- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
İyi çok şükür canım ip atlamayı kestim amasardunya1038 bacağın nasıl oldu?
İlk 3 e girmişim ilk defaSevgili 6. Takım Spora ara mı verdik. Haydi canlanın yoksa kapatıp gitçem zarardayım.
9 Mayıs Pazar Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Muhteşemsiniz Seviyorum Sizi.
Üye Adı 1@chikolatagozlum
2T Titizz1 3sardunya1038 4@s i d e l y a 5@bengisu022
9 Mayıs Pazar Yükselen Yıldızımız Muhteşemsin.
@gnrc
Saati sağ koluna takıyorsun gibi geldi de o yüzden sordumYok canım sağlağım sol elimi de aktif kullanamasam da onu da geliştiriyorumbuna mı takıldın
Evet canim guzel motivasyon olduHaftaya eksi ile baslaman cok guzel tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canmEksiyle gelmen cok guzel canim tebrikler
Ara vermek bize yakışmazzzSevgili 6. Takım Spora ara mı verdik. Haydi canlanın yoksa kapatıp gitçem zarardayım.
@gnrc
Evet canim guzel motivasyon olduHaftaya eksi ile baslaman cok guzel tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canmEksiyle gelmen cok guzel canim tebrikler
Ara vermek bize yakışmazzzSevgili 6. Takım Spora ara mı verdik. Haydi canlanın yoksa kapatıp gitçem zarardayım.
@gnrc
İp atlamak zor iş canım.İyi çok şükür canım ip atlamayı kestim amaçok hevesle başlamıştım evdeki herkesi tesfik ettim herkes pet şimdi
Dun +150 bugun +850 ile basladim +500 le kapattım :)Hayırlı akşamlar
Sahur
1 hurma
1 h.yumurta beyazı
1 Domates
1 salatalık
İftar
1 hurma
1 bardak sade kefir
7-8 y.k kuru fasulye sucuklu
1 kase salata
Su : 3 lt + 1 lt dukan suyu
Spor işlerim vardı bugün tamamlamadım henüz 12 olmadan bildiririm
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
North River ben her zaman Pazartesi’leri eksi gelemiyorum canım dün sormuşsun o yüzden Pazartesi tartılmak istemiyorum sende durum nasıl
Ben olamadigim için stres ananas + kabak el mahkum 73 u gormeliyimAma sen listede değilsin bende gece regl oldum
2 gün kabak yicem el mahkum
Minik minik alacaksin peyniri1.5 dilim ekmekle 1kk peynir nasıl yedin? 1.5 dilim ekmeğe dünyaları katık ederim, peynire yazık olmuş
Hayvan büyük sorumluluk, sorumluluğu alırım sabrım ve naktim var dersen 1 gün bile düşünme.
Mezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorum
Heo değil kızgınken martlayınca yani bırakıolar, ama dışarda bakacaksan dışarı yapar genelde bence amaç dişi çekmek evde nerden bulsun dişiyiilakin hem eve alıp hem sokağa salıcaksan aşılarının gününü geçirme, sağlığın için, iç dış parazit, katma kuduz vsvs.
Erkeklerin taşaklarını taşla ezip kısırlaştıran caniler de var ama yine de vet. Ameliyatla yapsın, erkeği bilmiyom ama dişi 750 falandı, belediye vetleri tekirleri sokakta buldum diye götürdüğünde ücretsiz de yapıolar diye duydum, sonra sıvı opmuyor sanırım.
