Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neydi o kiz sihirli içecek

kokorec ye ekmek arasi

Masallah masallah herkes hazirlikta
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin

Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman
genelde bende olursa masal okuyup o kendi uyuyor.
alıştırmaya çalışıyorum. ayakta sallamaya ben hiç uğraşamam. başa dönmemesi için uğraşiyorum.
geçen gün iftara çagirdim. ne güzel. halasina masal kitabi verdim öle uyumuştu. hiç ses etmemişim. ben yokken yapıyolar. masal kitabi sanirim halasina vericem. bi sürü kitaplar var .
şu an anderson masallari okuyorum. genç kızken kuponla 100 adet masal hikaye almişim bunlari kızıma saklamişim iyiki sakladim.

Kaptanım, dikat edin rüzgarlı havada dişarı çıkmayın
Eşin ve kv ye laf geçiremiyorsan çocuguna geçireceksin. Akşam gelmiyor olmaz, bi şekilde kandır, herkes odasında uyumalı de, sen yokken ben özlüyorum de, gece seni üstünü örtüyorum de, odasını güzelleştir heveslensin, kitap hariç başka ritueller ekle, 1 ninni, diş fırçalama, anneye sarılma, uyku dansı gibi başkasıyla yapamayacağı şeyler. Zaten tamamen alıştıktan sonra istemez sallanmayı, bir de çaktırmadan ona bebeklerin sallandığını söylr komsunun bebeği vardı sallanıyordu, sen ne güz3l abla oldun gibi. Alışana kadar yorucu olur ama sonrası kolay. Uyku düzenini oturtmak içn yatağında uyusun diye akşam 7den sonra 2 yıl hiç bir yere gitmedim, hala da gidemiyorum gerçi

Tamamdır kaptanimm

kackaloribu pizza tarifi vermisti bende hep yapiyorum

kackaloribu tarif için çok teşekkürler baby
Benim küçük kızım pizza delisi ..
Ha deyince de olmuyordu ama bu tarif oluyor
Afiyet olsun kizlar sevindim işinize yaramasina
Tarifi ekledim canım aşağıya

Bende oğlana yapayım bugün. Pizza istiyor kaç gündür. Iyi hatirlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…