Dr. corona da bademcik şişiyor ama beyaz pamukçuk olmuyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Zaten mutasyona uğradı.beyaz noktalar mı?
Resmimi bile Mira yaptım.Allah sonunuzu hayir etsin cidden kafayi yemis bunlar
Sağol kaptanimGünaydın canım
Canım tebrik ederim çok sevindim mezun olmana darısı bizeEki Görüntüle 2841930
Penguen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (675. Etap) : 70,10
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 60,70
Verilen Toplam Kilo : 9,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,41%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,34%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 940
Sevgili penguen 19 Şubat 2021 (715. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 717. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 9,4 kilo vermiş olarak ve 63 kilo olan hedefini 132% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Penguen Tebrik ederim canım mezuniyet karnen hazir
FarkettimResmimi bile Mira yaptım.
Allah ım maşallahhhhhhhh canım benimmmmmmmGünaydınnnnnn.
155 dk. Eva x7 =1.085 puan
10x60 sn. plank = 600 sn. 600 puan (Allah sonumu hayır etsin.)
100 squat = 100 puan
400 sağ ve sol bacak hareketleri = 400 puan
1700 adım = 50 puan
Toplam puan 2235
Sağol tatlım. Seni gördük kıskandık.Allah ım maşallahhhhhhhh canım benimmmmmmm
Koştur koştur bakalim ne olcakSağol tatlım. Seni gördük kıskandık.
Olimpiyatlara hazırlanıyorum sanki.4. Takımla yarıştan sonra, ilk defa bu kadar yoruldum.
Uzun vadede, incecik olcam. Kaslarım olcak.Koştur koştur bakalim ne olcak
500gram verirsen görürsün tatliyiUzun vadede, incecik olcam. Kaslarım olcak.
Kısa vadede cuma günü kadayıflı muhallebi tatlısı yicem.
500 gramı çoktan verdim. Kilo garanti. Spor Garanti değil.500gram verirsen görürsün tatliyi
Canım ömür boyu böyle spor yapmayı düşünüyor musun yoksa zayıflayınca bırakma çünkü ne kadar dikkat etsen de sporu bırakırsan kilo alabilirsinSağol tatlım. Seni gördük kıskandık.
Olimpiyatlara hazırlanıyorum sanki.4. Takımla yarıştan sonra, ilk defa bu kadar yoruldum.
Hıiuhuhuubhuuuuuu desene tatlıyı hakettin500 gramı çoktan verdim. Kilo garanti. Spor Garanti değil.
Biliyorum canım. O yüzden sporu artırmayı da sevmiyorum. Belli bir tempoda devam etmek istiyorum ama rekabetCanım ömür boyu böyle spor yapmayı düşünüyor musun yoksa zayıflayınca bırakma çünkü ne kadar dikkat etsen de sporu bırakırsan kilo alabilirsin
Senin hedefin kaç bu arada
İşe yarıyor mu ki kremCocuklar uyudu kendimi fircalayip selülit kremini sürüp cayir cayır yanmaya spora gidiyorum
Bu msjı niye alıntıladığımı unuttum, aa hatırladım, kilo değiltirme mıhabbetiydi, benim de elim varmıyır tekrar 79 yazmaya.Yok kiz yine düşeceğim diye elim varmadı
Bunları bugün mu yaptınGünaydınnnnnn.
155 dk. Eva x7 =1.085 puan
10x60 sn. plank = 600 sn. 600 puan (Allah sonumu hayır etsin.)
100 squat = 100 puan
400 sağ ve sol bacak hareketleri = 400 puan
1700 adım = 50 puan
Toplam puan 2235
Eki Görüntüle 2841930
Penguen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (675. Etap) : 70,10
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 60,70
Verilen Toplam Kilo : 9,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,41%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,34%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 940
Sevgili penguen 19 Şubat 2021 (715. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 717. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 9,4 kilo vermiş olarak ve 63 kilo olan hedefini 132% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Penguen Tebrik ederim canım mezuniyet karnen hazir
Teşekkürler.Hıiuhuhuubhuuuuuu desene tatlıyı hakettin
Eşim çok güzel bir büskivi almış burçak ın bende onu hedefledim nescafe ile yicem verebilirsem
İnşallah canım böyle devam edersen kurban bayramına kalmaz hedefine ulaşmış olursunBiliyorum canım. O yüzden sporu artırmayı da sevmiyorum. Belli bir tempoda devam etmek istiyorum ama rekabet
Planım ömür boyu, en az 1 saat Eva fitness tarzı spor yapmak. Sporu seviyorum. (Aslında Mirayi)
Hedefim 60. Başarırsam 57 ikinci hedefim. 57-60 arasını korumak istiyorum.
Dünkü sporlar tatlım. Yataktan kalkmadım ki daha. Orucum, gündüz böyle spor yapamam ki.İşe yarıyor mu ki krem
Bu msjı niye alıntıladığımı unuttum, aa hatırladım, kilo değiltirme mıhabbetiydi, benim de elim varmıyır tekrar 79 yazmaya.
Bunları bugün mu yaptındaha saat 12 ya
Penguen tebrik ederim canım, hayırlı olsun.
Benim de mezun rozetim gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?