- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aman girsen ne yapacanKuzum mezun oldum ya 6 aydan önce giremem
Cıkssss tatlım bugün 150 dk eva yaptım çöp edememO zaman sen biraz çikolata ye, cezanı senin yerine ben yaparım
Diğer yavruları erkek kedi boğmuş. Bunlara da zarar gelmesin die. Anneyi ksıırlaştırmışlar emzirmiyor.Çok tatlı ama süt kuzusu daha bunlar erken değil mi anneden ayırmak için canım
2. Yapışım çokta güzel olmuşYuhbeee yuhh 3dilim borekte ne
Afiyet olsun canım
Ay buna kahkaha attimMezun oldu o bidaha girmez listeye yesin diye 3kilo aldiysa 5kilo veriyo naletsey
Su böreği kırmızı çizgimdir yumuşak karnımdan vurdun beni ahhhh2. Yapışım çokta güzel olmuş
Ama sen listede değilsin bende gece regl oldumKmsl Hnd bizim kaslar değil yemekler yarıştı bu akşam bende 3 dilim su böreği götürdüm ama zaten regl oldum +çıktım neyse cumaya daha var
Anladım canım güle güle büyüt yavrunuDiğer yavruları erkek kedi boğmuş. Bunlara da zarar gelmesin die. Anneyi ksıırlaştırmışlar emzirmiyor.
Yiyemem kocamla birbirimize bakıp çatlamak uzereyizSu böreği kırmızı çizgimdir yumuşak karnımdan vurdun beni ahhhhafiyet olsun canım benim için de 3 dilim yesene noluyyyyy
Afiyet olsun canımSabah
Bir gofret
Browni intense bir küçük paket
Tavuk soslu noodle
Akşam
Mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk 2 but
Bir tabak pilav
Su 2lt
Spor yapamadım bugün adımımda 3binlerde telefon elimde olduğu kadar.
Aburcuburlar bitti sonunda. Yemesem aklımda kalcaktı. Kriz anında yerdim kesin. Diyete başlamışken evde bişi kalmasın
E Elif_EylulZipzip-
Tamam canim5 bin adım yürüdüm. Fazladan leslie yapmaya çalışırım. Kızım uyuduktan sonra
Diğer hafta mezunluga oynayacaktın dikkat et yediklerinde kuzu mezun olmaya bak uzatmadanAma sen listede değilsin bende gece regl oldum
2 gün kabak yicem el mahkum
Ooooo hani dün dünde kalmisti canim olmamis hiç olmamis yemeseydin dursaydi kenardaSabah
Bir gofret
Browni intense bir küçük paket
Tavuk soslu noodle
Akşam
Mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk 2 but
Bir tabak pilav
Su 2lt
Spor yapamadım bugün adımımda 3binlerde telefon elimde olduğu kadar.
Aburcuburlar bitti sonunda. Yemesem aklımda kalcaktı. Kriz anında yerdim kesin. Diyete başlamışken evde bişi kalmasın
E Elif_EylulZipzip-
Veee bugun pazartesi bide bayrami nasil atlatcaz onu düsünelimKacamaklarin sayisi mi artiyor herkes ceza neyse yaparim diyerek kacamak yapmaya devam ediyor sanirim
Diyette olan bize deme bari kuzum2. Yapışım çokta güzel olmuş
Bayramda ki kaçamağı kaldırın en iyisiVeee bugun pazartesi bide bayrami nasil atlatcaz onu düsünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?