Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar Aristo diyetini baya araştırdım. 7 gün vegan + 1 gün protein + 5 gün vegan +2 gün pro şeklinde gidiyor. Miktar sınırı yok
bende sütlü yeşilçay diyeti merak sardim inşallah bugün aktarlar açıktır. gidip almam lazim.
akşam evde chole ting yapacagim dün yapamadim gündüz uyumuşum.

Gunaydin canım ❤

O zaman cok dikkat et canım

Dikkat edemem dersen de izne ayiralim çünkü gramlar bile ortalamayi kotu etkilerken kilo olarak artilar ortalamayi batirir
Dikkat edecem canım.kontrollü olacğım tekrar başa dönmek istemiyorum. Edemezsem izne ayrılırım takımı kötü etkilemeyeym

Dikkat edecem canım.kontrollü olacğım tekrar başa dönmek istemiyorum. Edemezsem izne ayrılırım takımı kötü etkilemeyeym
Tamam canim basa donmemrk icin hedefine ulassan da abartmadan yemek lazım

Benim de abarttigim gunler ya da haftalar oluyor ama ya bol hareketle ya da yediklerime dikkat ederek kilomu korumaya çalışıyorum

1-2 saate artar bu spor

Hoşgeldin, dikkat edersen çok çabuk verirsin, hedefine ulaşılsın inşallah.
Canım bizim bahçemiz var. Daha doğrusu kv gilin onlarca badem ağacı var. Oradan topladım dün
Ne güzel
Bugün babamın doğumgünü, annem akşama yemek yapmayacağım, pasta, sarma, börek vs yapıcam dedi.
Ben sabah gidip kabağımı aldım, doğradım, hazırım.
Bayram persembeye denk geliyor
Cuma gunu herkes 1 dilim baklava yiyebilir
Ama kacamak boyutu artmasin
Bayramdan sonra ki hafta toparlamak cok zor oluyor 2 yıldır burdayım
Nasıl yani, ben bayramda sınırsız yicez sanıyordum

Mutlu yaşları olsun babacığınınnn

Ohh süper inşallah zaten de az kalmış benim gibi olma
Sen istersen verirsin bence görüntünden memnunsun o yuzden yavastan aliyorsun ne dersin :)
Hoşgeldin canim genceciksin sen o ilaclara rağmen kısa surede verir incecik olursun
bekarim yazmamissin

Uyku neydi uyku vakit isterdi , camdan bakarken hasta olmayan bebe isterdi uyku ;(
İyi bende ramazan hali hepimizde.

Bayram tehlike ona kv si neler yapıcak neler
Kv si ile arasini mi bozsak
Deget isine almislar spor yapanlari
Bizde de iyi kilo verenler var :)
Dayanin kabağa anca kurtarir
Kabak satisi kk yuzunden artiyor
Kızlar Aristo diyetini baya araştırdım. 7 gün vegan + 1 gün protein + 5 gün vegan +2 gün pro şeklinde gidiyor. Miktar sınırı yok
hoppala gun geçmiyor ki yeni birsey cikmasa isin sirri belli poni proteini cuma ctesi pazar diger günler sebze kahvaltilar standart persembeleri hafif tut her hafta en kotu 800 g.

1tabak baklava 1tabak sarma yenebilir

Mi dicem sandin

Hoşgeldin canım

1tabak baklava 1tabak sarma yenebilir

Mi dicem sandin
ya bayramda heryer kapali nerden bulacaklar baklava sarma

Evet yaaa bizede spor yapmayan yatan kaptan vermişler
Kis senn ajan misin ha soyle cabuk
Teşekkür ederiz, 66 bitmiş, çok çabuk büyüyorlar
Nice yaslari olsun keyifli saglikli benimde kardesimin dogum gunu esim pasta götürecekti diyetteyim eniste alacağım olsun demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…