- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Kız bizim eve her ay 300 liralık sadece abur cubur giriyor iyi bile dayaniyorum süt dilimi koliyle alıyoruz
Evde gözümğn önğnde duran abur cuburu ennnn üst dolaba en üst rafa kaldırdım. Gözüm de görmedi gönlüm de, ama önğnde yiyince gıdıl gıdıl ediyor içimRamazan’da içerim diye salep aldım çok severim kendilerini duruyor hala
2 büyük paket 2 si 1 arada aldım az şekerle icerim diye hala duruyorMarkete gidiyorum çikolataların yanından kaçıyorum
Kilo vermek istiyorsak sabretmemiz gerek
Bedenler kuculunce insan kendini daha iyi hissediyorHemde fazlasını alıyorum canım bugün arkadaşım kızına pantolon dikmiş 42 beden
Kızı 28 yaşında bekar ben 35 yaşında bir doğum yapmış biri pantolon bana oldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam
ben de onu sevmiyorum canım yaa
Ya sütü fazla yada kahvesi fazla oluyor sinir oluyorum
Çocuklar içinde sağlıklı bir beslenme değil canım evde kendin yapmaya çalış bence yada hiç yedirmeKız bizim eve her ay 300 liralık sadece abur cubur giriyor iyi bile dayaniyorum süt dilimi koliyle alıyoruz
Aynen canım mezun kilonun altindaysan izin dönüşü gibi listeye girebiliyorsunMezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorum
Ablamin erkek kedisi var kisirlastirmisti her hangi bir sıvı olmuyorHeo değil kızgınken martlayınca yani bırakıolar, ama dışarda bakacaksan dışarı yapar genelde bence amaç dişi çekmek evde nerden bulsun dişiyiilakin hem eve alıp hem sokağa salıcaksan aşılarının gününü geçirme, sağlığın için, iç dış parazit, katma kuduz vsvs.
Erkeklerin taşaklarını taşla ezip kısırlaştıran caniler de var ama yine de vet. Ameliyatla yapsın, erkeği bilmiyom ama dişi 750 falandı, belediye vetleri tekirleri sokakta buldum diye götürdüğünde ücretsiz de yapıolar diye duydum, sonra sıvı opmuyor sanırım.
Yaa ne guzel darisi 38 bedenler icin olsunHemde fazlasını alıyorum canım bugün arkadaşım kızına pantolon dikmiş 42 beden
Kızı 28 yaşında bekar ben 35 yaşında bir doğum yapmış biri pantolon bana oldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Herşeyin farkındayız da çocuklar durmuyor babaları dayanamıyor hep sınır getirmek istiyorum ama arkamı bı dönüyorum oooo bir sürü şey alıp gelmişlerÇocuklar içinde sağlıklı bir beslenme değil canım evde kendin yapmaya çalış bence yada hiç yedirme
Bime felan donem donem geliyor aslinda takip etsen denk gelir canimBayram sonu yapacagimiz spora beni de ekleyin pilates seti alayım bari
Aynen canm gözüm görmezse gidip almam da yemem deEvde gözümğn önğnde duran abur cuburu ennnn üst dolaba en üst rafa kaldırdım. Gözüm de görmedi gönlüm de, ama önğnde yiyince gıdıl gıdıl ediyor içim
kesinlikle canmBedenler kuculunce insan kendini daha iyi hissediyor
Afiyet olsun canımMenüm;
Sahur;
Peynir, 2 dilim ekmek, 2 kabak mücver, salatasal şeyler. Sahur önü 1 avuç antep fıstığı, 1 çatal ev yapımı humus, 1 çatal çilek receli, 1 çatal zeytin ezmesi
İftar
Salata
1enginar çanağı içi garniturlü (bezelyesiz)
Et haşlama yahni mi oluyor o
2 kare dilim de pide,
10600 adım var, 6000i ceza,
Bugün el arabasıyla taş taşıdım, belimi ağrıttım, dinlenicem mecbur, saatin de şarjı bitti zaten
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenüm;
Sahur;
Peynir, 2 dilim ekmek, 2 kabak mücver, salatasal şeyler. Sahur önü 1 avuç antep fıstığı, 1 çatal ev yapımı humus, 1 çatal çilek receli, 1 çatal zeytin ezmesi
İftar
Salata
1enginar çanağı içi garniturlü (bezelyesiz)
Et haşlama yahni mi oluyor o
2 kare dilim de pide,
10600 adım var, 6000i ceza,
Bugün el arabasıyla taş taşıdım, belimi ağrıttım, dinlenicem mecbur, saatin de şarjı bitti zaten
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Anladım canim olsun hep istemisimdir matı falan bakayım setler nette daha uygun anneler günü hediyesi olarak alayım bariBime felan donem donem geliyor aslinda takip etsen denk gelir canim
Bir de pilates annesi ekipmansiz yaptırıyormuş sanirim
Bnm eşim de her gün alıyor alma diye her gün kavga, iyilik ettiğini sanıyor ama en büyük kötülük aslında.Herşeyin farkındayız da çocuklar durmuyor babaları dayanamıyor hep sınır getirmek istiyorum ama arkamı bı dönüyorum oooo bir sürü şey alıp gelmişler
Sen 3 haftaya varmaz 70leri görürsünAynen canm gözüm görmezse gidip almam da yemem de
kesinlikle canm
Öyle canım valla dinletemiyorumBnm eşim de her gün alıyor alma diye her gün kavga, iyilik ettiğini sanıyor ama en büyük kötülük aslında.
Afiyet olsun canım09.05.2021 pazar menüsü
Sahur 1.30 da
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağlı beyaz peynir
Iftar 20.16
1,5 servis kaşığı tavuklu sebze
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
2 çiğ köfte
Bugünün menüsü
Sahur 1.30 da
3 kaşık menemen
1 kk yağlı beyaz peynir
Salatalık
1 parmak boyu kadar pide
Iftar 20.17 de
1 küçük kepçe arpa şehriyeli çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık tavuk döner
2 lokma kadar pide
2 lt su
3kupa bitki çayı
3 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçınlı kür
Zipzip-
E Elif_Eylul
Sporda bitince yazarım
Matım da var setim de ama yapan yokAnladım canim olsun hep istemisimdir matı falan bakayım setler nette daha uygun anneler günü hediyesi olarak alayım bari
Afiyet olsun canım09.05.2021 pazar menüsü
Sahur 1.30 da
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağlı beyaz peynir
Iftar 20.16
1,5 servis kaşığı tavuklu sebze
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
2 çiğ köfte
Bugünün menüsü
Sahur 1.30 da
3 kaşık menemen
1 kk yağlı beyaz peynir
Salatalık
1 parmak boyu kadar pide
Iftar 20.17 de
1 küçük kepçe arpa şehriyeli çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık tavuk döner
2 lokma kadar pide
2 lt su
3kupa bitki çayı
3 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçınlı kür
Zipzip-
E Elif_Eylul
Sporda bitince yazarım
Guzel olur canim gule gule kullan simdidenAnladım canim olsun hep istemisimdir matı falan bakayım setler nette daha uygun anneler günü hediyesi olarak alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?