1.5 -2 ay ideal, ben de kıyamayıp 3 ayı doldurunca vermiştim, bit yerden sonra anneye yükler, emizirmek istemiyor memeden kesiyor falan, çok tatlılar
1 kupaya 2 ck atiyorum benHemde fazlasını alıyorum canım bugün arkadaşım kızına pantolon dikmiş 42 beden
Kızı 28 yaşında bekar ben 35 yaşında bir doğum yapmış biri pantolon bana oldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam
ben de onu sevmiyorum canım yaa
Ya sütü fazla yada kahvesi fazla oluyor sinir oluyorum
Benim esim pastaci hergun yeni birsey dener onlardan getirir ustune bir sürü abur cubur alip gelirKız bizim eve her ay 300 liralık sadece abur cubur giriyor iyi bile dayaniyorum süt dilimi koliyle alıyoruz
Bende tam tersi gozumun önünde durunca aşinalık olusuyor albeni kalmiyor, ama kutuyu ust raflara koyunca içimdeki öküz onun peşine düşüyorEvde gözümğn önğnde duran abur cuburu ennnn üst dolaba en üst rafa kaldırdım. Gözüm de görmedi gönlüm de, ama önğnde yiyince gıdıl gıdıl ediyor içim
Dikkat et canım kendine aman haMenüm;
Sahur;
Peynir, 2 dilim ekmek, 2 kabak mücver, salatasal şeyler. Sahur önü 1 avuç antep fıstığı, 1 çatal ev yapımı humus, 1 çatal çilek receli, 1 çatal zeytin ezmesi
İftar
Salata
1enginar çanağı içi garniturlü (bezelyesiz)
Et haşlama yahni mi oluyor o
2 kare dilim de pide,
10600 adım var, 6000i ceza,
Bugün el arabasıyla taş taşıdım, belimi ağrıttım, dinlenicem mecbur, saatin de şarjı bitti zaten
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
101 e geliyor bu hafta benimde matim yok araba yolu yapti oglumAnladım canim olsun hep istemisimdir matı falan bakayım setler nette daha uygun anneler günü hediyesi olarak alayım bari
Aynen kuzum iftar sonrasi benim curcuna küçüğün nazi vsHaydi bana müsade biraz spor yapayım geç olmadan
North River gelirse selam söyleyin
Bir birimize denk gelemiyoruz bir türlü
Afiyet olsun canim cok iyi ama bu kadar az olmaz gece iyi ye :)Pazartesi sporum
45 dk lesli = 184
880 Bölgesel hareketler =880
200 sn plank = 200
Toplam = 1,264
Spor yaparken ölecem bi gün
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia adımı hesaplamayı unutmuşum canım sen hesaplayıp ekler misin
North River
Valla canım ben almayı düşünüyorum bakalım bir de pilatese el atayımDun +150 bugun +850 ile basladim +500 le kapattım :)
Ben olamadigim için stres ananas + kabak el mahkum 73 u gormeliyim
Minik minik alacaksin peynirialtimdaki sorumsuzlar yuzunden goruyorum ne kadar zor hayvani yavrulari ile kapatıp gidiyorlar cildiriyor havlamaktan sesi kısıtlıyor mahallede herkes dun ayaga kalkmisti , yazik balkona yapıyor tuvaletini filan onun altındaki çıldırmak üzere tum pislik onun uzerinde
1 kupaya 2 ck atiyorum ben
Benim esim pastaci hergun yeni birsey dener onlardan getirir ustune bir sürü abur cubur alip gelirbenim 100kg olmamam mucize
Bende tam tersi gozumun önünde durunca aşinalık olusuyor albeni kalmiyor, ama kutuyu ust raflara koyunca içimdeki öküz onun peşine düşüyor
Dikkat et canım kendine aman ha
101 e geliyor bu hafta benimde matim yok araba yolu yapti oglumbana vermiyor
Aynen kuzum iftar sonrasi benim curcuna küçüğün nazi vs
Afiyet olsun canim cok iyi ama bu kadar az olmaz gece iyi ye :)
Bir kez daha denedim az önce 7,4 siddetinde sarsıldımAz az denesen alisirsin canım aslında. eva yapıyorsun kolların bacakların güçlü artık senin.
Gece zorla yiyorum canm sırf sahurun sevabını almak icin kalkıyorum açlık yormuyor beni suyu arıyor vücudum oda spor yaptıgım içinDun +150 bugun +850 ile basladim +500 le kapattım :)
Ben olamadigim için stres ananas + kabak el mahkum 73 u gormeliyim
Minik minik alacaksin peynirialtimdaki sorumsuzlar yuzunden goruyorum ne kadar zor hayvani yavrulari ile kapatıp gidiyorlar cildiriyor havlamaktan sesi kısıtlıyor mahallede herkes dun ayaga kalkmisti , yazik balkona yapıyor tuvaletini filan onun altındaki çıldırmak üzere tum pislik onun uzerinde
1 kupaya 2 ck atiyorum ben
Benim esim pastaci hergun yeni birsey dener onlardan getirir ustune bir sürü abur cubur alip gelirbenim 100kg olmamam mucize
Bende tam tersi gozumun önünde durunca aşinalık olusuyor albeni kalmiyor, ama kutuyu ust raflara koyunca içimdeki öküz onun peşine düşüyor
Dikkat et canım kendine aman ha
101 e geliyor bu hafta benimde matim yok araba yolu yapti oglumbana vermiyor
Aynen kuzum iftar sonrasi benim curcuna küçüğün nazi vs
Afiyet olsun canim cok iyi ama bu kadar az olmaz gece iyi ye :)
Soluma takamıyorum canım niyeyse ters geliyor bana rahatsız ediyorSaati sağ koluna takıyorsun gibi geldi de o yüzden sordum
Etiketi yanlış yapmışsın kuzum
Aslında hem kolay hem kalori yakımı fazla olan bir spor ama benim dizlerde menisküs yırtılması var sağ diz ameliyatlı sol diz de ameliyat istiyor ip atlamak iyi gelmedi dizlerimeİp atlamak zor iş canım.
Cuma eksiyle gelirsin canim
Bir kez daha denedim az önce 7,4 siddetinde sarsıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?