Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün dolmuş bekledim gelmedi bende yürüdüm oruçlu oruçlu. valla çok zor oldu. nede olsa kimse yok diyip dolmuş hatlarda gelmiyorlar.
çok fena oldum eve varincaya dek içim dişim çok kötü oldu.
Alışkın değilsin sanırım yürümeye o yüzden bu kadar zorlandım bende dün ciktim yürüyüşe baktım polis çevirmesi var yolda kimse yok hemen döndum Baska yollardan gittim eve geldim bide akşama yemek hazirlaidm bizimkileri çağırmıştım

Garibim yengeç benim de büyük oğlum yengeç

Sağol bebisim

Gunaydinnn
Bol eksili bi cuma olsun insallah
Günaydın abla
rüyasında mi görmüş sizi ben kasap uzak diyr gitmiyorum nolur nolmaz diye bugun migrostan söyledim mecbur senin kv polise meydan okumuş

Gecen cuma 59.3
Bugün 58.7
Fark: 600 gr

Yuzde 1.011

Doğrudur umarım hesap.

Zipzip- E Elif_Eylul
Cok güzel eksi canim tebrikler
Yok canım göremiyorum ki seni yok sayayım
Hem en büyük rakibemi yok sayar miyim hiç
Bakalım bugun kim kimi gececk
bak sana diyorum birgün show haberde gorecegiz seni

Belli zaten kaptanim

Ama noldu biliyomusun tam polisleri gördüm baktım karşıdada polis arabası ben dönünce oda karşı yoldan gidiyo aha dedim şimdi kaçışın yok buraya kadarmış yicem cezayi tabi o an dua moduna girdim Baktım ileriye gitti dedim göbekten dönüp kesin ynaima gelecek hemen karşıya geçtim bende onlarda gitti zaten o an kalbime sanki bıçak saplandı çıktı öyle bı korku olamaz eşimde diyo sen ceza yemeden rahat etmicen diye ama.dun çok polis gördüm kimsenin yanında durmuyorlar demekki 19.00 dan sonra tam yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…