- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Oyyysss tamam sustumDiyette olan bize deme bari kuzum
Bende çok severim
Afiyet olsun canım minigin dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun❤Menüm
Sahur
Yulaf lapası
İftar
2 hurma
Lavaş (3 yk öğütülmüş yulaf+su+tuz)
1 kase patlıcan yemeği
3 üçgen karpuz
Salata
3 çatal yaş pasta(miniğimin doğum günüydü)
Şu az şimdilik
Spor şimdilik 3800 adimdaym kızlar yatınca spor yapicam nasipse
600 az gelmisti gözumuzde direk indirelimBayramda ki kaçamağı kaldırın en iyisi
Afiyet olsun canim dogum gününüz kutlu olsunMenüm
Sahur
Yulaf lapası
İftar
2 hurma
Lavaş (3 yk öğütülmüş yulaf+su+tuz)
1 kase patlıcan yemeği
3 üçgen karpuz
Salata
3 çatal yaş pasta(miniğimin doğum günüydü)
Şu az şimdilik
Spor şimdilik 3800 adimdaym kızlar yatınca spor yapicam nasipse
Artiralim diye düşünürken bugünden sonra 300 kaloroye mi ceksek kacamagi600 az gelmisti gözumuzde direk indirelim
Heh simdi 2dilim baklava yesinlerArtiralim diye düşünürken bugünden sonra 300 kaloroye mi ceksek kacamagi
Ramazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor halaOoooo hani dün dünde kalmisti canim olmamis hiç olmamis yemeseydin dursaydi kenarda
Hadi cezani yemissin kalk hemen yap
Helal olsun sana canimRamazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor hala
2 büyük paket 2 si 1 arada aldım az şekerle icerim diye hala duruyorMarkete gidiyorum çikolataların yanından kaçıyorum
Kilo vermek istiyorsak sabretmemiz gerek
Küstüm sanaYiyemem kocamla birbirimize bakıp çatlamak uzereyiz
Tebrik ediyorum canım seniRamazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor hala
2 büyük paket 2 si 1 arada aldım az şekerle icerim diye hala duruyorMarkete gidiyorum çikolataların yanından kaçıyorum
3u bir arada 2si bir arada içme zaten kuzum süt ile yap.Ramazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor hala
Teşekkür ederim canımHelal olsun sana canim
Dişinin kovuğuna gitsin bareTamam bir kirtik yerim
Kiz o öküz gibi yiyoo nalet sey bi pokta oldugu yokDişinin kovuğuna gitsin bare
Aynen canım ya siz bana bakmayın ben takılıyorumTeşekkür ederim canım
Olması gerekeni yapıyorum
Bence kilo vermek irade meselesi iradesine sahip olamayan veremez istediği kadar yürüyüş spor yapsın boş
1.5 dilim ekmekle 1kk peynir nasıl yedin? 1.5 dilim ekmeğe dünyaları katık ederim, peynire yazık olmuşMenu
Sahur
1.5dlm ekmek
1 kk monzella
Salata
İftar
1.5 kepce domates corbasi
5yk taze fasulye
Salata
1 hurma
Su: henuz 750ml spor: 40dk yürüyüş (dolasarak markete gitmek) +5300adim simdilikZipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Hayvan büyük sorumluluk, sorumluluğu alırım sabrım ve naktim var dersen 1 gün bile düşünme.Oğluma sozum var ama boyle anlatınca ben ertelemeye devam
Mezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorumMezun olalı 6 ay dolmadi canım listeye alamıyoruz :)
Heo değil kızgınken martlayınca yani bırakıolar, ama dışarda bakacaksan dışarı yapar genelde bence amaç dişi çekmek evde nerden bulsun dişiyiiGenellükle hep böyle yapıolar istwmiyolar istwmiyolar bi alışıncada bırakamıyolar
Bu az uzun tüylü olucak. Kuma alıştırmışlar. Binanın içinde büyütmüşler uslu kedilermiş. Bak o sıvıyı bilmiyordum bende kız bakmıştım hep. Ee hep bırakacaklar mı bu sıvıyı? Şuan balkonumda az daha büyüsün kapının önüne koyucam ki dışarı çıkmaya alışsın eşim istemez pek evin içine ama ben alırım o evde yokken. Kısırlaştırmak ne kadar para ki hem kısırlaştırınca sıvıyı bırakmayı kesiyolarmı?
1.5 -2 ay ideal, ben de kıyamayıp 3 ayı doldurunca vermiştim, bit yerden sonra anneye yükler, emizirmek istemiyor memeden kesiyor falan, çok tatlılarÇok tatlı ama süt kuzusu daha bunlar erken değil mi anneden ayırmak için canım
Hemde fazlasını alıyorum canım bugün arkadaşım kızına pantolon dikmiş 42 bedenTebrik ediyorum canım seni
Emeginin karsiligini alıyorsun
ben de onu sevmiyorum canım yaa3u bir arada 2si bir arada içme zaten kuzum süt ile yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?