Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de uyumuyorum. 2 yaşında bıraktık.. Gündüz uyuduğu zaman gece 2 ye kadar uyumuyordu. Bırakınca 9 olunca uyuyordu 7 çeyrek de uyanıyordu. Şimdi biraz değişti 10 da uyuyup 8 de uyanıyor
Evet canım çocuklar dissri çıkmıyor enerji atacak yer yok birde gündüz uyursa gece uyumuyor sonra bir yandan o bir yandan bebek zor oluyor. Birde yerinde durmaz sürekli koltuk tepesinde

Canım herkes senin gibi oruç spor yapamıyor. Ben az yapıyorum perişan oluyorum. Mesele sen nerede yürüyorsun. Yurtdışında yaşıyorsun sanırım? Bize burada yasak.
Ben evde halıları eskitiyorum E Elif_Eylul kaptanada takılıyorum . Oda anlayışlı sağolsun

Sen Türkiyede misin? Çok şaşırdım? Hangi il?
Türkiye de demek ki bizim gibi halı eskittigine göre hepimiz evdeyiz halimi eskiteyim de kocam yenisini alsın kaynanamın kocama aldığı çeyizlik yün halıları

Aksam gelmiyormuymus oglum 6 yasinda birgün bensiz kaldi oda doğumda ondada imza atip çıktım ertesi gün . Mümkün degil baska yerde uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…