- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Sahur yapmışmiydin sahur yaptin ve bu eksi ciktiysa surda bir yerde şapkam olacaktiKızlar orucum gittiaybaşı oldum.
Geçen cuma 72.900
Bu hafta 71.300
-1600
Zipzip- E Elif_Eylul North River
Yok canim sahur hiç yapmadım bu gece gerçi geceleri hiç yemem belki bı bardak su bı salata iki hurma oda bazen ya daha çok olurdu yuruyuse gidecektim aksam üstü tartilicaktim hayallerim suya düştü şuan .Sahur yapmışmiydin sahur yaptin ve bu eksi ciktiysa surda bir yerde şapkam olacaktionu önüne birakiyorum usta
Gunaydin canımGunaydinnnnn 6.takimin citirlarisabahtan 7de uyandı sipaciklarim 9 dan sonra supurge acabiliyoruz evi süpürdüm simdi minigi uyuttum paspas,toz,wcler ,balkonlar beni bekliyor bol eksili bir cumada bizi bekliyordur insallah rüyamda +1.8 cikiyordum sonra meger tartinin yeri değişmiş + dan başlatmış filan kafayi yedik iyice
Eksin cook guzel tebrik ederim canımKızlar orucum gittiaybaşı oldum.
Geçen cuma 72.900
Bu hafta 71.300
-1600
Sağol kaptanim çok teşekkür ederimGunaydin canım
Kolay gelsin
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
6 li rakamlara cok yaklastin
Bak regl olsanda eksi gelebiliyormuşsun isteyince dikkat eder haftaya 6 li rakamlarida görürsünSağol kaptanim çok teşekkür ederimsayenizde inşallah haftaya görürüm bu hafta çok dikkat etmeliyim
Evet kaptanım şu an sisim ama ayın 13 de olmuştum şuan erken oldum ramazan gitti erkenden ona cok üzgünüm şuan neyse hayırlısı bu hafta asıri.dikkat etmeliyim suyuma yemeğimeBak regl olsanda eksi gelebiliyormuşsun isteyince dikkat eder haftaya 6 li rakamlarida görürsün
Gunaydin canim hadi bismillah başlangıcin hayirli olsunGünaydıııın grup...
86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Mısir,lahana,tatlı olmamis canim cumaya yakismamis menun@CordeliaaZipzip- E Elif_Eylul
persembe menusu
sahur yok
iftar: kabak chia yogurtlama 1 kepce sebze corbasi ,mısırlı salata , 4 tane lahana sarma
22.00 5 anteo fistigi 4 kaşk muhallebi
su 1.5 lt
spor yok
eveeeet tutkuuu 1 hafta boyunca yaotigin sporlari ne güzel çöp ettin kabak yiyip eksi olacagini sanarken muhallabi yedin oldu mu şimdi ...
neden bu kötülugü yaptın kendine ...
hemde persembe öncesi ..
cok üzgün olman o tartidaki rakami degistirmeyecek umarımm bir daha nefsine hakim olursun. ..
Eksin cok guzel canim tebriklerKızlar orucum gittiaybaşı oldum.
Geçen cuma 72.900
Bu hafta 71.300
-1600
Küçüğüm 1 yaşında canım uyumadı..Uyandımi kaç yaşında ben dün sabah 9 da uyuttum 11 e kadar ama bu sefer öğlen uykusu saat 16 . Ya sarkti
Günaydın kaptanımGünaydın kizlar
GünaydınGünaydın kızlarrrr
Hadi bakalımmmm güzel eksilerle geliriz hepimçz
Sabah sabah dinledim iyi geldiİnsan isteyince herşeyi yapabilir canım yeter ki azmini kaybetme :)
Gunaydin canim :)
Uyandik sabahtan babasi ise giderken büyüğü kapinin sesine uyaniyor minikte onun peşine ben yatakta sürünüyorummmm ama nafile
hobbaaa hadi hep birlikteee zalımmmm bebelerrrrrrr
Günaydın :)
Günaydın kaptan
Günaydın canım rakibem az tiyo ver tarti ne durumda yuzde kaç ona gore temizliği birakip spora gececegim :)
Oh eline sağlık...Gunaydinnnnn 6.takimin citirlarisabahtan 7de uyandı sipaciklarim 9 dan sonra supurge acabiliyoruz evi süpürdüm simdi minigi uyuttum paspas,toz,wcler ,balkonlar beni bekliyor bol eksili bir cumada bizi bekliyordur insallah rüyamda +1.8 cikiyordum sonra meger tartinin yeri değişmiş + dan başlatmış filan kafayi yedik iyice
Oo harikasın çok iyiKızlar orucum gittiaybaşı oldum.
