- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Banane ben liste de degilimSimdi sana da ceza verelim mi
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
Sahur
1 hurma
1 h.yumurta beyazı
1 Domates
1 salatalık
İftar
1 hurma
1 bardak sade kefir
7-8 y.k kuru fasulye sucuklu
1 kase salata
Su : 3 lt + 1 lt dukan suyu
Spor işlerim vardı bugün tamamlamadım henüz 12 olmadan bildiririm
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
@T u t a s t eben her zaman Pazartesi’leri eksi gelemiyorum canım dün sormuşsun o yüzden Pazartesi tartılmak istemiyorum sende durum nasıl
Takiliyorum canim mezun uyesinBanane ben liste de degilimtamam bakayım kaç kalori
Sen niye listede değilsin kiBanane ben liste de degilimtamam bakayım kaç kalori
Yuhbeee yuhh 3dilim borekte ne@Kmsl Hnd bizim kaslar değil yemekler yarıştı bu akşam bende 3 dilim su böreği götürdümama zaten regl oldum +çıktım neyse cumaya daha var
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
Sahur
1 hurma
1 h.yumurta beyazı
1 Domates
1 salatalık
İftar
1 hurma
1 bardak sade kefir
7-8 y.k kuru fasulye sucuklu
1 kase salata
Su : 3 lt + 1 lt dukan suyu
Spor işlerim vardı bugün tamamlamadım henüz 12 olmadan bildiririm
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
@T u t a s t eben her zaman Pazartesi’leri eksi gelemiyorum canım dün sormuşsun o yüzden Pazartesi tartılmak istemiyorum sende durum nasıl
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Takiliyorum canim mezun uyesin
Yuhbeee yuhh 3dilim borekte ne
Afiyet olsun canım
Mezun oldu o bidaha girmez listeye yesin diye 3kilo aldiysa 5kilo veriyo naletseyTeşekkür ederim canım
Listeye alalım Sena’yı kaptanım boş bırakmayalım
Bencede yuhhh dov onu eli sopalı kaptanım
Teşekkür ederim canım
bende seni bayram çikolata gibi yicem görcezzKapışırım daimi rakibem seni bayram şekeri gibi çıtır çıtır yiyecegim
bende seni bayram çikolata gibi yicem görcezz
Mezun olalı 6 ay dolmadi canım listeye alamıyoruz :)Teşekkür ederim canım
Listeye alalım Sena’yı kaptanım boş bırakmayalım
MaşaAllah ne güzel valla bizde didinip duralım 1-2 kilo verecek diyeMezun oldu o bidaha girmez listeye yesin diye 3kilo aldiysa 5kilo veriyo naletsey
Çikolata iyiymiş hebende seni bayram çikolata gibi yicem görcezz
Afiyet olsun canımMenü:
Sahur
2 yumurtadan salata
1 kk peynir
1 dilim ekmek
iftar
100 gr kadar tavuk, 2 kaşık yüksük makarna ve salatayı yoğurtla karıştırıp yedim.
su içiyorum. belki kahve içerim. sporumu da yapmaya başlıyorum şimdi.
Afiyet olsun canımMenü:
Sahur
2 yumurtadan salata
1 kk peynir
1 dilim ekmek
iftar
100 gr kadar tavuk, 2 kaşık yüksük makarna ve salatayı yoğurtla karıştırıp yedim.
su içiyorum. belki kahve içerim. sporumu da yapmaya başlıyorum şimdi.
O zaman sen biraz çikolata ye, cezanı senin yerine ben yaparımÇikolata iyiymiş he
Neden ki acabaMezun olalı 6 ay dolmadi canım listeye alamıyoruz :)
Yarışmanın kurallari var canimNeden ki acaba
Genellükle hep böyle yapıolar istwmiyolar istwmiyolar bi alışıncada bırakamıyolarMasallah canim
Acaba spor yaptikca yazsam mi herkes ucundan yapsa spor yapariz takimcak
Ikiside cok tatli
Annem evde kedi istemiyordu ocak ayi gibi kedilere yemek verirken bir kedi bulmus cok hastaydi simdi bizimle 5 aydir
Bu az uzun tüylü olucak. Kuma alıştırmışlar. Binanın içinde büyütmüşler uslu kedilermiş. Bak o sıvıyı bilmiyordum bende kız bakmıştım hep. Ee hep bırakacaklar mı bu sıvıyı? Şuan balkonumda az daha büyüsün kapının önüne koyucam ki dışarı çıkmaya alışsın eşim istemez pek evin içine ama ben alırım o evde yokken. Kısırlaştırmak ne kadar para ki hem kısırlaştırınca sıvıyı bırakmayı kesiyolarmı?Nasıl yapıoz kabugunu ben de akşam soyacağım.
Siklet farkımız var, kilo al da gel
Beyazlı güzel evet, yıllarca kısa ve uzun tüylü kedi bakmış biri olarak kısa tüylü tekir candır. O uzun tüyleri taraması etraftan toplaması çile.
Kediler büyük mü? Dışarda sağa sola işemeye alışmadan al evde alıştır (ilk 1 ay işemezler, anneleri emer) dışardan gelen biraz zor alışıyor, küçükse alışır da büyük zor.
Eşin erkek istiyor ama çiftleşme zamanı erkekler eve koku ve sıvı bırakıyor, dişiler de mavvvk mavvkkk sabaha kadar miyavlıyor, hayvanların doğası yapacak bir şey yok tabii, erkek kısırlaştırmak daha kolay ve ucuz, genelde 1 kez kızan olmadan kısırlaştırmazlar, o sıvı illa eve saçılacakben hep dişi baktım.
Çok tatlı ama süt kuzusu daha bunlar erken değil mi anneden ayırmak için canımKızlar kızlar 7 yıldır evliyim eşimi kedi almaya ikna edemedim. Sonra kendisi kendi kendine ikna oldu alabiliriz dedi bitane yavru erkek buldum. Ama rengini sevmedi. Bakta bari güzel bişi bak diyoristiyosan git al dedi. Bende hazırlığımı yaptım kedi alıcammmmmm kız istemiyor erkek olsun diyor. Dişi doğurkan olduğundan iki taneler. Ben koyu renklisini alıcam. Beyazlı nede tatlı dimi ama annesinin aynıso bide tüyleri çekerse annesine güzel olur. Annesinin tüyleri uzun.
Kuzum mezun oldum ya 6 aydan önce girememSen niye listede değilsin kiçok güzel kilo veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?