- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Mercimekler mercimekler
hollywood diyeti nasıl oluyo:)Valla çok güzel kilo vermişler. Maşallah.Yüzde 2 bir kez yaklaştım. Olmadı. Mezun olmadan bende goreceğim. Hollywood diyeti yapacağım. Belki %2 olur.
Bu hafta menulerine daha dikkat edip spor eklemelisin
Hoşbuldum canım. İnternetim bitmişti.akşamda giremedim. Sabahtan beri deli gibi evin içinde dolaşıyorum Ağlamak istiyordum.Selam canım hoşgeldin
kaptanim perşembe günü bayrama denk geliyor nasıl olacak.Bu hafta menulerine daha dikkat edip spor eklemelisin
Yine nerdeyse basladigin noktaya geldin
Ayyy kahkaha attım
Açlık başımızda duman
Son oruç son heyecan
Kovaladikca kaçan
Gram gram eksilerimsin
Cuma tartilcaz tatli sarma yemicezkaptanim perşembe günü bayrama denk geliyor nasıl olacak.
Cuma günü bildirim zaten canimkaptanim perşembe günü bayrama denk geliyor nasıl olacak.
perşembe sabahı kaynanamgilde kahvaltı yapacagiz / alt üstlüyüz.Cuma tartilcaz tatli sarma yemicez
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Eee kahvalti yapacaksin da neler yemegi düşünüyordunperşembe sabahı kaynanamgilde kahvaltı yapacagiz / alt üstlüyüz.
Tebrikler kızlar.
insa ama artida ekside gelsem bana iyi ders oldu cok emek verdigim sporlarima uzuluyoumŞampiyonlari kurtardın bence.
Tekrar hoşgeldin.
Canım sahur yapmamişsin. Tatlı yasak olduğu için ceza gelebilir ama bu kadar yemekle artı gelmez bence inşallah.
Bu ne üstelik regl iken. Show yapmışsın.
Afiyet olsun. Adımlar iyi olmuş.insallah tartıya yansır.
Çok istikrarlısin. Tebrik ediyorum bebeğim.
Bir bestekarimiz daha oldu.
6 lara hoşgeldin. Harikasın canım.
Şampiyonlari kurtardın bence.
Tekrar hoşgeldin.
Canım sahur yapmamişsin. Tatlı yasak olduğu için ceza gelebilir ama bu kadar yemekle artı gelmez bence inşallah.
Teşekkür ederim canım eminim sen daha güzelini yaparsınŞampiyonlari kurtardın bence.
Tekrar hoşgeldin.
kahvaltıda büyük itimalle köfteler sarmalar çıkar.Eee kahvalti yapacaksin da neler yemegi düşünüyordun
Anladım kaptanım ben freede iyiyim liste beni çok strese sokuyorEksin cook guzel tebrik ederim canım
Listede degilsin ama listeye girdigin zaman notlu bildirim sart canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?