- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Allah seni
Canım spor yaparken yazdım. İyi sporlar.
ayyyyy ne guldummm yaaaaaaa kiz bende 2 sn duruyodum bana plank demeyin diyodum ama sn sn artir iyi olacak simdi 30 snncok rahat tutuyorum titreyerek bitiriyorumBir kez daha denedim az önce 7,4 siddetinde sarsıldım
farkettimCanım spor yaparken yazdım. İyi sporlar.
Deneyeceğim canım gerçekten hücrelerime kadar titriyorum bu kesilirse zevkli olabilirBende ilk yaptığımda 10 sn zor durmuştum şimdi 55 60 sn durabiliyorum tek seferde ama yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum güçlendi pes etme bence günlük yapmaya çalış alışırsın
Valla geldim gaza deneyecegim yarinayyyyy ne guldummm yaaaaaaa kiz bende 2 sn duruyodum bana plank demeyin diyodum ama sn sn artir iyi olacak simdi 30 snncok rahat tutuyorum titreyerek bitiriyorum
hadi bakalim bekliyorumValla geldim gaza deneyecegim yarin
Ben ilk yapışımda o göbek atma hareketine bu ne be böyle spor mu olur demiştim ama yaptıkça anladım ki aslında her yer oynuyor o harekette.Canım ben sadece Eva yaptım nerdeyse. Plank, şınav, mekik, squat, zıplama vs tüm hareketleri çok rahat yapıyorum. Bunlar Eva sayesinde oldu. Hiçbirini yapamıyordum.Şuana kadar sarkma vs yok. Sıkılaşma var mı yok mu hiç anlamıyorum ben. Bayram sonu bende chole ve plates vs yapacağım.
Sıkılaşma videoları son kilolarda yapılmali diye biliyorum. Başta tüm vücut hareketlerini içeren spor yapılmalı. Tüm yağlar yakılmaya çalışılmalı. Vücut ihtiyacı olan enerji için yağ yakıyor. Göbek hareketi yapıyor, yağları ordan alayım demiyor maalesef. Yürüyüş, bisiklet, Leslie Eva vs. Nabız yükseltilmeli. (Ben öyle biliyorum uzman değilim canlarım. )
Eva da hiç durmuyorlar. Hele o kollar... Kuş gibi uçma hareketi yapıyordu bir videoda. Dedim bulmuşsun hareketini Mira. Uç kızım.
O kayar mi hergun Spor yapıyor. Dur muz kabuğunu koyayım.Bugünkü sporum
39+26=65 dakika eva- 455 p
100 tane squat- 100 p
2150 adim- 64 p
50 saniye plank- 50 p
31 mekik- 31 p (puan düz hesap olsun diye son anda bunuda cektim) ah hesabı yanlış yapmışım biraz mekik daha çekiyorum simdi
700 puan
Cordelia beni de parlat bugün noluuurrr ama rakibem @Tostombalakanne yi kaydır
15 saniye durursam aynanın karşısına geçip öpücem kendimihadi bakalim bekliyorum
Kaymamak için o muz kabuğunu bile yerimO kayar mi hergun Spor yapıyor. Dur muz kabuğunu koyayım.
Evet simaya katılıyorum kesinlikle zamanla Daha iyi durabiliyorsun. Ben ilk yaptığımda bu ney lan dedimSen de iyisin ama plank yapabiliyorsun ben onu hiç yapamıyorum
Durursun durursun ilk zamlar çok yoruyor bütün vücut ağrıyor15 saniye durursam aynanın karşısına geçip öpücem kendimi
Ne kadar güzel bir tablo keşke hep böyle kalsaSevgili 6. Takım Spora ara mı verdik. Haydi canlanın yoksa kapatıp gitçem zarardayım.
9 Mayıs Pazar Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Muhteşemsiniz Seviyorum Sizi.
Üye Adı 1@chikolatagozlum
2@Titizz1 3@sardunya1038 4sidelya 5@bengisu022
9 Mayıs Pazar Yükselen Yıldızımız Muhteşemsin.
@gnrc
Ay ne güzel ben titriyorum fazlaca diye üstüne hiç düşmedim bir de belim tutulur diye korkuyorum 2 deda tutulmuştu 1 haftaya geçmişti zorlamadan 5 sn den itibaren hergün 3 sn arttırsam çok iyi olur 2 doğumdan sonra göbüşüm havası sönmüş balonumsu oldu bisey yesem 5 aylık gebe gibi görünüyorumEvet simaya katılıyorum kesinlikle zamanla Daha iyi durabiliyorsun. Ben ilk yaptığımda bu ney lan dedim5 sn Anca durdum duramadım. Şuan ortalama 30 35 sn durabiliyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Daha da az 60 sn durabilmek isterim inşallah o da olur
Bence çok faydalı bir hareket. Alt karın kaslarım çok güçsüz ona da iy geleceğine inanıyorum
O titremeleri azer bülbül bile yapamaz valla titrettin gibi hissediyorumDurursun durursun ilk zamlar çok yoruyor bütün vücut ağrıyorhele o son saniyeler titreme yok mu
Canım o bel durumunu ben de yaşadım. Harekete dirseklerinin değil avcunun içiyle ve poponu yukarıda tutacak şekilde başla. Sonra dirseklere in ve popoyu indir. Düz bir hal al.Ay ne güzel ben titriyorum fazlaca diye üstüne hiç düşmedim bir de belim tutulur diye korkuyorum 2 deda tutulmuştu 1 haftaya geçmişti zorlamadan 5 sn den itibaren hergün 3 sn arttırsam çok iyi olur 2 doğumdan sonra göbüşüm havası sönmüş balonumsu oldu bisey yesem 5 aylık gebe gibi görünüyorum
O titremeleri azer bülbül bile yapamaz valla titrettin gibi hissediyorum
Taktık için sağol canım insaAllah yaparımCanım o bel durumunu ben de yaşadım. Harekete dirseklerinin değil avcunun içiyle ve poponu yukarıda tutacak şekilde başla. Sonra dirseklere in ve popoyu indir. Düz bir hal al.
Bu şekilde belim rahat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?