Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2,5 yaşındaki kızım yatağa yattığı gibi uyuyor birde yatağa öyle alışmış ki başka yerde yatsa anne hadi yatağıma götür der gece. Çocukları küçükken nasıl yetiştirirsen öyle gider.
İnşaallah istediğin şekilde yetiştirmeye çalışırsın ama eş çok önemli.

Ölçülerini de takip edebilirsin kilo veremediğin zaman moral olucaktır
Afiyet olsun canım kız ben bayılırım ciğere hele soğan salatası yanına ohhh missssss

Düşündüm de ben herşeyi seviyor muşuum
Şaşırdıkmıııh.yarasın
Buzlukta ki hamurumdan yaptım bende burda okuduktan sonra,yumuşacıktı bayııldılar. kackaloribu tarifi tekrar verirmisin onun hamuru başkaydı.
Yakın tarihte uykuyu bırakıcağu için senin yerinde olsam hiiç kendimi yıpratmazdım,daha erken kazanması gerekirdi kendi kendine uyuma alışkanlığını,uykuya geçiş aracı nınkendileri seçiyor çocuklar meme sallanma kucak vs.zorlqmaya da gerek yok hep söylüyorum çabuk büyüycekler anın tadını çıkarın

Dün çalışmıyordun canim uyku saatinde göndermeseydin uyuduktan sonra gönderirdin
Yavas yavas gündüz uykusu biraktirsaniz bence daha guzel olacak

Her cocuk uyuyor mu bilmiyorum gündüz
Ben uyutmuyorum ikisi de 2 yaşına gelmeden gündüz uykusunu bıraktı. Zaten evdeyiz oyalayacak şey yok akşam iftardan bir saat sonra uyuyor.

Ben uyutmuyorum ikisi de 2 yaşına gelmeden gündüz uykusunu bıraktı. Zaten evdeyiz oyalayacak şey yok akşam iftardan bir saat sonra uyuyor.
Kizzz enfazla sabah 7de kalkarsa gunduz uyur dun mesela uyudu ama gunduz uykusu bitti artik buyudukce uyumaz çocuk

Bugün Sahurda @birbeste nin sihirli içeceklerinden içeceğim.
neydi o kiz sihirli içecek

Limon maydanoz kaynat hem regl sökülür. Hem ödem gider. Hemen şampiyon hemen, azıcık eksi yetmez. Amanınnn. Netçez gari

Kızlar bende akşama karar veremedim fırında balık salata mı yesem
Yoksa sahurda yumurta filan yemiyorum kahvaltı tarzı mı beslensem ekmeksiz
kokorec ye ekmek arasi

Ben dukanı attım dolaba iftardan sonra içeceğim
Masallah masallah herkes hazirlikta
Afiyet olsun canım kız ben bayılırım ciğere hele soğan salatası yanına ohhh missssss

Düşündüm de ben herşeyi seviyor muşuum

Neyse azıcık daha zaman geçsin de karar vereyim bakalım
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin

Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman

neydi o kiz sihirli içecek

kokorec ye ekmek arasi

Masallah masallah herkes hazirlikta
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin

Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman
Tabiki kuzu kilo vermek 6. Takım kızlarının işi bakalım bu hafta listede neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…