Üzüldüm çok, zamanında çok sevdiğim seve seve koptuğum insanlar oldu...acısını bilirim, ama hergün boğazında bir düğüm yaşamaya çalışmak daha zordur eminim, herkes en kötüsünü yaşadığını iddia etsede ateş sadece düştüğü yeri yakıyor, arkadaşlarımızın hatta ailemizin bile acısını tam olarak anlayamadığımızı düşünürüm, sadece kendi acımızı hisseder onunla ölçüp biçeriz...Hayat çok zor, adı üstünde yalan dünya işte...İmtihanı geçmek önemli, Güzel rabbim sevdiği kullarını en sevdiğiyle imtihan edermiş unutmayalım...
anladım nazcım .inşallah eşinde biran önce bi orta yol bulur .sizin ayrılacagınıza asla ihtimal vermiyorum .sana kalkıp kahvaltılar hazırlayan o adam asla böyle bişey yapamaz.güya seni pıstırmaya çalışıyoır tamam hadi ailemle konuşalım ne olacaksa olsun de bakalım ne yapacak ozaman
aysun canım yaa çok üzüldüm inşallah mutlulugu bulmuşsundur herşey gönlüne göre olsun canım
aslında kocamın böyle bir korsu var safişim . benim karar verdiğimde ne olursa olsun dönmeyeceğimi bilir. onun beni kaybetme korsu çok büyük bilirki ben onsuzda yaşayabilirim. evlenmeden önce bu korkuyu yaşadığı için
hayırlı cumalar ......
** 6.TAKIM 186.ETAP **
Naz ( 59,1 / 58,7 / 0,4 / 0,68 % )
kirazz_z ( 77,0 / 77,0 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 63,4 / 64,0 / -0,6 / -0,95 % )
narin_nazenin ( 68,7 68,6 / 0,1 / 0,15 % )
safinaz84 ( 58,8 / 58,8 / 0,00 / 0,00 % )
zilan80 ( 66,0 / 66,5 / -0,5 / -0,76 % )
mimu88 ( 79,3 / 79,1 / 0,2 / 0,25 % )
amoreee ( 58,6 / 58,3 / 0,3 / 0,51 % )
simerenya ( 98,7 / 97,1 / 1,6 / 1,62 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 629,6 / 628,1 / 1,5 / 0,24 % )
evet kızlar listemizde hazır bir bakın bakalım .
diyarking fffiliz
hoşgeldiniz kızlar
görüyorum burdasınız
neden yazmıyorsunuz?
ben ayrılalı 3 sene olı ilk iki yılı çok kötuydu ama rabbimme şukurler olsun ki geçti zaman en iyi ilaçmış şimdi üzülmuyorum kendi halimce mutluyum şukur rabbim kimseye kaldıramayacag yükü yüklemezmiş oyuzden nasda biraz sabrederse ferahlıga erecektie bence
canım burdayım bi takıma bakayım dedim kilo durumuna sonra naz ın kocasına sinir oldum derken bizim işyerinden benden kaynaklanmayan sorun çıktı ama benim başıma kaldı ona sinir oldum yazamadım kiokuyorum daha gelemedim güncele
bide dışarıdan gelip içişlere girmiş gibi oldum ama demeden gitmicem allah bu erkekleri top etsin yaaaaa
kızlar yasinide pazartesiye kadar okuyabilirseniz çok iyi olur cnm
naçizane bir sorum olucak belkide bir kaç
yaş kaç?
kaç yıl evli kaldın?
çocuk varmı?
ailenlemi yaşıyorsun şuan?
en büyük sebep neydi boşanmanıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?