Eşim akşam diyor kokoreç alayım dedim yok yok sağolTeşekkürler.
Sen ne dersen benim canım çekiyor.
Tabi şırdangiller hariç.
Günaydın canım Geçmiş olsunGünaydın.
Bademciklerim kafam kadar şişmiş, inşallah covid belirtisi falan değildir.
Günaaaydinnn herkeseee
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlar herkeseGünaydın kizlar
Biliyorum kaptanım ama cok lazim olmadikca bakmam birsey varki gizlemisMesajlara bakabilirsin profil gizli olsada
Hosgeldin abla yeni isin hayirli olsun
Günaydın canım gecmis olsun
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Hayvansal gida olmadan ne kadar yasabiliriz ki bence yaptığımız diyetlerin surekliligi olmali
Sadece et ürünleri mi yoksa yumurta ,süt ürünleride mi yasak
Günaydın canım ❤
Surup yan gelip yatsan yaramiyor canım ama kuru fırçalama yapip sürüp üstüne spor yapinca sezeryan olanlar bilir spinal anestezi alınca sicacik olur belden altın ayni oyle sonra yanıyorsun ama kizariklik yada can acisi verecek bir yanma değilİşe yarıyor mu ki krem
Bu msjı niye alıntıladığımı unuttum, aa hatırladım, kilo değiltirme mıhabbetiydi, benim de elim varmıyır tekrar 79 yazmaya.
Bunları bugün mu yaptındaha saat 12 ya
Penguen tebrik ederim canım, hayırlı olsun.
Benim de mezun rozetim gelmiş
Teşekkür ederim yine devam ediyorum dikkat etmeye 58 i görene kadar Elif hanım FREE listeden devam edebilir miyimEki Görüntüle 2841930
Penguen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (675. Etap) : 70,10
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 60,70
Verilen Toplam Kilo : 9,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,41%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,34%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 940
Sevgili penguen 19 Şubat 2021 (715. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 717. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 9,4 kilo vermiş olarak ve 63 kilo olan hedefini 132% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Penguen Tebrik ederim canım mezuniyet karnen hazir
Koreye giderken beni de götür :) Mira bilse aglar böyle bir hayranı oldugunu :)Günaydın tatlım. Tanışacagiz. Güney Koreye gitmek istiyorum. Ordan Vietnama geceriz. Birlikte spor yaparız.
Burcagin kesme benzeri cikmis o mu :) suan evde varHıiuhuhuubhuuuuuu desene tatlıyı hakettin
Eşim çok güzel bir büskivi almış burçak ın bende onu hedefledim nescafe ile yicem verebilirsem
Kac yaşında canim , sakladığı seyler senin deger verdiğin seyler mi sadece yoksa herhangi birşey mi ?Benim ufak kız telefonumu saklamış sessizede almış 2 gündür arıyorum altını üstüne getirdim evn yok bulamadım yatagın altına sokmuş bişey kızınca saklıyor hemen öncede alyansımı kolyemi evin anahtarını sakladı nasıl aşarım bu saklama problemini bazen çok bunaltıyor
Tabi ki canim devam edebilirsin, cuma kilo bildirimlerini bekliyorumTeşekkür ederim yine devam ediyorum dikkat etmeye 58 i görene kadar Elif hanım FREE listeden devam edebilir miyim
Tünaydın canımTunaydin herkese ramazanin basindan beri ilk defa 6 saat uyumuşum
Hahahha afiyet olsun canım erkekler yiyorlar yaaaaBurcagin kesme benzeri cikmis o mu :) suan evde varhayir dunde izmir bombasının üstüne dondurma koyup yedi ben normalini yiyemiyorum nasıl yedi hala saskinim
Göz ardı et mi yaptın yanlışlıkla. Gorunur yap var ona tıkla.Mefkurem abla ben senin yazdıklarını niye direk görmüyorum da baskasinin alintisinda goruyorum yeni isin hayirli olsun abla insallah seni yormaz
Göz ardı etmiş olabilir misinMefkurem abla ben senin yazdıklarını niye direk görmüyorum da baskasinin alintisinda goruyorum yeni isin hayirli olsun abla insallah seni yormaz
Ben bugün spor yapmicam halim yokBune kardeş kafayi yemisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?