Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eki Görüntüle 2841930

Penguen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (675. Etap) : 70,10
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 60,70
Verilen Toplam Kilo : 9,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 13,41%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,34%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 940

Sevgili penguen 19 Şubat 2021 (715. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 717. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 9,4 kilo vermiş olarak ve 63 kilo olan hedefini 132% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Penguen Tebrik ederim canım mezuniyet karnen hazir

Günaydın canım
Sağol kaptanim
Canım tebrik ederim çok sevindim mezun olmana darısı bize

Günaydınnnnnn.

155 dk. Eva x7 =1.085 puan
10x60 sn. plank = 600 sn. 600 puan (Allah sonumu hayır etsin.)
100 squat = 100 puan
400 sağ ve sol bacak hareketleri = 400 puan
1700 adım = 50 puan
Toplam puan 2235
Allah ım maşallahhhhhhhh canım benimmmmmmm

Sağol tatlım. Seni gördük kıskandık.
Olimpiyatlara hazırlanıyorum sanki. 4. Takımla yarıştan sonra, ilk defa bu kadar yoruldum.
Canım ömür boyu böyle spor yapmayı düşünüyor musun yoksa zayıflayınca bırakma çünkü ne kadar dikkat etsen de sporu bırakırsan kilo alabilirsin

Senin hedefin kaç bu arada

Canım ömür boyu böyle spor yapmayı düşünüyor musun yoksa zayıflayınca bırakma çünkü ne kadar dikkat etsen de sporu bırakırsan kilo alabilirsin

Senin hedefin kaç bu arada
Biliyorum canım. O yüzden sporu artırmayı da sevmiyorum. Belli bir tempoda devam etmek istiyorum ama rekabet
Planım ömür boyu, en az 1 saat Eva fitness tarzı spor yapmak. Sporu seviyorum. (Aslında Mirayi )
Hedefim 60. Başarırsam 57 ikinci hedefim. 57-60 arasını korumak istiyorum.

Cocuklar uyudu kendimi fircalayip selülit kremini sürüp cayir cayır yanmaya spora gidiyorum
İşe yarıyor mu ki krem
Yok kiz yine düşeceğim diye elim varmadı
Bu msjı niye alıntıladığımı unuttum, aa hatırladım, kilo değiltirme mıhabbetiydi, benim de elim varmıyır tekrar 79 yazmaya.
Günaydınnnnnn.

155 dk. Eva x7 =1.085 puan
10x60 sn. plank = 600 sn. 600 puan (Allah sonumu hayır etsin.)
100 squat = 100 puan
400 sağ ve sol bacak hareketleri = 400 puan
1700 adım = 50 puan
Toplam puan 2235
Bunları bugün mu yaptın daha saat 12 ya

Penguen tebrik ederim canım, hayırlı olsun.

Benim de mezun rozetim gelmiş

İnşallah canım böyle devam edersen kurban bayramına kalmaz hedefine ulaşmış olursun

Çok iyi olur canım 57 kilo da

Dünkü sporlar tatlım. Yataktan kalkmadım ki daha. Orucum, gündüz böyle spor yapamam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…