Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
O zaman cok dikkat et canımDikkat etmemiz lazım hele ben. Çok çabuk kilo alan birisiyim.bir haftada 6 kg almışlığım var
bende sütlü yeşilçay diyeti merak sardim inşallah bugün aktarlar açıktır. gidip almam lazim.Kızlar Aristo diyetini baya araştırdım. 7 gün vegan + 1 gün protein + 5 gün vegan +2 gün pro şeklinde gidiyor. Miktar sınırı yok
Uyudun mu efsanebende sütlü yeşilçay diyeti merak sardim inşallah bugün aktarlar açıktır. gidip almam lazim.
akşam evde chole ting yapacagim dün yapamadim gündüz uyumuşum.
Çok doğru diyorsun canımInsan kendine yaptıgı kötülügü baskasina yapmaz
Dikkat edecem canım.kontrollü olacğım tekrar başa dönmek istemiyorum. Edemezsem izne ayrılırım takımı kötü etkilemeyeymGunaydin canım ❤
O zaman cok dikkat et canım
Dikkat edemem dersen de izne ayiralim çünkü gramlar bile ortalamayi kotu etkilerken kilo olarak artilar ortalamayi batirir
Tamam canim basa donmemrk icin hedefine ulassan da abartmadan yemek lazımDikkat edecem canım.kontrollü olacğım tekrar başa dönmek istemiyorum. Edemezsem izne ayrılırım takımı kötü etkilemeyeym
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
1-2 saate artar bu spor
Hoşgeldin, dikkat edersen çok çabuk verirsin, hedefine ulaşılsın inşallah.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.
Formu doldurdum.
Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Ne güzelCanım bizim bahçemiz var. Daha doğrusu kv gilin onlarca badem ağacı var. Oradan topladım dün
Bugün babamın doğumgünü, annem akşama yemek yapmayacağım, pasta, sarma, börek vs yapıcam dedi.Poni Bon
@sena zeynep
Cordelia
Chedarice
@Ytmz
@Tutku44
bengisu022
@s i d e l y a
Kmsl Hnd
@Titizz1
@Nilay5454
Sampiyonlar menülere dikkat edelim iftari ve sahuru hafif gecirelim
Yarin efsaneleri yenelim
Nasıl yani, ben bayramda sınırsız yicez sanıyordumBayram persembeye denk geliyor
Cuma gunu herkes 1 dilim baklava yiyebilir
Ama kacamak boyutu artmasin
Bayramdan sonra ki hafta toparlamak cok zor oluyor 2 yıldır burdayım
Mutlu yaşları olsun babacığınınnn
Hoşgeldin, dikkat edersen çok çabuk verirsin, hedefine ulaşılsın inşallah.
Ne güzel
Bugün babamın doğumgünü, annem akşama yemek yapmayacağım, pasta, sarma, börek vs yapıcam dedi.
Ben sabah gidip kabağımı aldım, doğradım, hazırım.
Nasıl yani, ben bayramda sınırsız yicez sanıyordum
Sen istersen verirsin bence görüntünden memnunsun o yuzden yavastan aliyorsun ne dersin :)Ohh süper inşallah zaten de az kalmış benim gibi olma
Hoşgeldin canim genceciksin sen o ilaclara rağmen kısa surede verir incecik olursunADINIZ: ( isteğe bağlı )
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.
Formu doldurdum.
Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
bekarim yazmamissinGünaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
Günaydın canım
Hosgeldin tekrardan aramiza ben elif 31 yaşındayım takim kaptanıyım
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Menu ve kilo bildirim saatlerin bizim icin uygun sorun olmaz
Uyku neydi uyku vakit isterdi , camdan bakarken hasta olmayan bebe isterdi uyku ;(Benim takım uyuyonuzmu
@Tostombalakanne
Wilma11
@sulisim
North River
@kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
@TekrarDene
@birazhuzurdu2008
@AhSen_2504
Kizlar bugün hafifmi hafif gecirelim lütfen yarin tartida güzel sonuc alalim
Veee diger takım arkadaslarım sizleride unutmadim menuler lutfen kaçamaksiz olsun
Kv si ile arasini mi bozsakİyi bende ramazan hali hepimizde.
Bayram tehlike ona kv si neler yapıcak neler
Bizde de iyi kilo verenler var :)Deget isine almislar spor yapanlari
Kabak satisi kk yuzunden artiyorDayanin kabağa anca kurtarir
hoppala gun geçmiyor ki yeni birsey cikmasa isin sirri belli poni proteini cuma ctesi pazar diger günler sebze kahvaltilar standart persembeleri hafif tut her hafta en kotu 800 g.Kızlar Aristo diyetini baya araştırdım. 7 gün vegan + 1 gün protein + 5 gün vegan +2 gün pro şeklinde gidiyor. Miktar sınırı yok
1tabak baklava 1tabak sarma yenebilir
Hoşgeldin, dikkat edersen çok çabuk verirsin, hedefine ulaşılsın inşallah.
Ne güzel
Bugün babamın doğumgünü, annem akşama yemek yapmayacağım, pasta, sarma, börek vs yapıcam dedi.
Ben sabah gidip kabağımı aldım, doğradım, hazırım.
Nasıl yani, ben bayramda sınırsız yicez sanıyordum
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
Formu doldurdum.
Evet yaaa bizede spor yapmayan yatan kaptan vermişlerDeget isine almislar spor yapanlari
BababaaaaEvet yaaa bizede spor yapmayan yatan kaptan vermişler
Teşekkür ederiz, 66 bitmiş, çok çabuk büyüyorlarMutlu yaşları olsun babacığınınnn
ya bayramda heryer kapali nerden bulacaklar baklava sarma1tabak baklava 1tabak sarma yenebilir
Mi dicem sandin
Kis senn ajan misin ha soyle cabukEvet yaaa bizede spor yapmayan yatan kaptan vermişler
Nice yaslari olsun keyifli saglikli benimde kardesimin dogum gunu esim pasta götürecekti diyetteyim eniste alacağım olsun demişTeşekkür ederiz, 66 bitmiş, çok çabuk büyüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?