Teşekkür ederim canım arada abartmasam olcaktaKız ne güzel ilerliyorsun
Teşekkür etme kıskandım ok.Teşekkür ederim kizlar
Yok yok Senin boyun uzun canim kilonu göstermezsin senTeşekkür etme kıskandım ok.
Afiyet olsun canım
tesekkur ederimm ..Afiyet olsun canım
canimmm ellerine saglikkkkSelammmmm.
Bugün büyük kapışmada son gün. Önümüzdeki hafta spor puanlarını tutmaya devam edeceğim. Adım yarışması ya da başka bir talebiniz olursa kaptanlarımız değerlendirecektir.
5 Mayıs Çarşamba Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
Üye Adı 5 Mayıs Çarşamba @chikolatagozlum ef 1.725 şa 1.362@Cordeliaa şa 1.326@Tostombalakanne ef 1.221@Cedarice şa 895
5 Mayıs Çarşamba Günü Yükselen Yıldızlarımız
@Cedarice
@s i d e l y a
Efsaneler Şampiyonlar kapışması son durum
Şampiyonlar 34.507 puan
Efsaneler 32.080 puan
Not 1: Lütfen spor yaparken dikkatli olun.
Not 2: Yarın iftara misafirim gelecek. Spor sonuçlarını açıklayamazsam kusura bakmayın.
Yarın açıklamak için elimden geleni yaparım. Sonuçlar Cumartesiye kalabilir.
Geçmiş olsun canımtesekkur ederimm ..
spor yapamadim basim patliyodu iki gundur koutyum alisverise gittim ruzgar carpti resmen ..
bugunde yapamayabilim
Bende biraz sulugözüm herşeye ağlaya bilirim.Benim de yükselenim balık. Çok ağlarım.
Geçmiş olsuntesekkur ederimm ..
spor yapamadim basim patliyodu iki gundur koutyum alisverise gittim ruzgar carpti resmen ..
bugunde yapamayabilim
Eline sağlık canım. Bak yarın misafirim varmış. Sen bugün dinlen çok fazla yorma kendini . Spor falanda yapıyım deme haaSelammmmm.
Bugün büyük kapışmada son gün. Önümüzdeki hafta spor puanlarını tutmaya devam edeceğim. Adım yarışması ya da başka bir talebiniz olursa kaptanlarımız değerlendirecektir.
5 Mayıs Çarşamba Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
Üye Adı 5 Mayıs Çarşamba @chikolatagozlum ef 1.725 şa 1.362@Cordeliaa şa 1.326@Tostombalakanne ef 1.221@Cedarice şa 895
5 Mayıs Çarşamba Günü Yükselen Yıldızlarımız
@Cedarice
@s i d e l y a
Efsaneler Şampiyonlar kapışması son durum
Şampiyonlar 34.507 puan
Efsaneler 32.080 puan
Not 1: Lütfen spor yaparken dikkatli olun.
Not 2: Yarın iftara misafirim gelecek. Spor sonuçlarını açıklayamazsam kusura bakmayın.
Yarın açıklamak için elimden geleni yaparım. Sonuçlar Cumartesiye kalabilir.
Afiyet olsun canım mercimek cumayi etki edebilir tartida bakalim ne olucakÇarşamba menüm
Sahur/1/4 küçük pide,1 yumurta,1 yk peynir,1 tk bal,1 sb ayran.
İftar/2kepçe yeşil mercimek, 1 sk pilav,1 sk fajita,2 yk yoğurt
Ara/ st.türk kahve,meyve
Su/1,5 litre
3298 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Bende deminden onu düşünüyorum. Bugün bi tık sporu artırsak çok iyi olur. Puanı yüksek olan bişeyler yapalım.Ay 2400 puan fark atmis bize bu şampiyonlar. 2400 saniye plank yapsam 40 dakika yapar olmaz, 40 dakika bolgesel yapsan pertim çıkar. Ben bu aksam spora gomuleyim daha fazla. 400 zipzip yapsam, 400 jj yapsam, 400 bölgesel yapsam, yine yarısı ediyor. Ay efsaneler nasıl yapıcaz bu işi. Aradaki farkı kapasak, bugünkü sporlarla yine fark açılacak. Çok mutsuzum şu an. Ama halledicem. Yarın bi bedenim olmayacak belki ama elimden geleni yapcam
Bu Çarşamba akşam yazamadım ama bugün yine var ya bitmedi çocuklar yemeyince sürükleniyor da zaten regl artısıyımAfiyet olsun canım mercimek cuma aksami olmamis tartida bakalim ne olucak
Afiyet olsun. Suyu artırısın herhalde diyicektim.Çarşamba menüm
Sahur/1/4 küçük pide,1 yumurta,1 yk peynir,1 tk bal,1 sb ayran.
İftar/2kepçe yeşil mercimek, 1 sk pilav,1 sk fajita,2 yk yoğurt
Ara/ st.türk kahve,meyve
Su/1,5 litre
3298 adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Jumping jack yapayım bari o çok sarsmıyor beniBende deminden onu düşünüyorum. Bugün bi tık sporu artırsak çok iyi olur. Puanı yüksek olan bişeyler yapalım.
Yarım litre de maydanoz limon kaynattım içtim unutmuşumAfiyet olsun. Suyu artırısın herhalde diyicektim.dünün menüsüymüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?