- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Cikmiyorum zaten canım cok esiyor bugunKaptanım, dikat edin rüzgarlı havada dişarı çıkmayın
Evet canım çocuklar dissri çıkmıyor enerji atacak yer yok birde gündüz uyursa gece uyumuyor sonra bir yandan o bir yandan bebek zor oluyor. Birde yerinde durmaz sürekli koltuk tepesindeBen de uyumuyorum. 2 yaşında bıraktık.. Gündüz uyuduğu zaman gece 2 ye kadar uyumuyordu. Bırakınca 9 olunca uyuyordu 7 çeyrek de uyanıyordu. Şimdi biraz değişti 10 da uyuyup 8 de uyanıyor
Yatacak tabiYatıyo yatıyooo
Canım herkes senin gibi oruç spor yapamıyor. Ben az yapıyorum perişan oluyorum. Mesele sen nerede yürüyorsun. Yurtdışında yaşıyorsun sanırım? Bize burada yasak.Benim takımda son günüm galiba
Ben evde halıları eskitiyorumCanım herkes senin gibi oruç spor yapamıyor. Ben az yapıyorum perişan oluyorum. Mesele sen nerede yürüyorsun. Yurtdışında yaşıyorsun sanırım? Bize burada yasak.
Sen Türkiyede misin? Çok şaşırdım? Hangi il?
Türkiye de demek ki bizim gibi halı eskittigine göre hepimiz evdeyizSen Türkiyede misin? Çok şaşırdım? Hangi il?
Aksam gelmiyormuymusKaptanım, dikat edin rüzgarlı havada dişarı çıkmayın
Eşin ve kv ye laf geçiremiyorsan çocuguna geçireceksin. Akşam gelmiyor olmaz, bi şekilde kandır, herkes odasında uyumalı de, sen yokken ben özlüyorum de, gece seni üstünü örtüyorum de, odasını güzelleştir heveslensin, kitap hariç başka ritueller ekle, 1 ninni, diş fırçalama, anneye sarılma, uyku dansı gibi başkasıyla yapamayacağı şeyler. Zaten tamamen alıştıktan sonra istemez sallanmayı, bir de çaktırmadan ona bebeklerin sallandığını söylr komsunun bebeği vardı sallanıyordu, sen ne güz3l abla oldun gibi. Alışana kadar yorucu olur ama sonrası kolay. Uyku düzenini oturtmak içn yatağında uyusun diye akşam 7den sonra 2 yıl hiç bir yere gitmedim, hala da gidemiyorum gerçi
Kimseye soyleme valla benim 30dk icim gecmis halbuki kızımı uyutunca yarim kalan sporu yapacaktim :)Yatacak tabio liste de değil liste de olanlar yatmasin
Birgun bende tartida 5leri göreceğim ahada buraya yazıyorumKizlar yarin bildirim yaparken tarihe ve nota dikkat edelim..
Eksik bildirimler gecersiz sayilacak..
7 Mayis
Nick
Eki Görüntüle 2842888
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
@Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
C Chikolata_gozlum
@ilkbahar_papatyasi
Merak etme sırrın bende guvendeKimseye soyleme valla benim 30dk icim gecmis halbuki kızımı uyutunca yarim kalan sporu yapacaktim :)
Olur canim neden olmasin ki 2016 da 75 kiloları görmüştümBirgun bende tartida 5leri göreceğim ahada buraya yazıyorumsurda ne kaldi canim 16kg daha versem 59olur :)
Mezun üye canım listeye girmesi icin 6 ay daha dolmadiE Elif_Eylul senin boyun kac simdi 70 filan dedin ya merak ettim niye listede degilsin?
2016da bende 81 filandim yine doğum sonrası 66 ya indim en son sonra yine başa döndük bu defa 59 olsun hedefim hadi bakalimOlur canim neden olmasin ki 2016 da 75 kiloları görmüştüm
Mezun olunca kilo aldimi kulagima şöyleMezun üye canım listeye girmesi icin 6 ay daha dolmadi
10kilo aldimMezun olunca kilo aldimi kulagima şöyle
Mezuniyet kilosunun altinda simdi gördüğüm kadariylaMezun olunca kilo aldimi kulagima şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?