Çok güzel açıklamışsın kendini canım tekrar hoşgeldinTeşekkürlerCordelia :)
ADINIZ: Gnrc diyelim şimdilik :)
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.68 ama 1.66/1.65 da olabilir(son ölçümlerde o civarlarda) ben 1.68 kabul ediyorum (kendimi bildim bileli ilk öyleydi )
KİLONUZ: 3 Mayıs 2021'de 101.3 tüm ve o günden itibaren dikkat etmeye başlamaya karar verdim
Gruba başladığım günün sabahında 98.1 (08.05.2021)
HEDEF KİLONUZ: Bİ 70 e inmek ama neden 60civarı da olmasın
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bilgiayar Mühendisi -Şu an çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır, siteye yeni üyeyim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan daha kiloluydum. 4/4,5 kilo doğmuşum
Hep kilo alarak da ilerledi. Lisede 90lara geldim ve o zamandan sonra da bir kere dışında 90nın altını görmedim ki arttı.
Ailem de kilolu ve annem süper lezzetli yemek yapar meşhurdur bu konuda da:)
E hepimizin bildiği üzere kültürümüz yaşantımız yeme üzerine kurulu gibi ne yazık ki her duyguda yiyeebiliyoruz
Ee lezzetli yemeği de seviyorum bir gurme edasıyla da yeyince kendini kontrol de edemeyince aldıkça alınıyor işte..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Üni zamanı diyetisyene bir kere gittim ama uygulamayıp bırakmıştım.
2019da Herbalife a gitmiştim 1 ay ve o zaman 4-5 gibi bi kilo vermiştim ama devam etmeyince ve yeyince yine aldım.
Geçen sene Ahmet Apa'nın Karaciğer temizliği progamının 5 seviyesine kadar uyguladım ve 101 küsürle başlayıp 84.3 gördüm ve sonra bırakınca saçma sapan yiyerek yine 101lere geldim.
Küçüklüğümden beri kilolu olmam hep gündem olmuştur ama o zayıflama tutkusunu bulamadım sanırım.
Her manada düzgün olması gereken kiloda olmak gerekiyor malumunuz o nedenle bu sefer yeniden karar vermişken zayıflayıp bu meseleden bir daha böyle büyük kilolara gelmemek üzere -İNŞ.- kurtulmak istiyorum.
Birileyle bir şey yapmak, her gün tartılıp kontrol etmek(bu Herbalifetan kaldı ve bence güzel bir şey her gününü analiz ediyosun) vb şeyler destekleyici olduğu için arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım.
Umarım bu yazıda lafta kalmaz ben de o ideal kiloya ulaşırım.
Sizler de ^_^
cok guzel bir yazi olmuş .. insanlar heo sorar aldin mi sen verdin mi sen diyee.. hep bu konuyu sarip sarmalarlar... bundan kurtulmanin vaktii gelmisss. ..TeşekkürlerCordelia :)
ADINIZ: Gnrc diyelim şimdilik :)
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.68 ama 1.66/1.65 da olabilir(son ölçümlerde o civarlarda) ben 1.68 kabul ediyorum (kendimi bildim bileli ilk öyleydi )
KİLONUZ: 3 Mayıs 2021'de 101.3 tüm ve o günden itibaren dikkat etmeye başlamaya karar verdim
Gruba başladığım günün sabahında 98.1 (08.05.2021)
HEDEF KİLONUZ: Bİ 70 e inmek ama neden 60civarı da olmasın
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bilgiayar Mühendisi -Şu an çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır, siteye yeni üyeyim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan daha kiloluydum. 4/4,5 kilo doğmuşum
Hep kilo alarak da ilerledi. Lisede 90lara geldim ve o zamandan sonra da bir kere dışında 90nın altını görmedim ki arttı.
Ailem de kilolu ve annem süper lezzetli yemek yapar meşhurdur bu konuda da:)
E hepimizin bildiği üzere kültürümüz yaşantımız yeme üzerine kurulu gibi ne yazık ki her duyguda yiyeebiliyoruz
Ee lezzetli yemeği de seviyorum bir gurme edasıyla da yeyince kendini kontrol de edemeyince aldıkça alınıyor işte..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Üni zamanı diyetisyene bir kere gittim ama uygulamayıp bırakmıştım.
