Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende ilk yaptığımda 10 sn zor durmuştum şimdi 55 60 sn durabiliyorum tek seferde ama yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum güçlendi pes etme bence günlük yapmaya çalış alışırsın
Deneyeceğim canım gerçekten hücrelerime kadar titriyorum bu kesilirse zevkli olabilir

Ben ilk yapışımda o göbek atma hareketine bu ne be böyle spor mu olur demiştim ama yaptıkça anladım ki aslında her yer oynuyor o harekette.
Demek ki kasları güçlendiriyor canım burdan o sonuç çıkıyor. Yani diğer plank squat VS rahat yapabildiğine göre.
Cidden kolları aşırı yoruyor yaa acı çekiyorum ama gidecek o sallantılar gitmeliii

O kayar mi hergun Spor yapıyor. Dur muz kabuğunu koyayım.

Sen de iyisin ama plank yapabiliyorsun ben onu hiç yapamıyorum
Evet simaya katılıyorum kesinlikle zamanla Daha iyi durabiliyorsun. Ben ilk yaptığımda bu ney lan dedim5 sn Anca durdum duramadım. Şuan ortalama 30 35 sn durabiliyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Daha da az 60 sn durabilmek isterim inşallah o da olur
Bence çok faydalı bir hareket. Alt karın kaslarım çok güçsüz ona da iy geleceğine inanıyorum

Ay ne güzel ben titriyorum fazlaca diye üstüne hiç düşmedim bir de belim tutulur diye korkuyorum 2 deda tutulmuştu 1 haftaya geçmişti zorlamadan 5 sn den itibaren hergün 3 sn arttırsam çok iyi olur 2 doğumdan sonra göbüşüm havası sönmüş balonumsu oldu bisey yesem 5 aylık gebe gibi görünüyorum
Durursun durursun ilk zamlar çok yoruyor bütün vücut ağrıyor hele o son saniyeler titreme yok mu
O titremeleri azer bülbül bile yapamaz valla titrettin gibi hissediyorum

Canım o bel durumunu ben de yaşadım. Harekete dirseklerinin değil avcunun içiyle ve poponu yukarıda tutacak şekilde başla. Sonra dirseklere in ve popoyu indir. Düz bir hal al.
Bu şekilde belim rahat etti

Canım o bel durumunu ben de yaşadım. Harekete dirseklerinin değil avcunun içiyle ve poponu yukarıda tutacak şekilde başla. Sonra dirseklere in ve popoyu indir. Düz bir hal al.
Bu şekilde belim rahat etti
Taktık için sağol canım insaAllah yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…