Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında hem kolay hem kalori yakımı fazla olan bir spor ama benim dizlerde menisküs yırtılması var sağ diz ameliyatlı sol diz de ameliyat istiyor ip atlamak iyi gelmedi dizlerime
Canım bütün vücut yerden yükseliyor inan değil. Herkes yapamaz. Ben Eva zıplarken dinlenerek yapabiliyordum. Şimdi o diyor çok yoruldum bekle.

Sporumu bitirdim geldim hemen sahura gecicem
30 dk pilates 180 puan
15 dk leslie boosted 90 puan
11 dk cardio 77 puan
40 squat 40 puan
40 sinav 40 puan
70 mekik 70 puan
1 dk plank 60 puan
820 iç bacak hareketleri 820 puan
100 russian twist 100 puan
3243 adim 90 puan
Toplam 1567 puan Zipzip-
Cordelia

Kızlar bugun baya inceldigimi farkettim keske olcu alsaydim basta diyorum ama pijamalarimdan bile belli oluyor arefe günü tam gün calisacagim diye yarin ogleden sonra izinliyim uzuuuun zaman sonra pantolon giyip markete gitmeyi planliyorum en büyük sosyalligimiz o zaman daha cok anlarim heralde durumu

5 ten önce git. Ben bugün 6 da gittim. Sosyalleşemedim.

Kız sen çok iyi toparladın yavaş yavaş bölgesel yap bence bak o zaman nasıl olacak benim hamile iken bile kaslarım vardı o zaman 65 kiloydum geçen senelerde nasıl spor yaptıysam 1 sene de hiç gitmedi
Kas yapmak kolay değil ıyı spor yapmışsın demekkıNe yaptıydın aklımda olsun bızedw lazım olucak elbet bir gün

Selam canlar Bugün zor bir gündüe Buyuk danamla kucuk cadı delı ettıler ben tartılup buraya giremedim bılw
Bananeyı ogrendı küçük cadı ne dersem bananw dıyıp ınatlaşıyor sonra da aglama krızı onun arkasında da kusma Banyoda yıkanmayı beklıyen ıkı halım var

Bende halsizlik oluyor su arıyorum bırde .Ev ışlerınde bıle Buyuk ışlerw gırwmedım anca toparlıp yemek yapıyorum . Ramazan bıtuncw Derın bır temızlıge gırısecem inşallah

Afiyet olsun canım
Doğum günleri kutlu olsun çocuklarının
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım burdada pide gördum sanki neyseki sporun cok iyi
Sahur
Menemen 1kucuk kase kadar
1 dılım peynir
2 kare dılım pıde
Domates salatalık
1 TK tahınpekmez

İftar
1 kepçe ezogelin çorbası
1 tane kıymalı pide
Ayran salata
2lt su

@zıpzıp E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım pide gördüm orda sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…