- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız hala 65 dusmedin miAz kaldi bayrama 65
Heee motor var totomda dimeKız hala 65 dusmedin mi
kızım sölüyor.Canım sana ayakta salladık mi diyorlar? Sen nasıl öğreniyorsun?
2,5 yaşındaki kızım yatağa yattığı gibi uyuyor birde yatağa öyle alışmış ki başka yerde yatsa anne hadi yatağıma götür der gece. Çocukları küçükken nasıl yetiştirirsen öyle gider.arkadaşlar.
ben hep diyorum Ayakta sallamayin diye.. ama anlatamadim yoruldum kafayi yemek zorundayim arkadaşlar. ne yapacagimi bilmiyorum
dün kızım babaannesindeydi ayakta sallayarak uyutmuş.
benim dediklerimi kaleye almiyor olmuyor.
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
çocuk 4 yaşında ve hiç bi zaman kendi uyumayacak.
eşim hala ailesini savunuyor. ;neymiş her şekilde uyur o...
çıldırıyorum gece kavga ettim.
gelmedi ki akşam babaannesinde kaldi gündüz hiç uyumuyorDün çalışmıyordun canim uyku saatinde göndermeseydin uyuduktan sonra gönderirdin
Yavas yavas gündüz uykusu biraktirsaniz bence daha guzel olacak
Her cocuk uyuyor mu bilmiyorum gündüz
Ölçülerini de takip edebilirsin kilo veremediğin zaman moral olucaktırSelam kızlar
Menüm
Sahur 2.30
4 kaşık yoğurt icine kuru kayisi 4 tane 1 tane kuru incir biraz ceviz
1 hurma 1 yesil cay
Iftar 20.03
1 kepce yogurt çorbası
Bol salata
Kıymalı pide yarım. Hamurundan az yedim kiymali yerlerini daha cok yemeye çalıştım
Bugun mecbur kaldim kizlar normalde is sonrasi hizlica hazırlıyordum birseyler ama anlik mesai gelince 8de cikmak zorunda kaldim öyle olunca da buzlukta onceden yapılmış pidelerimiz vardi eşim onlari cikarip atti hemen fırına
1 hurma
Su 1.5 lt
21.30 1 sade turk kahvesi
23.00 1shut kefirZipzip- E Elif_Eylul
Pideye canım çok sıkıldı ama mecbur kaldım o kadar uykusuz kalıyorum yoruluyorum gunde 4 saat uykuyla çalışıyorum gozlerim kapaniyor çalışırken buna ragmen pide yemek zorunda kalmam moralimi cok bozdu aksam spor yapmak bile istemedim verdigim emekler çöp oluyor diye. Kilo vermek icin uyku duzeni cok önemli ama ramazan basindan beri bu şekildeyim ve ne kadar spor yapsam kendimi cok istedigim tatlılardan uzak tutsam da uykusuzluktan vermem gereken kiloyi veremiyorum belki de. Esim inceldin baya fark var diyor ama bilmiyorum. Verdigim emege karşılık daha fazla eksi gormem gerekirken daha az eksi ya da arti gelmem sogutuyor ciktigim yoldan beni
ŞaşırdıkmıAfiyet olsun canım kız ben bayılırım ciğere hele soğan salatası yanına ohhh missssss
Düşündüm de ben herşeyi seviyor muşuum
Buzlukta ki hamurumdan yaptım bende burda okuduktan sonra,yumuşacıktı bayııldılar.E Elif_Eylul
Senin oğlunun cani geçenlerde bir şey istemişti de burdan bir arkadaş tarif sitesi söylemişti ben de o zaman o tarifi kaydetmiştim ayyy o kişi kim bilmiyorum hatırlamıyorum ama öyle güzel oldu ki en büyük kurtaricim oldu Kızlar istedi mı hemen şipşak yapıyorum
Yakın tarihte uykuyu bırakıcağu için senin yerinde olsam hiiç kendimi yıpratmazdım,daha erken kazanması gerekirdi kendi kendine uyuma alışkanlığını,uykuya geçiş aracı nınkendileri seçiyor çocuklar meme sallanma kucak vs.zorlqmaya da gerek yok hep söylüyorum çabuk büyüycekler anın tadını çıkarınarkadaşlar.
