Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gruba onlari da alsak Zipzip- bi güzel ceza verse onlara , E Elif_Eylul da kirbaciyla dovse biraz zayıflarlar belki
Benim eşim dikkat ediyor bu ara. Ben daha da zayıflayayim zayıflar. Beni izleme gibi bir huyu var. Bu arada takımda olsa takımı dağıtır kesin. Azcık boğa burcu. Asabi ve inatçı. Hiç gerek yok.

Iyi geceler kizlar dunku menum
Sahur 2.30
1 bardak süte yulaf chia kayisi 3 tane
Salatalik domates peynir 1 yeşil çay
Iftar 20.06
1 kepce mercimek çorba
Bir karniyarik bol salata
2 kaşık yoğurt
Fıstık sarmadan vazgeçtim yerine 3 tatlı kaşığı sufle yedim ödülümu kullanmis oldim
Su 1.5 lt
1 sekersiz cay 21.00
23.00 shut kefir
Zipzip- E Elif_Eylul

Iyi geceler kizlar dunku menum
Sahur 2.30
1 bardak süte yulaf chia kayisi 3 tane
Salatalik domates peynir 1 yeşil çay
Iftar 20.06
1 kepce mercimek çorba
Bir karniyarik bol salata
2 kaşık yoğurt
Fıstık sarmadan vazgeçtim yerine 3 tatlı kaşığı sufle yedim ödülümu kullanmis oldim
Su 1.5 lt
1 sekersiz cay 21.00
23.00 shut kefir
Zipzip- E Elif_Eylul

Teşekkürler Cordelia :)

ADINIZ: Gnrc diyelim şimdilik :)
YAŞINIZ:
31
BOYUNUZ: 1.68 ama 1.66/1.65 da olabilir(son ölçümlerde o civarlarda) ben 1.68 kabul ediyorum (kendimi bildim bileli ilk öyleydi )

KİLONUZ: 3 Mayıs 2021'de 101.3 tüm ve o günden itibaren dikkat etmeye başlamaya karar verdim
Gruba başladığım günün sabahında 98.1 (08.05.2021)

HEDEF KİLONUZ:
Bİ 70 e inmek ama neden 60civarı da olmasın

MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ:
Bilgiayar Mühendisi -Şu an çalışmıyorum

ÇOCUK SAYISI:
Yok

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır, siteye yeni üyeyim

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan daha kiloluydum. 4/4,5 kilo doğmuşum
Hep kilo alarak da ilerledi. Lisede 90lara geldim ve o zamandan sonra da bir kere dışında 90nın altını görmedim ki arttı.
Ailem de kilolu ve annem süper lezzetli yemek yapar meşhurdur bu konuda da:)
E hepimizin bildiği üzere kültürümüz yaşantımız yeme üzerine kurulu gibi ne yazık ki her duyguda yiyeebiliyoruz
Ee lezzetli yemeği de seviyorum bir gurme edasıyla da yeyince kendini kontrol de edemeyince aldıkça alınıyor işte..

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Üni zamanı diyetisyene bir kere gittim ama uygulamayıp bırakmıştım.
2019da Herbalife a gitmiştim 1 ay ve o zaman 4-5 gibi bi kilo vermiştim ama devam etmeyince ve yeyince yine aldım.

Geçen sene Ahmet Apa'nın Karaciğer temizliği progamının 5 seviyesine kadar uyguladım ve 101 küsürle başlayıp 84.3 gördüm ve sonra bırakınca saçma sapan yiyerek yine 101lere geldim.
Küçüklüğümden beri kilolu olmam hep gündem olmuştur ama o zayıflama tutkusunu bulamadım sanırım.
Her manada düzgün olması gereken kiloda olmak gerekiyor malumunuz o nedenle bu sefer yeniden karar vermişken zayıflayıp bu meseleden bir daha böyle büyük kilolara gelmemek üzere -İNŞ.- kurtulmak istiyorum.