Geçen cuma 72.900
Bu hafta 71.300
-1600
Gunaydin canimGünaydın hayırlı cumalar hanımlar
Günaydın canımGünaydın hayırlı cumalar
sağol kaptanim teşekkür ederimGunaydin canim hadi bismillah başlangıcin hayirli olsun
Mısir,lahana,tatlı olmamis canim cumaya yakismamis menun
Eksin cok guzel canim tebrikler
Evet canım haklısın ya akşam üstü olsaydım zaten bı sefer ezana beş dakka kala oldum çok üzülmüştümKüçüğüm 1 yaşında canım uyumadı..
Bi iki gün ateşlendi dişten sanırım mızmız hep bu aralar çoğu zaman kucağımda tek elle kahvaltı hazırlıyorum kızlara hep...
Günaydın kaptanım
Günaydın
Sabah sabah dinledim iyi geldi
Oh eline sağlık...
Rüyalar tersine çıkarmış belki o kadar ekside olursun
Oo harikasın çok iyi
Sabahtan adet olman da iyi akşamüstü olsan ne yapacaktın o daha çok koyardı benim de günüm yarın bekliyorum bakalım nasıl olacak???
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar hanımlar
Hoşgeldin canımADINIZ: Ebru
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:64.75
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Akademisyen
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: En büyük nedeni duygusal yeme problemim.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direncim var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Bir kaç yıl önceki zayıf hallerine geri dönebilmek . 2. Fit görünmek
Merhabalar, gruba davet ettiğiniz için grup yöneticisine teşekkür ederim
SAHUR menüm:
Yarım salatalık
1 küçük kapya biber
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Hadi bakalım hayırlı olsunGünaydıııın grup...
86.25... resim çok büyük dedi kırpmak zorunda kaldım. Buradan aldığım motivasyon sayesinde en kısa Zamanda 50 kilo olan hedefimi gerçekleştireceğime inanıyorum.
Günaydın kızlarbol eksili bir gün olur inşaallah bizler için..
Kızlar uyanın canım sıkılıyo
Günaydın kizlar
Günaydın kızlarrrr
Hadi bakalımmmm güzel eksilerle geliriz hepimçz
Menü hiç olmamis Perşembe günü canım neden bunu kendine yaptın@CordeliaaZipzip- E Elif_Eylul
persembe menusu
sahur yok
iftar: kabak chia yogurtlama 1 kepce sebze corbasi ,mısırlı salata , 4 tane lahana sarma
22.00 5 anteo fistigi 4 kaşk muhallebi
su 1.5 lt
spor yok
eveeeet tutkuuu 1 hafta boyunca yaotigin sporlari ne güzel çöp ettin kabak yiyip eksi olacagini sanarken muhallabi yedin oldu mu şimdi ...
neden bu kötülugü yaptın kendine ...
hemde persembe öncesi ..
cok üzgün olman o tartidaki rakami degistirmeyecek umarımm bir daha nefsine hakim olursun. ..
Maşallah canımKızlar orucum gittiaybaşı oldum.
Geçen cuma 72.900
Bu hafta 71.300
-1600
Günaydın hayırlı cumalar hanımlar
Günaydın kızlarGünaydın hayırlı cumalar
benim kızım da Balık. çok ağlak..Ablamın kendi balık sulu göz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?