- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Hedef 38 beden canmAynen canım mezun kilonun altindaysan izin dönüşü gibi listeye girebiliyorsun
Ablamin erkek kedisi var kisirlastirmisti her hangi bir sıvı olmuyor
Yaa ne guzel darisi 38 bedenler icin olsun
Pilates topu aldik 10 yil bekledi evde 1 ay önce havasini söndürüp kaldirdikMatım da var setim de ama yapan yok
Ayni benMatım da var setim de ama yapan yok
Ben de büyüğünü taşınırken söndürdüm, pompa da kırıldı, şimdi nasıl şişirsemndiye düşübüyorumPilates topu aldik 10 yil bekledi evde 1 ay önce havasini söndürüp kaldirdik
Gel pompasini vereyim Ankara daBen de büyüğünü taşınırken söndürdüm, pompa da kırıldı, şimdi nasıl şişirsemndiye düşübüyorum
Deme 3 hafta çok bile bana 2 haftaya görmeyi hayal ediyorumSen 3 haftaya varmaz 70leri görürsün
Aynen canım hiç uzatmaya niyetim yokDiğer hafta mezunluga oynayacaktın dikkat et yediklerinde kuzu mezun olmaya bak uzatmadan
Misafir gelen çocuklar oynadi aylarca sıkıldım indirdim bendePilates topu aldik 10 yil bekledi evde 1 ay önce havasini söndürüp kaldirdik
Afiyet olsun canım
Sağolun kaptanlarımAfiyet olsun canım
Guzel olur canim gule gule kullan simdiden
Geçmiş olsun tatlimMenüm;
Sahur;
Peynir, 2 dilim ekmek, 2 kabak mücver, salatasal şeyler. Sahur önü 1 avuç antep fıstığı, 1 çatal ev yapımı humus, 1 çatal çilek receli, 1 çatal zeytin ezmesi
İftar
Salata
1enginar çanağı içi garniturlü (bezelyesiz)
Et haşlama yahni mi oluyor o
2 kare dilim de pide,
10600 adım var, 6000i ceza,
Bugün el arabasıyla taş taşıdım, belimi ağrıttım, dinlenicem mecbur, saatin de şarjı bitti zaten
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Saol teşekkür ederimAnladım canım güle güle büyüt yavrunu
Kaptanım yarın yapsam olur mu?Afiyet olsun canım
Dun menün icin birsey dememistik ama abur cubura devam etmissin 5 bin adim cezasi veriyorum
Tamam canim
Evet nalesef kalmadı. Ama şükür bittiler. Bendemi kabak detoksu yapsam iki günOoooo hani dün dünde kalmisti canim olmamis hiç olmamis yemeseydin dursaydi kenarda
Hadi cezani yemissin kalk hemen yap
Yaa. Şimdi daha yavru dışarı çıkmaya başlarsa yaptırırız. Yabancılık çekio şuan alışması bi iki gün sürer sanırım1.5 dilim ekmekle 1kk peynir nasıl yedin? 1.5 dilim ekmeğe dünyaları katık ederim, peynire yazık olmuş
Hayvan büyük sorumluluk, sorumluluğu alırım sabrım ve naktim var dersen 1 gün bile düşünme.
Mezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorum
Heo değil kızgınken martlayınca yani bırakıolar, ama dışarda bakacaksan dışarı yapar genelde bence amaç dişi çekmek evde nerden bulsun dişiyiilakin hem eve alıp hem sokağa salıcaksan aşılarının gününü geçirme, sağlığın için, iç dış parazit, katma kuduz vsvs.
Erkeklerin taşaklarını taşla ezip kısırlaştıran caniler de var ama yine de vet. Ameliyatla yapsın, erkeği bilmiyom ama dişi 750 falandı, belediye vetleri tekirleri sokakta buldum diye götürdüğünde ücretsiz de yapıolar diye duydum, sonra sıvı opmuyor sanırım.
1.5 -2 ay ideal, ben de kıyamayıp 3 ayı doldurunca vermiştim, bit yerden sonra anneye yükler, emizirmek istemiyor memeden kesiyor falan, çok tatlılar
Yarina yapacaksan 6 bin adim bekliyorumKaptanım yarın yapsam olur mu?
Tamam kaptan. 6bin cezamı yaparım. Sonra onbine tamamlarım.Yarina yapacaksan 6 bin adim bekliyorum
Tamam canımTamam kaptan. 6bin cezamı yaparım. Sonra onbine tamamlarım.
Kabak yap,ananas yap,yogurt hurma yap cumaya kadar artilari at üstundenSaol teşekkür ederim
Kaptanım yarın yapsam olur mu?
Evet nalesef kalmadı. Ama şükür bittiler. Bendemi kabak detoksu yapsam iki gün
Yaa. Şimdi daha yavru dışarı çıkmaya başlarsa yaptırırız. Yabancılık çekio şuan alışması bi iki gün sürer sanırım
Yoğurt hurma nasıl. Oluyor kızKabak yap,ananas yap,yogurt hurma yap cumaya kadar artilari at üstunden
Sahurda yogurt hurma yiyorum kiz onun diyetide var bilmiyonmuYoğurt hurma nasıl. Oluyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?