- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.571
- 548
Gizli yeOglan buyük benim anlamasin diye gece 1yumurta 1dilim peynir yedim
Eksim çok güzel gelmek istedgim rakamlar
İyi olan kazansınGünaydın abla
rüyasında mi görmüş sizi ben kasap uzak diyr gitmiyorum nolur nolmaz diye bugun migrostan söyledim mecbur senin kv polise meydan okumuş
Cok güzel eksi canim tebrikler
Bakalım bugun kim kimi gececk
bak sana diyorum birgün show haberde gorecegiz seni
Belli zaten kaptanim
Aksam ustumu tartilicaksin?Kmsl Hnd 15dk leslie happy walk 15dk minik top ve cemberle plates attirverdim bu son kozumdu artik ne gelirse
Hadi bakalım canım inşallah çok çok iyi geleceksin menülerin çok güzeldiKmsl Hnd 15dk leslie happy walk 15dk minik top ve cemberle plates attirverdim bu son kozumdu artik ne gelirse
normalde alışkınım ama oruçlu olunca inanilmaz çok zor oluyorAlışkın değilsin sanırım yürümeye o yüzden bu kadar zorlandım bende dün ciktim yürüyüşe baktım polis çevirmesi var yolda kimse yok hemen döndum Baska yollardan gittim eve geldim bide akşama yemek hazirlaidm bizimkileri çağırmıştım
evet canim esim gelince tartilirim benim tel yaslandi ne bilekligime baglaniyor nede tartima esime eslestirdim iki kere soyunmamak icin coluk çocuk o gelince rahat rahat tartiliyorumAksam ustumu tartilicaksin?
Agzin sirdan yesinHadi bakalım canım inşallah çok çok iyi geleceksin menülerin çok güzeldi
işyerim evime yürüme için 1 saatGeçmiş olsun canim hadi inşallah ama sanmiyorum -1.8
Gunaydin ponim
Günaydın kaptan hayirli cumalar
Aha takimin regl günü gelmiş :)
Benimki de herkes regl oluyor benimki yok ortada :) 1.5 ancak geliyor haşmetlim
Oglum kova kizim ikizler ben kova esim yengec evin yukunu herkesin tribini esim yiyor iste
Abooo temizlik bitti gidip spora baslayim sonra halidan kazirsiniz beni
Afiyet olsun canim cadde ustu degil mi isyerin en azindan yurumussun canim ya yurume mesafesinin otesinde olsaydin
kızım demek babannesiyle halasıyla bu yüzden çok iyi anlaşıyorYengeç ve balıklarla çok iyi anlaşıyorum.bende balığım
regliken eksi gelmek çok iyi benimde öle oluyor.Bende reglim orucmus gibi davrancam belkide sadece su ve kahve icerim
Yaaaaaaevet canim esim gelince tartilirim benim tel yaslandi ne bilekligime baglaniyor nede tartima esime eslestirdim iki kere soyunmamak icin coluk çocuk o gelince rahat rahat tartiliyorum
Agzin sirdan yesin
Ekside olman güzel tebrik ederim canım ❤
Sağolun kaptanımEkside olman güzel tebrik ederim canım ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Ekside olman guzel canim dolma falan vardi menunde cikolatada eksik olmuyo bence sabah cikolata yerine saglikli yaglar tuket ceviz badem gibi
Yaa çok mu eksi var diğer takimlardaBuhafta 1.cilik tahtindan indiricekler bizi sanirim takimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?