- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Biliyorum nazlıcığım, çok sevdiğini biliyorum...Bende çok seviyordum ama, sevgi yetmiyorki bazen, gerçekten yetmiyor...Keşke yetse... Biz kimseyi kırmak üzmek istemiyoruz ama onlar bizi kırıp üzüyor, biblo ya da porselen bebekmiyizki biz, hissiz,duygusuz,umursamayan... Belki benim kurallarım çok katı, belki bu yüksek taviz verememe huyumdan yalnızım şuan ama, örselenmenide istemiyorum be kuzu...Çok üzülüyorum... Ne olacak şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?eşimi çok seviyorum . onu hiç bir zaman kırmak yada üzmek istemedim . bende aynen senin gibiyim simoşum birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa beni pamuklarada sarsa bir daha hayatta sevemem o kişiyi ..... aman neyse boşverin kızlar sizide üsdüm sabah sabah .
hayatım naz görümcesiyle hiç konuştumu hiç durumu ona anlattımı kadının haberi bile yok rahat rahat yayılıyor.naz konuşsaydıda kadın hala bildigini okusaydı tamam adam girsin devreye.ee biz her yaşadıgımızda kocamızdan mı bekleyeceğiz sorunları çözmesini.erkekler korkaktır canım bunu yapacak çok az erkek vardır.nitekim nazın kocasıda gücünün yettigi kişi olan nazı susturma yolunu seçmiş.
kesinlikle katılıyorum gözdemcim kayınvalidede görümcede değil suçun büyüğü eşinde
arayı bulması lazım
nazlım malesef baştan kabul etti kayınvalideyle yaşamayı ,görümcesi de eltisi de gelip kalıcak yapçak bişey yok malesef
ama eşi ya dengeyi sağlamalı ,ya da alıp karısını beraber çekip gitmeli
hayatım naz görümcesiyle hiç konuştumu hiç durumu ona anlattımı kadının haberi bile yok rahat rahat yayılıyor.naz konuşsaydıda kadın hala bildigini okusaydı tamam adam girsin devreye.ee biz her yaşadıgımızda kocamızdan mı bekleyeceğiz sorunları çözmesini.erkekler korkaktır canım bunu yapacak çok az erkek vardır.nitekim nazın kocasıda gücünün yettigi kişi olan nazı susturma yolunu seçmiş.
Hayır işte burada yanlışsın denizim, ben bu konuda katılmıyorum sana, eşi sen dur bakalım abla sen ne yapıyorsun diyecek.Bunu di-ye-cek arkadaşım! DEMELİ...
aynen katılıyorum canikom
eşimi çok seviyorum . onu hiç bir zaman kırmak yada üzmek istemedim . bende aynen senin gibiyim simoşum birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa beni pamuklarada sarsa bir daha hayatta sevemem o kişiyi ..... aman neyse boşverin kızlar sizide üsdüm sabah sabah .
Bunun dengesi olmaz artık bu saatten sonra, görümcesi ve kayınvalidesi çocuğun odasını girip karıştırmak isteyecek kadar saygısızlaşmış, bunların huyunu düzeltemezsin elif, her zaman söylüyorum size ya, biri kötüyse didinsen yıllarca bile onu değiştiremiyorsun abi, değişmiyor...
Bu durumun kesin çözümü karı-koca ayrı eve çıkmaktır, ya da durumu kabullenmektir - için içini yiye yiye...Yada çocukta yokken yolları ayırmaktırAma siz bana bakmayın ben bu konularda çok kesin tavırlıyımdır sonrada böyle dert yanarım yalnızım diye
severken yolları ayırtmak çok kötu kızlar alah kimseye yaiaşmasın bende eşimden ayrıldım ve çok kötu gunler geçirdim oyuzden nazcım biraz sabır eşin zamnla kimin haklı oldugunu anlayacak ozamn mukafatını alacan rabbim bol dayanma gucu versin
severken yolları ayırtmak çok kötu kızlar alah kimseye yaiaşmasın bende eşimden ayrıldım ve çok kötu gunler geçirdim oyuzden nazcım biraz sabır eşin zamnla kimin haklı oldugunu anlayacak ozamn mukafatını alacan rabbim bol dayanma gucu versin
Nazlım;
sana sabahta söyledim balım
ani kararlar vermeyin
en doğru kararı verecek olan yine ikinizsiniz.
Evet eşinin tavrı hiç hoş değil ama dedim ya erkeklerin geneli böyledir malesef höt höt konuşurlar ama iş icraata gelince pıııssss
kocamı seviyorum diyorsun o halde evliliğe devam etmek istiyorsun
kocanda eminim seni eviyor ama anladığım kadarı ile birazda sanırım seni korkutmak için bunları söylüyor hani kaybetme korkum yok gidersen gidersin biterse biter der gibi
ama bence ne yap ne et sen o korkuyu kocana hissettir seni kaybedeceğini kaybedebileceğini ve bune tek sebep kendisinin olabileceğini fark etsin.
Eğer bunu hissederse emin ol herşey çok farklı olur
aynı yollardan bende geçtim balım hemde kucağımda kundakta bebekle hiç kolay değil bu işler
ama kadın kesin tavrını göstermez kararını belli etmez susarsa inan konuşan hep kocan olur ve hep tehditvari konuşur seninle.
hayırlı cumalar ......
ben oyle iy anlıyorum ki nazcım seni bunları birebir yaşadım benim altınlarımı odamdan çaldılar benide hırsız tuttular ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor canm bazen allaha havele etmek en iyisi ama hakkını savun yoksa yavaş yavaş yıkılırsın iç dunyanda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?