Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evde gözümğn önğnde duran abur cuburu ennnn üst dolaba en üst rafa kaldırdım. Gözüm de görmedi gönlüm de, ama önğnde yiyince gıdıl gıdıl ediyor içim

Bedenler kuculunce insan kendini daha iyi hissediyor

Menüm;

Sahur;
Peynir, 2 dilim ekmek, 2 kabak mücver, salatasal şeyler. Sahur önü 1 avuç antep fıstığı, 1 çatal ev yapımı humus, 1 çatal çilek receli, 1 çatal zeytin ezmesi

İftar
Salata
1enginar çanağı içi garniturlü (bezelyesiz)
Et haşlama yahni mi oluyor o
2 kare dilim de pide,

10600 adım var, 6000i ceza,
Bugün el arabasıyla taş taşıdım, belimi ağrıttım, dinlenicem mecbur, saatin de şarjı bitti zaten

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Mezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorum
Aynen canım mezun kilonun altindaysan izin dönüşü gibi listeye girebiliyorsun

Ablamin erkek kedisi var kisirlastirmisti her hangi bir sıvı olmuyor

Hemde fazlasını alıyorum canım bugün arkadaşım kızına pantolon dikmiş 42 beden
Kızı 28 yaşında bekar ben 35 yaşında bir doğum yapmış biri pantolon bana oldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Yaa ne guzel darisi 38 bedenler icin olsun

Çocuklar içinde sağlıklı bir beslenme değil canım evde kendin yapmaya çalış bence yada hiç yedirme
Herşeyin farkındayız da çocuklar durmuyor babaları dayanamıyor hep sınır getirmek istiyorum ama arkamı bı dönüyorum oooo bir sürü şey alıp gelmişler

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

09.05.2021 pazar menüsü
Sahur 1.30 da
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
1 haşlanmış yumurta
1 kk yağlı beyaz peynir

Iftar 20.16
1,5 servis kaşığı tavuklu sebze
2 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase cacık
2 çiğ köfte

Bugünün menüsü

Sahur 1.30 da
3 kaşık menemen
1 kk yağlı beyaz peynir
Salatalık
1 parmak boyu kadar pide

Iftar 20.17 de
1 küçük kepçe arpa şehriyeli çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık tavuk döner
2 lokma kadar pide

2 lt su
3kupa bitki çayı
3 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçınlı kür

Zipzip-
E Elif_Eylul

Sporda bitince yazarım

Bime felan donem donem geliyor aslinda takip etsen denk gelir canim
Bir de pilates annesi ekipmansiz yaptırıyormuş sanirim
Anladım canim olsun hep istemisimdir matı falan bakayım setler nette daha uygun anneler günü hediyesi olarak alayım bari

Herşeyin farkındayız da çocuklar durmuyor babaları dayanamıyor hep sınır getirmek istiyorum ama arkamı bı dönüyorum oooo bir sürü şey alıp gelmişler
Bnm eşim de her gün alıyor alma diye her gün kavga, iyilik ettiğini sanıyor ama en büyük kötülük aslında.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Anladım canim olsun hep istemisimdir matı falan bakayım setler nette daha uygun anneler günü hediyesi olarak alayım bari
Guzel olur canim gule gule kullan simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…