- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ay kıyamam canım ya güldümPlates yapicam diye mantar sote koymuştum ocağa onuda yaktımne güzel
Sabah sabah.Plates yapicam diye mantar sote koymuştum ocağa onuda yaktımne güzel
Demek ki bu hafta 6li rakamlar geliyorSabah sabah.Geçmiş olsun.
Kime geliyor tatlım?Demek ki bu hafta 6li rakamlar geliyor
Sağol canım ama çok zorlandım şuan midem bulaniyoSabah sabah.Geçmiş olsun.
Oruç musun canım?Sağol canım ama çok zorlandım şuan midem bulaniyo
Yok canım değilim regliyim şuan ama o nefes al ver hareketler sanırım ilk ya zorladı beni ..Oruç musun canım?
Tabi zorlar canım. Dikkatli yap lütfen.Yok canım değilim regliyim şuan ama o nefes al ver hareketler sanırım ilk ya zorladı beni ..
Bugün on dakika ile başladım . Biraz alışınca günden güne cogaltirim. Sende başta öyle olmusmuydun ?Tabi zorlar canım. Dikkatli yap lütfen.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ama şuan midem yaniyo hissediyorum . Göbekte henüz tık yokTabi zorlar canım. Dikkatli yap lütfen.
Günaydın kaptanım henüz fit olamadım ama olurum inşallah bı 10 kilo sonrasiGünaydin 6.takımın fit hatunlari
gofret...Sabah
Bir gofret
Browni intense bir küçük paket
Tavuk soslu noodle
Akşam
Mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk 2 but
Bir tabak pilav
Su 2lt
Spor yapamadım bugün adımımda 3binlerde telefon elimde olduğu kadar.
Aburcuburlar bitti sonunda. Yemesem aklımda kalcaktı. Kriz anında yerdim kesin. Diyete başlamışken evde bişi kalmasın
E Elif_EylulZipzip-
Ben de spor yapacağım diye çorbayı unutmuştumPlates yapicam diye mantar sote koymuştum ocağa onuda yaktımne güzel
bence 10 bin adim cezasini verKacamaklarin sayisi mi artiyor herkes ceza neyse yaparim diyerek kacamak yapmaya devam ediyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?