2019da Herbalife a gitmiştim 1 ay ve o zaman 4-5 gibi bi kilo vermiştim ama devam etmeyince ve yeyince yine aldım.
Geçen sene Ahmet Apa'nın Karaciğer temizliği progamının 5 seviyesine kadar uyguladım ve 101 küsürle başlayıp 84.3 gördüm ve sonra bırakınca saçma sapan yiyerek yine 101lere geldim.
Küçüklüğümden beri kilolu olmam hep gündem olmuştur ama o zayıflama tutkusunu bulamadım sanırım.
Her manada düzgün olması gereken kiloda olmak gerekiyor malumunuz o nedenle bu sefer yeniden karar vermişken zayıflayıp bu meseleden bir daha böyle büyük kilolara gelmemek üzere -İNŞ.- kurtulmak istiyorum.
Birileyle bir şey yapmak, her gün tartılıp kontrol etmek(bu Herbalifetan kaldı ve bence güzel bir şey her gününü analiz ediyosun) vb şeyler destekleyici olduğu için arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım.
Umarım bu yazıda lafta kalmaz ben de o ideal kiloya ulaşırım.
Sizler de ^_^
Afiyet olsun canımDünn ne kadar az menğ yazılmış, ben de uyuyakalmışım, iftar temizlik çocukları yıka derken bayılmışım resmen.
Dünü yazayım.
Sahur;
1 peynir, 2 dilim tb ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, salatasal şeyler
İftar;
1 kepçe yoğurt bçorbası
4 yk kabak sote
4 adet sarma
Çilek kayısı
Ara 4 badem 1 günkurusu
Spor
20 dk leslie boosted 120 p
7 dk eva 49 p
Çocuk uyanınca devam edemedim malesef gece yaparım desim uyumuşum
Adım; 5123
Aktivitesiz adım; 3000 90p
Toplam puan 259p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım tuzlu kurabiye,2top dondurma hangisi ödülHayırlı geceler.
Cuma menüsü
Saat 13de
1 kase yoğurt
2 hurma
3 Çatal yumurta
İftar
1 kepçe ayran aşı çorbası
2 yk ıspanak yemeği
4 tane lahana sarma
4 yk yoğurt
Ara
1 tuzlu kurabiye
2,5 lt su
5000 adım 150 p
Cumartesi menüsü
Kahvaltı 12
Yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates
Ara
5 Antep fıstığı
İftar
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 yk tavuk döner
4 yk sebzeli bulgur pilavı
1 yk yoğurt
Ara
İki top sade dondurma
2,5 lt su
69 dk eva 483
32 dk pilates 192
170 sn plank 170
1, 5 saat ev temizliği 30
1000 adım 30
50 iç bacak 50
955 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sahur yapmamissin aslinda ama kendine kötülük yapmissin onun yerine sahurda daha tok tutucu seyler ekleyebilirdin bencede cezalısınGünaydın kizlar şuraya bir itiraf birakiyorumdun gece 12 de 2 ceviz büyüklüğünde kurabiye ve soguk kahve (şekerli olan 133cal) ictim sonra kizdim kemdime acsan sahurunu yap diye ama açlıktan degildi 1 dlm ekmek ve 1 kk peynirde ekleyip sahur yaptim saydim ama vurabilirsiniz kellemi hicbir bahanem yoktur
Ilk sayfadaki formu doldur seni taniyalimMerhaba takıma katılabilir miyim?
Seninde anneler günün kutlu olsunGünaydin kizlar musmutlu pazarlar bütün herkesin anneler gününü kutluyorum çocuğu olanin olmayanin cunku herkes birer anne anne adayi sizleri seviyorum
Seninde anneler günün kutlu olsun canım kardesimKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Evet. Haftaya gelicektim ama iki gündür öyle çok yedim ki moral bozukluğu yüzünden. Yediğim içinde kendimi daha çok kötü hissetmeye başladım. Uzatmadan hemen geleyim dedim. Moralim hala bozuk düzeltmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?