Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel açıklamışsın kendini canım tekrar hoşgeldin

cok guzel bir yazi olmuş .. insanlar heo sorar aldin mi sen verdin mi sen diyee.. hep bu konuyu sarip sarmalarlar... bundan kurtulmanin vaktii gelmisss. ..
eski fotolara bakarken hala aynihim yerine su an kendimi cok iyi hisseiyorum diyeceksin insallah

dun misagirim vardi .. bana diyette misin yoksa ramazandan dolayi mi verdin dedi .. hayir dikkat ediyorum dedimm ... bos boş konusmlar...

bunlari umursamadan yolumuza bakicaz .. insallahh

bende simay 31 yaşimdayim 6 yaşinda bir kızim var Turkiyede kimya ogretmenydim simdi Belcikadayim .. seruvenim burdan devam ediyor.. simdilik 5 kilo verdim insa sporla guzel menulerle vermeye devam edecegim

hep beraberr cok guzel gunlere insallah

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım tuzlu kurabiye,2top dondurma hangisi ödül

Sahur yapmamissin aslinda ama kendine kötülük yapmissin onun yerine sahurda daha tok tutucu seyler ekleyebilirdin bencede cezalısın

Son düzenleme:
Günaydin kizlar musmutlu pazarlar bütün herkesin anneler gününü kutluyorum çocuğu olanin olmayanin cunku herkes birer anne anne adayi sizleri seviyorum
Seninde anneler günün kutlu olsun

cuma menusu

sahur yok

iftar: 4 yk et sote 2 yk pirinc pilavi 1 kase yyayla corbasi salata

1 kupa tesilcay
su 1.5 lt
spor
160 ip 40 puan
10000 adım 300 puan
120 dk ev temizligi 60 puan
toplam 400 puan

cumartesi menusu

sahur 1 muz kakaolu

iftar: 5 yk et sote 3 patates kiymali yogurtlu canak 1 kase domates corbasi salata

su 1.5 lt
spor
5000 adim 150 puan
baska spor yok
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-

Darkqueenn 4.takimdan gelmissin canim
Evet. Haftaya gelicektim ama iki gündür öyle çok yedim ki moral bozukluğu yüzünden. Yediğim içinde kendimi daha çok kötü hissetmeye başladım. Uzatmadan hemen geleyim dedim. Moralim hala bozuk düzeltmeye çalışıyorum.

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…