- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Sorun var mı canım?Sanki karanlik cikmis foto canim
Teşekkür ederim tatlımGünaydın canım ❤
Sabah sabah iyi uyanip gelmis Allah kolaylik versin canım
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Alışkın değilsin sanırım yürümeye o yüzden bu kadar zorlandım bende dün ciktim yürüyüşe baktım polis çevirmesi var yolda kimse yok hemen döndum Baska yollardan gittim eve geldim bide akşama yemek hazirlaidm bizimkileri çağırmıştımdün dolmuş bekledim gelmedi bende yürüdüm oruçlu oruçlu. valla çok zor oldu. nede olsa kimse yok diyip dolmuş hatlarda gelmiyorlar.
çok fena oldum eve varincaya dek içim dişim çok kötü oldu.
Sorun yok kaptan okumus ben göremedimdeSorun var mı canım?Kaynanam arayınca soyunup hemen çekindim. Kendisi kapıya gelmeden 5 dakika önce aradığı için.
Garibim yengeç benim de büyük oğlum yengeçGeçmiş olsun canim hadi inşallah ama sanmiyorum -1.8
Gunaydin ponim
Günaydın kaptan hayirli cumalar
Aha takimin regl günü gelmiş :)
Benimki de herkes regl oluyor benimki yok ortada :) 1.5 ancak geliyor haşmetlim
Oglum kova kizim ikizler ben kova esim yengec evin yukunu herkesin tribini esim yiyor iste
Abooo temizlik bitti gidip spora baslayim sonra halidan kazirsiniz beni
Afiyet olsun canim cadde ustu degil mi isyerin en azindan yurumussun canim ya yurume mesafesinin otesinde olsaydin
Sağol ablacim evet ama artık bugünden itibaren boğazım açıldı kendimi dizginlerim inslalahMasallah tatlim 2 haftadir ne güzel gidiyorsun
Sağol bebisimCanım aramıza hoşgeldin. Benim boyum da 163 ve yaşım 27. Yakın sayılırız. Kısa zamanda kilonu vermen dileğiyle.
Günaydın canimm
Günaydın canımm
Günaydın canım inşallah
Günaydın canım. Süpersin kolay gelsin.
Günaydın canım harikasiiin
Günaydın canım benim
Günaydın canım çiçekler harikaaa
Olmaman kötü, o yüzden iyi bence
Günaydın canım benim
Bende yengecimGaribim yengeç benim de büyük oğlum yengeç
Bogazin acilmasin lutfenSağol ablacim evet ama artık bugünden itibaren boğazım açıldı kendimi dizginlerim inslalah
Yengeç ve balıklarla çok iyi anlaşıyorum.bende balığımBende yengecim
Bogazin acilmasin lutfen
Bende reglim orucmus gibi davrancam belkide sadece su ve kahve icerimYok tuttum boğazımı kendimi ona göre adapte ettim bu haftaya
Günaydın ablaGunaydinnn
Bol eksili bi cuma olsun insallah
rüyasında mi görmüş sizi ben kasap uzak diyr gitmiyorum nolur nolmaz diye bugun migrostan söyledim mecbur senin kv polise meydan okumuşGünaydın kızlar.
Sabah 8 de kaynanam aradı, bize kahvaltıya gelmeye karar vermiş. Oruç değilim adetliyim. Eşimden duymus, sabahin köründe aradi. Yasak var ama kimse cevirmemiste gelirken. Bogmak geliyor içimden ama hapse girememçok gerginim. Eve girer girmez odaları geziyor ne ariyorsa. Eşimde kızdı ne bakıyorsun diye. Koltukta uyukluyor bide simdi. Evinde uyusaydın yani madem uykun vardi, ne demeye sabahın 8inde bize koşuyorsun. Ha tabi kahvalti ile bitmez. Ogle ve akşam yemeği bekler. Tabi çay kahve hizmet edecek biri lazım. Cinnete ramak kaldı.
Cok güzel eksi canim tebrikler
Bakalım bugun kim kimi gececkYok canım göremiyorum ki seni yok sayayım
Hem en büyük rakibemi yok sayar miyim hiç
bak sana diyorum birgün show haberde gorecegiz seniAlışkın değilsin sanırım yürümeye o yüzden bu kadar zorlandım bende dün ciktim yürüyüşe baktım polis çevirmesi var yolda kimse yok hemen döndum Baska yollardan gittim eve geldim bide akşama yemek hazirlaidm bizimkileri çağırmıştım
Belli zaten kaptanimBende yengecim
Kahvaltı yapmadinmi ben yaptım ama sardunyanin listesi var bende aynen ona uydumBende reglim orucmus gibi davrancam belkide sadece su ve kahve icerim
Oglan buyük benim anlamasin diye gece 1yumurta 1dilim peynir yedimKahvaltı yapmadinmi ben yaptım ama sardunyanin listesi var bende aynen ona uydum
Su ve kahve ic canim oruc değilken oruçlu gibi davranmayin diyorlar .Bende reglim orucmus gibi davrancam belkide sadece su ve kahve icerim
Onlar senden önce anlarlar cok fena yeni nesil cokkkkOglan buyük benim anlamasin diye gece 1yumurta 1dilim peynir yedim
Midem alistiya bozmak istemiyorum su iciyorum belki meyve falan yerimSu ve kahve ic canim oruc değilken oruçlu gibi davranmayin diyorlar .
Ama noldu biliyomusun tam polisleri gördüm baktım karşıdada polis arabası ben dönünce oda karşı yoldan gidiyo aha dedim şimdi kaçışın yok buraya kadarmış yicem cezayi tabi o an dua moduna girdimGünaydın abla
rüyasında mi görmüş sizi ben kasap uzak diyr gitmiyorum nolur nolmaz diye bugun migrostan söyledim mecbur senin kv polise meydan okumuş
Cok güzel eksi canim tebrikler
Bakalım bugun kim kimi gececk
bak sana diyorum birgün show haberde gorecegiz seni
Belli zaten kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?