurma koyup yedi ben normalini yiyemiyorum nasıl yedi hala saskinim

Kac yaşında canim , sakladığı seyler senin deger verdiğin seyler mi sadece yoksa herhangi birşey mi ?

Burcagin kesme benzeri cikmis o mu :) suan evde var hayir dunde izmir bombasının üstüne dondurma koyup yedi ben normalini yiyemiyorum nasıl yedi hala saskinim
Hahahha afiyet olsun canım erkekler yiyorlar yaaaa

Evet o burçak şimdi gözümün görmediği yukarı dolaba kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…