Bi ara her gelen 1.68 ve üstü geliyordu takima boyum kisa diye ağlıyordumGruptaki 158 bitek kaptanla ben degil misim
Oh oh maşallah
Yokyaaaa yeterli bana ama spor yapmam şart oldu bacaklarim kalinlasti bırakıncaOh oh maşallahdemek ki haftaya 63 göreceksin belki de haftasonu
Bayramdan sonra rahatca yaparsin canimYokyaaaa yeterli bana ama spor yapmam şart oldu bacaklarim kalinlasti bırakınca
Kızın seni uyuyup spor yaptı demek.Kimseye soyleme valla benim 30dk icim gecmis halbuki kızımı uyutunca yarim kalan sporu yapacaktim :)
Evet canım spora daha da asiliriz seninle bayramdan sonraYokyaaaa yeterli bana ama spor yapmam şart oldu bacaklarim kalinlasti bırakınca
Aynen ben de...11 -12 kilo verip 59 olacağım.Birgun bende tartida 5leri göreceğim ahada buraya yazıyorumsurda ne kaldi canim 16kg daha versem 59olur :)
Sen olursun kuzu maşallah sanaAynen ben de...11 -12 kilo verip 59 olacağım.
Hahaahah gelmem böyle oyunlara seni geçeceğğmmmneydi o kiz sihirli içecek
kokorec ye ekmek arasi
Masallah masallah herkes hazirlikta
sen bosuna kilo almamissin hakkini vermişsin
Benimde favori tarifimdir sipsak
hic yorma kendini ver babasi ssllasin o zaman
Gün boyu benimki çıldırıyor uyutmazsamYok canım uyumuyor uyutmuyorum yoksa bütün gece uyumuyor
Hahahahhaİftar sahur yapmazsam olur belki.
Gün boyu huysuz olmuyor mu ben arada gündüz uyutmuyorum ama bayağı çıldırıyorBen de uyumuyorum. 2 yaşında bıraktık.. Gündüz uyuduğu zaman gece 2 ye kadar uyumuyordu. Bırakınca 9 olunca uyuyordu 7 çeyrek de uyanıyordu. Şimdi biraz değişti 10 da uyuyup 8 de uyanıyor
Ha gayret canım ben diyete başlayalı 4 ay oldu 76. 2 ile başlamıştım 5 leri gördüm çok şükürBirgun bende tartida 5leri göreceğim ahada buraya yazıyorumsurda ne kaldi canim 16kg daha versem 59olur :)
Bana çok imkansız geliyor benim olmam, ol da bana da umut ol.Aynen ben de...11 -12 kilo verip 59 olacağım.
Yok Türkiyede değilim. Azerbaycandayım. Yarı türk yarı azeriyim. Babam türk.Sen Türkiyede misin? Çok şaşırdım? Hangi il?
Kilon 60.45 ise 59.75 olursan yüzden 1.15 olurYaaaaaa matematiğim hesaplarda iyi ama şu yüzeyi bir türlü hesaplayamadım aklım yarın ki ödül de şimdi ben ne kadar kilo verirsem yüzden 1 oluyor
Yok aslında bahçemiz var ama. Kızıma göre evde yürüyorum.Türkiye de demek ki bizim gibi halı eskittigine göre hepimiz evdeyizhalimi eskiteyim de kocam yenisini alsın kaynanamın kocama aldığı çeyizlik yün halıları
Kilonun yüzde 1 ini verince yüzden 1 oluyor.Yaaaaaa matematiğim hesaplarda iyi ama şu yüzeyi bir türlü hesaplayamadım aklım yarın ki ödül de şimdi ben ne kadar kilo verirsem yüzden 1 oluyor
Tamam canım o zaman şimdiden ödülümü hakettimKilon 60.45 ise 59.75 olursan yüzden 1.15 olur
Geçen gün bende kızlara yaşpasta yaptım salı günü cuma olsun da kendime ödül vereyim diye tadına dahi bakmadımBen şuan yüzde 1.25 teyim bana da ödül var mı? Ona göre pastadan dilim saklayayım
Bak bilmişim. Orda yasak var mı tatlım? Birde burcunu merak ettim. Çok azimlisin.Yok Türkiyede değilim. Azerbaycandayım. Yarı türk yarı azeriyim. Babam türk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?