Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım minigin dogum günü kutlu olsun saglikli mutlu yaslari olsun❤

Hafta ici yenen 3 catal pasta icin 2000 adim cezasi veriyorum adimlarindan duseriz

Afiyet olsun canim dogum gününüz kutlu olsun
Ahaaa gelmis ceza kalk kalk kalk

Ooooo hani dün dünde kalmisti canim olmamis hiç olmamis yemeseydin dursaydi kenarda
Hadi cezani yemissin kalk hemen yap
Ramazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor hala
2 büyük paket 2 si 1 arada aldım az şekerle icerim diye hala duruyor Markete gidiyorum çikolataların yanından kaçıyorum
Kilo vermek istiyorsak sabretmemiz gerek

Helal olsun sana canim

Tebrik ediyorum canım seni

Emeginin karsiligini alıyorsun

3u bir arada 2si bir arada içme zaten kuzum süt ile yap.

Teşekkür ederim canım
Olması gerekeni yapıyorum
Bence kilo vermek irade meselesi iradesine sahip olamayan veremez istediği kadar yürüyüş spor yapsın boş
Aynen canım ya siz bana bakmayın ben takılıyorum gün içinde evde normalde attığım adım 5000 benim zorlasam her gün 10000 geçerim çoğu zaman hareket halindeyim kızlar durmuyor sürekli bir aşağı bir yukarı çıkıyoruz

1.5 dilim ekmekle 1kk peynir nasıl yedin? 1.5 dilim ekmeğe dünyaları katık ederim, peynire yazık olmuş
Oğluma sozum var ama boyle anlatınca ben ertelemeye devam
Hayvan büyük sorumluluk, sorumluluğu alırım sabrım ve naktim var dersen 1 gün bile düşünme.
Mezun olalı 6 ay dolmadi canım listeye alamıyoruz :)
Mezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorum
Heo değil kızgınken martlayınca yani bırakıolar, ama dışarda bakacaksan dışarı yapar genelde bence amaç dişi çekmek evde nerden bulsun dişiyii lakin hem eve alıp hem sokağa salıcaksan aşılarının gününü geçirme, sağlığın için, iç dış parazit, katma kuduz vsvs.
Erkeklerin taşaklarını taşla ezip kısırlaştıran caniler de var ama yine de vet. Ameliyatla yapsın, erkeği bilmiyom ama dişi 750 falandı, belediye vetleri tekirleri sokakta buldum diye götürdüğünde ücretsiz de yapıolar diye duydum, sonra sıvı opmuyor sanırım.
Çok tatlı ama süt kuzusu daha bunlar erken değil mi anneden ayırmak için canım
1.5 -2 ay ideal, ben de kıyamayıp 3 ayı doldurunca vermiştim, bit yerden sonra anneye yükler, emizirmek istemiyor memeden kesiyor falan, çok tatlılar

Tebrik ediyorum canım seni

Emeginin karsiligini alıyorsun
Hemde fazlasını alıyorum canım bugün arkadaşım kızına pantolon dikmiş 42 beden
Kızı 28 yaşında bekar ben 35 yaşında bir doğum yapmış biri pantolon bana oldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam
3u bir arada 2si bir arada içme zaten kuzum süt ile yap.
ben de onu sevmiyorum canım yaa
Ya sütü fazla yada kahvesi fazla oluyor sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…