Birileyle bir şey yapmak, her gün tartılıp kontrol etmek(bu Herbalifetan kaldı ve bence güzel bir şey her gününü analiz ediyosun) vb şeyler destekleyici olduğu için arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım.
Umarım bu yazıda lafta kalmaz ben de o ideal kiloya ulaşırım.
Sizler de ^_^

Hosgeldin cnm Zühal bende
Nickin biraz zor, sana nasil hitap edelim :)

Yaşımız dışında boyumuz kilomuz ayni sayilir :))
Sen baya genç oldugun icin hizli ilerlersin heralde
Bende defalarca kilo verip geri aldigim icin eski motivasyon ve sabri gosteremiyorum malesef :) senelerin yorgunlugu var

İnşallah beraber son kez hedeflerimize ulasiriz

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyi geceler kızlar bugünün menüsü
Sahur 5 zeytin
1 Yumurta
Dom sal

İftar 1 tabak güveç
3 kaşık pirinç pilavı
Cacık
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hosgeldin canim aramiza

Hoşgeldin aramızaaa, buraya uyum sağlarsan kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah. Yine de bence bir diyetisyenden de destek almanı öneririm.

Ben de diyete başladığımda 30 aralık 98.5 kg idim, 94le takıma başladım, şuan 78.5um, ramazanda ve annemin yanına gelince malesef gevşettim biraz. Yani yapabirsin ben de uzuuuuuuun yıllardır belki 10 yıl 80in altına düşmemiştim, kendini sakın şartlama, sabırlı ve iradeli olduktan sonra neden olmasın.

Dünn ne kadar az menğ yazılmış, ben de uyuyakalmışım, iftar temizlik çocukları yıka derken bayılmışım resmen.
Dünü yazayım.

Sahur;
1 peynir, 2 dilim tb ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, salatasal şeyler

İftar;
1 kepçe yoğurt bçorbası
4 yk kabak sote
4 adet sarma
Çilek kayısı

Ara 4 badem 1 günkurusu

Spor
20 dk leslie boosted 120 p
7 dk eva 49 p
Çocuk uyanınca devam edemedim malesef gece yaparım desim uyumuşum

Adım; 5123
Aktivitesiz adım; 3000 90p
Toplam puan 259p

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Hayırlı geceler.
Cuma menüsü
Saat 13de
1 kase yoğurt
2 hurma
3 Çatal yumurta

İftar
1 kepçe ayran aşı çorbası
2 yk ıspanak yemeği
4 tane lahana sarma
4 yk yoğurt

Ara
1 tuzlu kurabiye

2,5 lt su
5000 adım 150 p

Cumartesi menüsü
Kahvaltı 12
Yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates

Ara
5 Antep fıstığı

İftar
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 yk tavuk döner
4 yk sebzeli bulgur pilavı
1 yk yoğurt

Ara
İki top sade dondurma

2,5 lt su

69 dk eva 483
32 dk pilates 192
170 sn plank 170
1, 5 saat ev temizliği 30
1000 adım 30
50 iç bacak 50
955 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Hoşgeldiin
Kendin için iyi birşey yaptın iyi ki geldin burası sana iyi gelecek. Sen yeter ki inan

SAgol canm Allah razı olsun sende dikkat et

Hosgeldin aramıza

Tekrar hoşgeldin canım.
Ben Cordelia. Şuan spor listelerini ben tutuyorum. Spor yapıyorsan bildirimlerine beni etiketle. Menü bildirimlerine Kaptanımız Zipzip- ve Kaptan Yardımcımız E Elif_Eylul yi ekle canim.
Ben de diyetisten desteğini tavsiye ederim.
P.tesi kontrol tartısı var. Cuma günü tartı günü. İlk sayfada kaptanımız Zipzip- in örneğini attıgi gibi nick ve tarih olacak.
Hayırlı olur inşallah. Başaracağız.

Allahım Kadir gecesi hürmetine bizi de bu durumlara düşür. Amin
Amin canım inşallahhh
Hahhhhhhhh kızzzzzz sende zayıfsın sporla çok güzel kas yapabilirsin

Eşleriniz boy kilo çok yakın bende ekmek yediğim zaman duramam her öğünde 1 ekmek yerim

Günaydın kizlar şuraya bir itiraf birakiyorum dun gece 12 de 2 ceviz büyüklüğünde kurabiye ve soguk kahve (şekerli olan 133cal) ictim sonra kizdim kemdime acsan sahurunu yap diye ama açlıktan degildi 1 dlm ekmek ve 1 kk peynirde ekleyip sahur yaptim saydim ama vurabilirsiniz kellemi hicbir bahanem yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…