ben hep diyorum Ayakta sallamayin diye.. ama anlatamadim yoruldum kafayi yemek zorundayim arkadaşlar. ne yapacagimi bilmiyorum
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
Isinin olmadigi günler fazla gönderme bence ama sen daha iyi bilirsingelmedi ki akşam babaannesinde kaldi gündüz hiç uyumuyor
Ben uyutmuyorum ikisi de 2 yaşına gelmeden gündüz uykusunu bıraktı. Zaten evdeyiz oyalayacak şey yok akşam iftardan bir saat sonra uyuyor.Dün çalışmıyordun canim uyku saatinde göndermeseydin uyuduktan sonra gönderirdin
Yavas yavas gündüz uykusu biraktirsaniz bence daha guzel olacak
Her cocuk uyuyor mu bilmiyorum gündüz
Belki de vardırHeee motor var totomda dime
Kizzz enfazla sabah 7de kalkarsa gunduz uyur dun mesela uyudu ama gunduz uykusu bitti artik buyudukce uyumaz çocukBen uyutmuyorum ikisi de 2 yaşına gelmeden gündüz uykusunu bıraktı. Zaten evdeyiz oyalayacak şey yok akşam iftardan bir saat sonra uyuyor.
Heee taktimyaaa 5kilo birden 3haftada vereyim zaten tatli falan yedim surekliBelki de vardır
Benimkiler uyumuyor ki uyumasin zaten zor oluyor gece uyumasi.Kizzz enfazla sabah 7de kalkarsa gunduz uyur dun mesela uyudu ama gunduz uykusu bitti artik buyudukce uyumaz çocuk
Bende bu hafta sonrası tatlı yiyim canım istediHeee taktimyaaa 5kilo birden 3haftada vereyim zaten tatli falan yedim surekli
Kolay gelsin canımTemizlik yapıyorum,biraz size bakıyım dedim
Tamam kızzzzzzz çıkardım buzluktan balığı yicem
Canım senin kız öğlen uyumuyor muBen uyutmuyorum ikisi de 2 yaşına gelmeden gündüz uykusunu bıraktı. Zaten evdeyiz oyalayacak şey yok akşam iftardan bir saat sonra uyuyor.
neydi o kiz sihirli içecek
Limon maydanoz kaynat hem regl sökülür. Hem ödem gider. Hemen şampiyon hemen, azıcık eksi yetmez. Amanınnn. Netçez gari
kokorec ye ekmek arasiKızlar bende akşama karar veremedim fırında balık salata mı yesem
Yoksa sahurda yumurta filan yemiyorum kahvaltı tarzı mı beslensem ekmeksiz
Masallah masallah herkes hazirliktaBen dukanı attım dolaba iftardan sonra içeceğim
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsinAfiyet olsun canım kız ben bayılırım ciğere hele soğan salatası yanına ohhh missssss
Düşündüm de ben herşeyi seviyor muşuum
Neyse azıcık daha zaman geçsin de karar vereyim bakalım
Benimde favori tarifimdir sipsakE Elif_Eylul
Senin oğlunun cani geçenlerde bir şey istemişti de burdan bir arkadaş tarif sitesi söylemişti ben de o zaman o tarifi kaydetmiştim ayyy o kişi kim bilmiyorum hatırlamıyorum ama öyle güzel oldu ki en büyük kurtaricim oldu Kızlar istedi mı hemen şipşak yapıyorum
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zamanarkadaşlar.
çildiriyorum ben.
yemin ederim anlamiyo.
Yok canım uyumuyor uyutmuyorum yoksa bütün gece uyumuyorCanım senin kız öğlen uyumuyor mu
Tabiki kuzu kilo vermek 6. Takım kızlarının işineydi o kiz sihirli içecek
kokorec ye ekmek arasi
Masallah masallah herkes hazirlikta
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin
Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?