- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Sağol kaptanim dün akşam az yemeye çalıştım amaAfiyet olsun canım
Her yer kapalı ama annem açıkya bayramda heryer kapali nerden bulacaklar baklava sarma
Kis senn ajan misin ha soyle cabuk
Nice yaslari olsun keyifli saglikli benimde kardesimin dogum gunu esim pasta götürecekti diyetteyim eniste alacağım olsun demiş
Min. 500 grBir bilmecem var cocuklar haydi sor sorrr....
Dun iftar oncesi gördügum kiloyu bugun sabah kalkinca görmüşsem eksi kaçtır
Anne evinde olmanin zarari , ben annemede gidemiyorum cok yakınımda halbuki amaHer yer kapalı ama annem açık
Teşekkürler, kardeşine de mutlu yıllar dilerim
Sen istersen yiyebilirisn free listedesinNasıl yani, ben bayramda sınırsız yicez sanıyordum
Doğum günün kutlu olsun babaciginin ❤❤Bugün babamın doğumgünü, annem akşama yemek yapmayacağım, pasta, sarma, börek vs yapıcam dedi.
Ben sabah gidip kabağımı aldım, doğradım, hazırım
Yazmıyorum artikbekarim yazmamissin
Sadace corba ve salata yemeyi planlıyorum kaptanım. İnsalalh planım da değişiklik olmazBenim takım uyuyonuzmu
@Tostombalakanne
@Migim
@sulisim
North River
@kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
@chikolatagozlum
@TekrarDene
@birazhuzurdu2008
@AhSen_2504
Kizlar bugün hafifmi hafif gecirelim lütfen yarin tartida güzel sonuc alalim
Veee diger takım arkadaslarım sizleride unutmadim menuler lutfen kaçamaksiz olsun
Yarına eksi 1 gelir diye düşünüyorumBir bilmecem var cocuklar haydi sor sorrr....
İnsallah inşallah wc ye sorununuda cozduk mu tamamdirYarına eksi 1 gelir diye düşünüyorum
Ben öyle yapacağım hani aramizda 2 kaldi sanki bilmem anlatabildim miSadace corba ve salata yemeyi planlıyorum kaptanım. İnsalalh planım da değişiklik olmaz
Kiz herkes evinde yapicak sarma baklavaya bayramda heryer kapali nerden bulacaklar baklava sarma
Kis senn ajan misin ha soyle cabuk
Nice yaslari olsun keyifli saglikli benimde kardesimin dogum gunu esim pasta götürecekti diyetteyim eniste alacağım olsun demiş
Eyvahh eyvahhBen öyle yapacağım hani aramizda 2 kaldi sanki bilmem anlatabildim mi
Tıpkı dediğin gibi düşünüyorumSen istersen verirsin bence görüntünden memnunsun o yuzden yavastan aliyorsun ne dersin :)
Hoşgeldin canim genceciksin sen o ilaclara rağmen kısa surede verir incecik olursun
bekarim yazmamissin
Uyku neydi uyku vakit isterdi , camdan bakarken hasta olmayan bebe isterdi uyku ;(
Kv si ile arasini mi bozsak
Bizde de iyi kilo verenler var :)
Kabak satisi kk yuzunden artiyor
hoppala gun geçmiyor ki yeni birsey cikmasa isin sirri belli poni proteini cuma ctesi pazar diger günler sebze kahvaltilar standart persembeleri hafif tut her hafta en kotu 800 g.
Karın ağrım var ama regl olmadım olmam da insaAllah canım ilk defa böyle oluyorumIyigeceler canım
Normal değil tabiki canım. Baska bir problem var o zaman
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize
Ria yok canım cesaret edip taktiramadim korkuyorum dediğin gibi cok kanama vs olur diyecumaya göre eksi ama 74 u ucundsn göremedim daha wc farki eklersek isler degisir tabi:)
Geçmiş olsun canim
2 tane kabagim kalmis ama emin değilim evdekilere mücver yapip kendim salata çorba yogurt düşünüyorum
Afiyet olsun canım
Ria filan var mi canim oda etkiliyor bende ria varken zıplasam regl olurdum 10gunde zaten cokta durmadı 2 ayda düştü :)
Cok gecmis olsun biri zorken ikisi birden daha zor mevsim gecisleri suylada oynayınca hemen cikiyor acisi
Afiyet olsun poni :)
Afiyet olsun canim
Sahur yapmadın mi canim
afiyet olsun canim gelincik mucverini ilk defa duydum enerji olsun yag olmasin
Eskiden baya sürmüştü abla hic belli olmaz:) gecelerin kadini oldun o zaman sen yine
Deme deme dilini ısır :)
Sahursuz zor olur abla keske yanına birdey alsaydin
Tatlım azcik pide yemek dünyanın diyetin sonu değil boyle karamsar olursan cok yipratici bir hal alir yediğini yakmissin zaten
9 da uyandim 10 dan 12 ye kadar spor yaptımBenim takım uyuyonuzmu
@Tostombalakanne
@Migim
@sulisim
North River
@kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
@chikolatagozlum
@TekrarDene
@birazhuzurdu2008
@AhSen_2504
Kizlar bugün hafifmi hafif gecirelim lütfen yarin tartida güzel sonuc alalim
Veee diger takım arkadaslarım sizleride unutmadim menuler lutfen kaçamaksiz olsun
Hoşgeldin canım.ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.
Formu doldurdum.
Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Bir bilmecem var cocuklar haydi sor sorrr....
Hoşgeldin PapatyaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.
Formu doldurdum.
Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?