- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
E Elif_Eylul
Senin oğlunun cani geçenlerde bir şey istemişti de burdan bir arkadaş tarif sitesi söylemişti ben de o zaman o tarifi kaydetmiştim ayyy o kişi kim bilmiyorum hatırlamıyorum ama öyle güzel oldu ki en büyük kurtaricim oldu Kızlar istedi mı hemen şipşak yapıyorum
Neydi Acaba yaptigiE Elif_Eylul
Senin oğlunun cani geçenlerde bir şey istemişti de burdan bir arkadaş tarif sitesi söylemişti ben de o zaman o tarifi kaydetmiştim ayyy o kişi kim bilmiyorum hatırlamıyorum ama öyle güzel oldu ki en büyük kurtaricim oldu Kızlar istedi mı hemen şipşak yapıyorum
Şimdi de 70 ten 65 olmuşsundurHadi artik paylasayim bari millet çatladi 75ten 70e düsmustum simdi bakalim
Ben de 2 oldu yaptım geçen ilk denememde komşunun kızı gelmişti o da yedi de annesine bayıla bayıla anlatmış
He ben canınız çeker diye söylemedim ama ablan söylemişNeydi Acaba yaptigi
Yap yap merak ederimTabikisi etiket yaparim seni
Ben hatırlamıyorum. Bizimle de paylaşır msnE Elif_Eylul
Kendi yağı ile pişirip sonra tereyağı koyuyorum ben tereyağı koymqdqn kebdı yıyecegımı alırımAfiyet olsun canım
Yaaaa öyleee canim gördüm neler konusulmus
Et kavurma yagli olmazmi fırında olsa daha guzel olur canim
Bence balik salata cok guzel
Uyumqyıncq her yolu deniyor ınsan cnm ya..Ben suan kızımı ayakta uyutmak ıcın ikna etmeye çalışıyorum ama ıstemıyor ..Kendı kendıne uyuyamdıgu ocınde uykusu gelince sinirli olup herswye ağlıarkadaşlar.
ben hep diyorum Ayakta sallamayin diye.. ama anlatamadim yoruldum kafayi yemek zorundayim arkadaşlar. ne yapacagimi bilmiyorum
dün kızım babaannesindeydi ayakta sallayarak uyutmuş.
benim dediklerimi kaleye almiyor olmuyor.
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
çocuk 4 yaşında ve hiç bi zaman kendi uyumayacak.
eşim hala ailesini savunuyor. ;neymiş her şekilde uyur o...
çıldırıyorum gece kavga ettim.
Canım sana ayakta salladık mi diyorlar? Sen nasıl öğreniyorsun?arkadaşlar.
ben hep diyorum Ayakta sallamayin diye.. ama anlatamadim yoruldum kafayi yemek zorundayim arkadaşlar. ne yapacagimi bilmiyorum
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
Dün çalışmıyordun canim uyku saatinde göndermeseydin uyuduktan sonra gönderirdinarkadaşlar.
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
4-5 yaşa kadar uyuyorlar.Dün çalışmıyordun canim uyku saatinde göndermeseydin uyuduktan sonra gönderirdin
Yavas yavas gündüz uykusu biraktirsaniz bence daha guzel olacak
Her cocuk uyuyor mu bilmiyorum gündüz
6 kiloda verebilmelisiniz o zamanDikkat etmemiz lazım hele ben. Çok çabuk kilo alan birisiyim.bir haftada 6 kg almışlığım var
Anladim canim bizim etrafta hic kucuk cocukta yok bilmiyorum4-5 yaşa kadar uyuyorlar.
HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.
Formu doldurdum.
Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Benimki uyumuyo4-5 yaşa kadar uyuyorlar.
15 dakikada tavada pizza diye geçiyor canım nefis yemek tariflerindeBen hatırlamıyorum. Bizimle de paylaşır msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?